Senior Full Stack Developer Software | PHP - Eindhoven

Eindhoven

WR.nl Solliciteren
 • WR.nl Solliciteren
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • Parttime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Voor wie je gaat werken:
 • Wij zijn een ICT-bedrijf.
 • Ben jij een Senior Full Stack Developer?
 • Heb jij ervaring met zowel front end als back end?

Vaste baan: Senior Full Stack Developer Software | Java | 3.500 - 4.700 | Senior Full Stack Developer

Wij ontwikkelen eigen softwareproduct, waarmee bedrijven makkelijk de urenregistratie van medewerkers kan vastleggen en vandaar uit kan factureren.

Wij zijn een veelzijdige organisatie. Je werkt voor onze eigen IT organisatie. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wij kennen een informele cultuur. We zijn gericht op verbetering en innovatie. Ontwikkeling bij het personeel wordt dan ook aangemoedigd.

Wat wordt er van jou verwacht?:

Voor de vacature als Senior Full Stack Developer Eindhoven Java ga je het volgende doen:

Als Senior Full Stack Developer maak je deel uit van het ontwikkelteam en en ben je actief met het ontwikkelen van software voor zowel de front- als de backend. Je denkt mee over het ontwerp, ontwikkelt zowel frontend, backend als database oplossingen. Daarnaast bedenk je concepten en oplossingen en werkt deze vervolgens (samen met het team) uit. Bovendien ben je altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden voor toekomstige projecten.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Senior Full Stack Developer, die past in deze rol.

Waar jouw profiel aan moet voldoen:
 • Je hebt een ICT opleiding afgerond, minimaal op MBO4 niveau, met voorkeur op HBO niveau;
 • Daarnaast heb je ruime ervaring en kennis van: JavaScript, PHP, React, MariaDB / MySQL, Laravel, CSS, GiT en Linux (Debian);
 • Verder ben je goed in het uitbreiden / aanpassen van bestaande complexe programmatuur;
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt;
 • Je woont in de omgeving van Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Weert en Oss;
 • Bovendien ben je goed in staat de leiding te nemen en collega's op weg te helpen.
Als Senior Full Stack Developer Software bij dit bedrijf in Eindhoven kun je rekenen op::

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 3.500 tot Euro 4.700. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

Wanneer ga jij aan de slag?:

Woorden die ook meespelen zijn: Senior Full Stack Developer Ontwikkelaar, Software Engineer of Programmeur. Ook Developer, Software Ontwikkelaar of Webdeveloper zijn dingen die in dit vak ter zake doen.

Reistijd is belangrijk voor jou en ook voor ons. Vandaar dat we graag mensen uit Eindhoven uitnodigen te solliciteren. Maar ook uit de buurt, denk aan Mierlo, Sint-oedenrode, Rijen, Oosterhout en Tilburg. Als je uit Haren, Eindhoven, Vught of Deurne komt woon je ook prima voor ons. Woon je in Gilze, Heeze of Rijsbergen graag ook solliciteren. En woon je in Capelle, Boxtel, Best of NB dan past dat ook prima. Vanaf de woonplaatsen Ravenstein, Alphen en Ransdaal is onze vestiging ook goed bereikbaar.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever. WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 4.700 p/m
Contactpersoon WR
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Full Stack Developer in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures