Systeembeheerder - Eindhoven

Eindhoven

Saint-Gobain Weber Beamix
 • Saint-Gobain Weber Beamix
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Weber Beamix, toonaangevend producent & leverancier van bouwmaterialen, biedt een breed assortiment op het gebied van gevel, beton en reparatie, waterdichting, vloeren en tegelen. We leveren aan de retail, handel en direct aan verwerkers in de industrie, zowel bij civiele projecten als de woning- & utiliteitsbouw. Na bijna  50 jaar als zelfstandige organisatie, zijn we in 2010 onderdeel geworden van Top Employer ‘Saint-Gobain’ en combineren we de sfeer van een familiebedrijf met de schaalvoordelen van een multinational. Saint-Gobain is dé wereldwijde leider in lichtgewicht en duurzame constructies en staat voor: ‘Making the world a better home’. Kijk voor meer informatie op de website van www.saint-gobain.com en www.weberbeamix.nl.

We vinden het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt en geloven vooral in de kracht van energie en talent. In plaats van het lezen van lange motivatiebrieven zoeken we liever de persoonlijke match.  We maken graag kennis met je als jij jouw energie en talenten in wilt zetten als:

Systeembeheerder
met projectmanagementskills
m/v, fulltime, standplaats: Eindhoven

Jouw rol:
Als systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de industriële netwerken op onze productielocaties in Nederland en België. Vanwege onze grote automatiseringsambities zoeken we een IT-specialist die problemen oplost en deze weet te voorkomen door verbeteringen aan te dragen en door te voeren. Daarnaast draag je je steentje bij als het gaat om veranderingen bij projectmatige implementaties. Denk hierbij aan ons op stapel staande MES/SCADA systeem of een nieuwe IPT-oplossing. Dergelijke implementaties worden extern ondersteund en overgedragen voor dagelijks beheer en lokale begeleiding. Projectmanagement skills en netwerkkennis komen daarbij goed van pas.

Krijg jij energie van?
 • Ondersteunen van collega’s met netwerk en applicatie gerelateerde vragen;
 • Schakelen tussen gebruikers en leveranciers bij aanhoudende problemen;
 • Ontwikkelen en bijhouden van (installatie) documentatie;
 • Beveiligen door middel van verdere implementatie van bestaande beveiligingsplannen;
 • Het opzetten, uitvoeren en onderhouden van back-up- en herstelprocedures;
 • Het deelnemen aan implementatietrajecten deelnemen.

lees meer

Functie-eisen
 • een afgeronde MBO-4 of HBO opleiding, richting netwerk-/ systeembeheer, informatica of soortgelijk;
 • ervaring met Windows Server en Microsoft SQL server en kennis van netwerkbeheer en beveiligingsplannen;
 • affiniteit met industriële netwerken en PLC’s;
 • ervaring met het (leiden van) ICT projecten;
 • communicatief vaardig zowel in de Nederlandse als de Engelse taal;
 • flexibel, zelfstandig, oplossings- en servicegericht.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info Denk je dat deze functie bij jou past en denk je dat jij de juiste bagage hebt? Dan maken we graag met je kennis, zodat we allebei kunnen ervaren of het tussen ons klikt. We horen graag hoe jij jouw energie en talenten in wilt zetten. Daarnaast maken wij graag van de gelegenheid gebruik om meer te vertellen over deze functie en ons mooie bedrijf. Denk o.a. aan onze goede arbeidsvoorwaarden, zoals een prima salaris (tussen € 2.776,- tot € 4.330,- bruto) afhankelijk van je relevante werkervaring, 25 verlof- en 6 ADV-dagen, uitstekende pensioenvoorziening, max. 10% bonus, sportvergoeding, stoelmassage en een groot scala opleidingen binnen Saint-Gobain.

Meet & Greet
Heb jij de juiste talenten om het maximale uit de functie van Systeembeheerder te halen? Dan maken we graag met je kennis op onze ‘Meet & Greet”. We ontvangen graag voor 1 november a.s. een korte motivatie en je CV via: [email protected] Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met Gerbrand van Barneveld, Chief Digital Officer: 06-51 68 93 76.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Systeembeheerder, Netwerkbeheerder, ICT, Implementaties, Implementatiemanager, Projectmanager, Projectmanagement

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures