Lead Frontend developer (React, VueJS) - Eindhoven

Eindhoven

Datenna
 • Datenna
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Datenna ontwikkelt vanuit het centrum van Eindhoven innovatie (Saas) tools om betere data informatiestromen tussen China en de rest van de wereld te creëren. Deze populaire high tech organisatie groeit razendsnel, om die reden zijn wij per direct op zoek naar een ervaren developer die als meewerkend voorman de kar gaat trekken binnen het nieuw te vormen Frontend team! 
De dataplatforms maken grote hoeveelheden Chinese data inzichtelijk. Dit stelt klanten in staat om meer inzicht te krijgen in onder andere bedrijfsprofielen, aandeelhoudersstructuren, technologische hotspots en onderzoektrends in China. Het intelligente, gezellige team groeide de afgelopen jaren in snel tempo naar 25 medewerkers. Datenna werkt altijd met de nieuwste technieken en als front end developer ga je aan de slag met schone, modulaire code waarop makkelijk verder ontwikkeld kan worden. De front-end werkzaamheden zijn sterk data gedreven en interactief. Dit maakt werken als front end ontwikkelaar complex en uitdagend! Je krijgt direct veel verantwoordelijkheden en gaat onder andere;
 • Nieuwe klantgerichte functies ontwikkelen;
 • Pro-actief verbeteren van gebruikerservaring en applicatie-architectuur om deze schoon, modulair en snel te houden;
 • Verwerken van gebruikersfeedback en omzetten in een verbeterstrategie;  
 • Uitvoeren van unit, en end-to-end testen;
 • Samenwerken met het back-end API-team.

lees meer

Functie-eisen Wij zijn op zoek naar een ervaren frontend developer met ondernemende skills. Je hebt ruime kennis van softwarepatronen en weet deze toe te passen voor de beste systeemarchitectuur. Als schakel tussen de front end developers, back end developers én de gebruikers van de software is het belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden hebt. Je bent ambitieus, nieuwsgierig en wil verbeteren! De ervaring die je meebrengt;
 • Minimaal drie jaar ervaring in het ontwikkelen van moderne Javascript applicaties;
 • Ervaring met het ontwikkelen in interactieve front-end applicaties in VueJS of React (Vuex is een pré);
 • Ervaring met test tools zoals Jest, Nightwatch en Selenium;
 • Ervaring met NodeJS, NPM, Babel, Typescript en Vuetify is een pré.
Aanbod
Datenna biedt een veelzijdige functie in een snel groeiend, intelligent en gezellig team! Je krijgt direct veel verantwoordelijkheden, dit biedt jou de kans continue te blijven ontwikkelen in zowel de nieuwste technieken als persoonlijke skills. Je zal direct samenwerken met de Tech Lead van de organisatie en wordt bij alle afdelingen van de organisatie betrokken. Je maakt deel uit van cross functionele productteams samen met collega's met andere specialisaties zoals back-end developers, datawetenschappers en China-experts. Groei staat centraal en het team is erop gebrand het best mogelijke product voor zijn klanten te ontwikkelen!
Het team werkt vanuit een leuke verzamelpand van kantoren in het centrum van Eindhoven. Je ontvangt een zeer goed salaris en een laptop naar keuze. Nieuwsgierig naar alle voorwaarden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar [email protected] Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Lars Cornelissen via telefoonnummer 013-303 4117.
Het kan natuurlijk zijn, dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons èn jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.
Hupp ondersteunt Datenna bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature.
 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Front End Developer in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures