Data Management Consultant - Eindhoven

Eindhoven

VGZ
 • VGZ
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Bij VGZ krijg jij de kans om jouw talent op het gebied van verbinden en data inzichten verder te ontwikkelen en te delen. Zo lever jij als Data Management Consultant een bijdrage aan een gezonder Nederland. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij deze functie? Je leest het in deze vacature.

Hoe ook jij het verschil maakt

Bij VGZ werken wij net even anders. Voor ons staat de customer journey centraal en wij doen dan ook alles wat nodig is om oplossingen te creëren voor elk specifiek onderdeel van deze klantreis. Als Data Management Consultant ben je onderdeel van de afdeling Customer Process Platform (CPP), welke verantwoordelijk is voor het beheren, automatiseren én (radicaal) vernieuwen van de belangrijkste klantprocessen van VGZ. Het doel is om altijd te streven naar de ideale balans tussen een excellente klantbeleving én efficiënt ingerichte processen.Als Data Management Consultant ga jij aan de slag in het team Proces Tooling. Het team is verantwoordelijk voor het inzichtelijk en visueel maken van data en daarmee het delen van kansen en knelpunten met de business. De missie van het team? Een proactieve, betrouwbare en kritische sparringpartner zijn als het gaat om informatievoorziening en advies. Wij willen de stap maken van gegevens delen naar kennis delen! 
Jij draagt bij aan het verbeteren van de datakwaliteit van VGZ doordat je een duidelijke visie hebt op de rol van data in de (online) processen en de eisen die wet-, en regelgeving daaraan stelt. Je zorgt ervoor dat de data governance wordt ingericht binnen je organisatieonderdeel, je analyseert en monitort de data kwaliteit en gaat proactief in gesprek met de verschillende stakeholders om de kwaliteit te verbeteren. Hiermee draag je je steentje bij aan een excellente klantbeleving.

Samenwerken aan een gezonder Nederland. Wat betekent dat voor jou?

Wij hebben oog voor ontwikkeling. Ontwikkeling van de juiste zorgoplossingen en jouw persoonlijke groei. Samen kijken we wat er bij jou speelt en hoe we jou kunnen helpen. Op deze manier krijg jij ruimte om met jouw unieke talent te werken aan projecten, binnen een omgeving waar expertise en innovatieve ideeën centraal staan.

Verder bieden wij:
 • Een salaris tussen de € 3.500,- en € 4.800,- bruto per maand op basis van 38 uur (Salarisschaal H CAO VGZ);  
 • Een uitgebreide studieregeling gericht op ontwikkeling, loopbaan en de verbreding van je inzetbaarheid; 
 • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 500,- per jaar; 
 • Vakantiegeld (8%) en dertiende maand (8,33%); 
 • Uitgebreide pensioenregeling bij SBZ Pensioen;
 • Zorgverzekering via de VGZ-personeelscollectiviteit;
 • Naast aantrekkelijke kortingen, ontvang je een werkgeversbijdrage van € 57,- bruto per maand; 
 • Het gezondste kantoor van Nederland;  
 • Gedurende je dienstverband bij VGZ krijg je een volledig verzorgde thuiswerkplek ter beschikking gesteld.

lees meer

Functie-eisen Dit is wat jij meebrengt

Waar wij voor staan? Daar kun jij je in vinden. Jij vindt het namelijk belangrijk dat het werk dat je doet, impact heeft op onze maatschappij. Omdat jij gewend bent om meerdere ballen in de lucht te houden en richting te geven, lukt het jou om projecten tot een succes te brengen. Dit doe je met een natuurlijke helikopterview waarbij je snel kan schakelen tussen de details en het grotere plaatje. Daarnaast heb je een lange termijn visie op informatievoorziening en data en geef je (on)gevraagd advies op deze onderwerpen. Hierbij denk je altijd vanuit de klant.

Je neemt verantwoordelijkheid binnen het team en de afdeling. Vanuit je natuurlijke leiderschap neem je verantwoordelijkheid om het team beter te maken. Je bent met jouw doortastendheid een voorbeeld voor collega experts en je vindt het leuk om hen te coachen en samen het team naar een hoger plan te tillen. Samen maken jullie de zorg in Nederland beter.

Daarnaast breng jij mee:
 • WO werk-, denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar ervaring met vraagstukken, analyses en verbetertrajecten met als doel de informatievoorziening te verbeteren. Waarbij je data vertaalt naar innovatieve middelen en informatie met impact voor de organisatie;
 • Ervaring met Power BI, RStudio en Process Mining.
Goede Zorg voor iedereen maak je mogelijk mét iedereen. Dat betekent samenwerken met elkaar aan producten die zinnig zijn voor de maatschappij. Ongeacht wie je bent. Het gaat bij VGZ juist om wie jij bent en om jouw talent. Zo dragen we met diverse teams bij aan onze samenleving en geven we samen zin aan werk.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 4.800 p/m
Overige info Klaar om het verschil te maken?

Ben jij klaar om bij ons het verschil te maken? Solliciteer dan nu op de vacature van Data Management Consultant via onderstaande sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met René Kleinveld, Recruiter bij VGZ, via [email protected] of 06 31 95 94 53 (ook via whatsapp).

Werken bij VGZ betekent werken in een organisatie waar integriteit centraal staat. Pas dan kunnen onze verzekerden en samenwerkingspartners er namelijk écht op vertrouwen dat de informatie die zij met ons delen, in goede handen is. Ook financiële integriteit, waarbij we op een transparante en bewuste manier omgaan met financiële middelen, hoort daarbij. Om deze integriteit te kunnen waarborgen, screenen wij iedereen die werkzaamheden gaat verrichten voor VGZ. Ook zijn wij als zorgverzekeraar wettelijk verplicht om de betrouwbaarheid van medewerkers in een integriteitsgevoelige functie te onderbouwen.

Dat wij als organisatie een grote verantwoordelijkheid dragen, voelen wij. Risicobewust handelen is dan ook voor iedere VGZ'er een belangrijk onderdeel van het werk.

Op het moment dat je hebt gesolliciteerd ontvang je een automatische bevestiging op het door jouw doorgegeven mailadres. Heb je na twee uur nog geen mail ontvangen? Loop dan je ongewenste mail nog even na en neem indien nodig contact met ons op via [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving Voorop in gezondheid en zorg

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg, voor iedereen. Dát is waar wij ons iedere dag voor inzetten. We zijn een coöperatie zonder winstoogmerk en willen voorop lopen in het ontwikkelen en aanbieden van gemakkelijke, vernieuwende en passende oplossingen op het gebied van gezondheid én zorg.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!