Data Science Econometrist zoeken naar creatieve oplossingen - Eindhoven

Eindhoven

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je gaat samen met je collega's, de klant helpen en neemt ze mee op ontdekkingsreis om met Data Science prachtige solutions te creëren. 
Het is dus de bedoeling dat je de klant tijdens deze ontdekkingsreis helpt van A tot Z. Met jouw creatieve kwaliteiten en analytisch inzicht los jij op data gerichte vraagstukken op en dat kan zelfs zo ver gaan dat je de oplossing hebt hoe een bepaalde ziekte voorkomen kan worden of genezen kan worden. Met dit soort vraagstukken houdt deze organisatie zich bezig en daar gaan ze voorlopig nog wel even mee door.

Als Data Scientist duik je in de wereld van Data. Wat gebeurt er allemaal bij de klant? Welke patronen zie je? Welke conclusies kunnen wij daaruit trekken? Met die vraagstukken houd jij je bezig en dat is essentieel voor de klanten. Er is een gigantische groei in aanvragen en je zal dus ook geen moment stilzitten!
 

Als Consultant Data Scientist ga je samen met je multi-disciplinaire team, Data Driven Solutions maken waarbij jij als Data Scientist Predictive Analytics toe gaat passen. Je maakt gebruik van R en Python technische kennis aan het toepassen van machine learning, optimalisatie en predictive analytics.

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt een afgeronde opleiding Master in Informatica, Technische Informatica, Business Information Management, Econometrie, Wiskunde of soortgelijke;
- Je hebt een aantal jaren ervaring als Intelligence Specialist, Developer, BI Specialist, Business Analist, Data Analist of Data Scientist;
- Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in het vakgebied big data / advanced analytics;
- Kennis en ervaring met één of meerdere advanced analytics tools (R, Python, Julia etc);
- Graag als Consultant aan de slag gaat!
- Je kunt algoritmes opstellen, complexe queries maken;
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
- Je hebt oog voor detail en bent analytisch ingesteld;
- Je kan gestructureerd werken, volgens plan.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Mijn klant biedt goede arbeidsvoorwaarden, een collectieve pensioen- en ziektekostenregeling, lease-autoregeling en ruime opleidingsmogelijkheden.

Interesse?

Ik ontvang graag jouw reactie op [email protected] Voor vragen ben ik bereikbaar op 06-52501982.


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf staat voor Data Science en creativiteit en is een start-up die zoekende is naar consultants. Ze zoeken hier technische en communicatieve mensen en hebben momenteel 16 FTE. Dit zijn voornamelijk Data Scientisten, Engineers en Econometristen die complexe problemen graag creatief oplossen.

Ze zijn onder andere bezig met projecten zoals: Design and build van deployment-ready Machine Learning, Deep Learning en maken bijvoorbeeld feature extraction models. 
De klanten waar zij onder andere voor werken zitten in de Healthcare en in de verzekeringsbranche. 

Momenteel zoeken wij hier naar Medior en Senior Data Scientisten, Machine Learning Engineers, ComputerVision Engineers en Data Engineers.
 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Data Scientist in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures