Junior Embedded Engineer voor VR development - Eindhoven

Eindhoven

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een Embedded Engineer die kan helpen bij het verbeteren van het ontwikkelingsproces en het waarborgen van de kwaliteit van toekomstige releases van onze firmware.  Je komt terecht in een zeer getalenteerd team en werkt aan de integratie van een build-server voor het embedded firmware-team. Je primaire zorg is het kwaliteitsniveau van het team en om leveringssnelheid van hoogwaardige producten te verbeteren in combinatie met de integratie van een build-server en een testautomatiseringsraamwerk.

lees meer

Functie-eisen

Een afgeronde HBO of WO opleiding in Embedded Systems of dergelijke;
Enige kennis heeft van ingebouwde server intergratie;
Enige kennis heeft van Jenkins of andere CI frameworks;
Enige kennis heeft van Git of andere version control systems;
Enige kennis heeft van C/C++ development in Linux;

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.000 p/m
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken voor een informele, groeiende organisatie met hoge ambities, prima arbeidsvoorwaarden en zeer goede groeimogelijkheden.
Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring maar reikt tot zeker 3000 euro per maand.

Daarnaast krijg je een jaarcontract met de mogelijk om deze vervroegd om te zetten naar een onbepaald tijdscontract, kun je opleidingen/trainingen volgen, groei je elk jaar in functie en salaris en kom je in een team terecht waar je veel kunt leren van je collega's en kennisdeling van groot belang is.

Interesse in deze hele prettige werkgever waar het verloop nagenoeg nihil is?
Dan ontvang ik graag je sollictatie + CV op [email protected] Ook kun je mij bereiken op 06-14730612.


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is wereldleider op het gebied van virtual reality en motion capture doormiddel van datahandschoenen. Men is zo’n 7 jaar geleden begonnen als start-up maar ze zijn inmiddels doorgegroeid tot scale-up. Ze bedienen nu wereldwijd top bedrijven uit verschillende industrieën met hun oplossingen. Momenteel werken iets meer dan 40 mensen binnen de organisatie, waarvan 20 mensen op de R&D afdeling. De gemiddelde leeftijd binnen de organisatie is zo’n 30 jaar waardoor je kan spreken over een jonge dynamische club. Dit jaar gaan ze een flinke groei doormaken waar jij onderdeel van mag zijn. Naar verwachting nemen ze dit jaar 20 mensen aan.  Ze hebben een erg mooi kantoor in de buurt van Eindhoven waar men erg gave producten ontwikkeld. Op dit moment kunnen ze een extra junior gebruiken die samen met de organisatie naar een hoger niveau kan groeien.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Eindhoven