Servicedeskmedewerker regio Eindhoven (meertalig)

Eindhoven

PEAK-IT
  • PEAK-IT150 vacatures
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • Fulltime
  • Auto v/d zaak
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Komen de termen incident, registreren, troubleshooten, servicegericht en escaleren jou zeer bekend voor? En heb je wel oren naar een uitdagende functie bij een dynamische en internationale organisatie in de regio Eindhoven? Dan is deze vacature voor Servicedeskmedewerker jou op het lijf geschreven!
Wat ga jij doen als Servicedeskmedewerker regio Eindhoven?
Binnen deze internationale organisatie ben je verantwoordelijk voor het analyseren en oplossen van complexe IT-problemen van eindgebruikers, waarbij je hen adviseert en ondersteunt, zowel on-site als via remote control. Je weet de verwachtingen van eindgebruikers te overtreffen en bruist van energie om hen op weg te helpen. Als je een vraag van een klant direct kunt oplossen, dan doe je dat. In jouw rol bouw je, naast het leveren van support, aan de interne relaties. Met jouw uitstekende klantenservice skills zorg je ervoor dat de dagelijkse gang van zaken probleemloos verlopen. Daarnaast weet jij jouw kennis en kunde over te brengen naar de gebruikers. Belangrijk voor deze functie is dat je de Engelse taal in combinatie met een andere vreemde taal (bijvoorbeeld: Frans, Duits, Spaans, Portugees, Italiaans etc.) goed beheerst vanwege het internationale karakter van deze uitdagende rol!
 
Als Servicedeskmedewerker regio Eindhoven:

ben je het eerste aanspreekpunt voor eindgebruikers die tegen IT-gerelateerde problemen aanlopen en help je hen om weer optimaal aan het werk te kunnen;
houd je je onder meer bezig met problem management, incident management, change management, user en authorization management,  service level management en complaint management;
zorg je voor de documentatie en registratie van zowel hard- als software;
onderhoud, beheer en installeer je desktops, laptops, mobile devices en gedeeltes van de netwerkinfrastructuur.

 
Wie zoeken wij?
Je hebt relevante werkervaring opgedaan in vergelijkbare functies. Verder ben je een echte teamplayer, ondersteun je collega’s en werk je nauwkeurig. Daarnaast ben je oplossingsgericht en stressbestendig.
 
Verder beschik je over:

mbo werk- en denkniveau;
een rijbewijs;
goede kennis van (eindgebruikers)hardware en -software en brede kennis van moderne netwerk- en besturingssystemen;
ervaring met Microsoft-software voor eindproductiviteit, zoals Office365 en Outlook;
uitstekende beheersing van Nederlandse, Engelse taal en een andere vreemde taal is een must!

 
Wat wij bieden:
Wij bieden jou een uitdagende functie bij een dynamische organisatie met verscheidene mogelijkheden om jezelf nog verder te ontwikkelen, ontplooien en te specialiseren. Daarnaast bieden wij jou:

een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
uitstekende opleidingsmogelijkheden die aansluiten op jouw ervaring;
certificeringen behalen op onze kosten;
de mogelijkheid tot een lease-auto;
regio-uitjes, kerstborrels en vele sociale events;
ruime gelegenheid om met de nieuwste technologieën te kunnen werken.

 

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Wie zijn wij? PEAK-IT is ICT business partner op het gebied van support en beheer, waarbij de focus ligt op meer dan het oplossen van vraagstukken alleen. Wij willen onze klanten continuïteit bieden en meer dan goede service.

Hoe zie jij de rol van ICT? PEAK-IT ziet ICT als business enabler: ICT moet soepel lopen om de business en haar mensen van dienst te zijn.

9+ organisatie
Bij PEAK-IT werken we volgens het principe dat ‘een stapje meer doen' altijd beter is. Hieraan geven we invulling door de 9+ strategie toe te passen op alles wat we doen. Wat houdt dit concreet in?

De ervaring van onze klanten staat centraal
We denken altijd na over ideeën voor efficiency of verbetering
Pro-actief meedenken vinden wij heel normaal
We streven er continu naar om verwachtingen te overtreffen
Welke dienstverlening biedt PEAK-IT?
Onze ruim 400 ICT professionals werken door heel Nederland. Met hun passie voor ICT en hun oplossingsgerichtheid kijken ze en denken ze mee met onze klanten. Klanten kunnen bij ons terecht voor:

Detachering – dit noemen wij deta+
Co-sourcing
Outsourcing
Projecten
Consultancy
Daarnaast biedt PEAK-IT ook opleidingsmogelijkheden aan.

Your career is our priority
PEAK-IT staat voor de belofte "Your career is our priority". Dat klinkt mooi, maar wat houdt dat nou eigenlijk in? In onze ogen is de mens een cruciale factor op een ICT-afdeling. Omdat jij als ICT professional deze belangrijke rol vervult, vinden wij het essentieel om continu te investeren in jouw ontwikkeling. Zodat je het beste uit jezelf kunt halen, kunt studeren, kunt groeien. Hiervoor hebben we een Persoonlijk Ontwikkelplan: een op maat gemaakt plan dat je samen met jouw Relatiemanager afstemt en ondertekent. Zo helpen wij jou om te groeien op persoonlijk en professioneel vlak.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicedesk Medewerker ICT in Eindhoven