Linux Software Engineer - Eindhoven

Eindhoven

Hupp Recruitment
  • Hupp Recruitment
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Realtime infra ontwikkelt innovatieve SaaS software, als Software engineer ga je werken met state-of-the-art technologie om logistieke oplossingen uit de cloud te toveren. Vanuit het kantoor in Eindhoven werkt het team voor klanten zoals Kleertjes.com, Obelink en vele anderen.

Wij zijn op zoek naar ambitieuze softwareontwikkelaars om het snelgroeiende team te komen versterken. Ruim 15 jaar geleden begon de organisatie Realtime Solutions met het op afstand oplossen van logistieke vraagstukken. Dit begon bij het leveren van logistieke ASP (Application Service Provider) diensten, langzaam is Realtime uitgeroeid tot een gewaardeerd SaaS leverancier. Als ontwikkelaar bij deze organisatie kom je elke dag voor uitdagende vraagstukken te staan. De organisatie heeft een eigen Software Stack die zijn tijd vooruit is. De software ontwikkelaars van Realtime zijn puzzelaars die niet bang zijn om technische problemen met beide handen aan te pakken. Pro actief ga je per klant op zoek naar gepaste oplossingen en implementeert deze binnen de kaders van het eigen ontwikkelde systeem. Het team is ambitieus en de nadruk ligt op persoonlijke ontwikkeling en het vergaren van kennis. Binnen het kleine team pakt iedereen allround werkzaamheden op, echter zal je hoofdzakelijk ontwikkelen in de backend van de software. Herken jij jezelf in dit profiel én heb je enkele jaren ervaring als Software Engineer? Kom vrijblijvend kennis maken!

lees meer

Functie-eisen De Linux Software Engineer die wij zoeken is nieuwsgierig en heeft een bovengemiddelde interesse in de nieuwste Cloud technieken en ontwikkeltalen. Je gaat werken met verschillende technologieën in een uitdagende omgeving. Je ontwikkelomgeving draait op Ubuntu Linux, het is daarom belangrijk dat je met Linux kunt werken. De belangrijkste talen zijn PHP met het Symfony framework & Doctrine, Go, Javascript, PL/SQL en Delphi bij voorkeur heb je ervaring met één of meerdere van deze talen. Daarnaast vragen wij:
  • Afgeronde opleiding in een gerelateerde richting;
  • Enkele jaren ervaring in een professionele werkomgeving;
  • Kennis van databasesystemen is een pré (Oracle, PostgreSQL en MariaDB).
Aanbod

Wil jij verder kijken dan alleen een website, CMS of ERP? Realtime Solutions biedt je de mogelijkheid je te verdiepen en te ontwikkelen in de uitdagende omgeving van een horizontaal schaalbaar cloud platform. 

We bieden een fijne werkplek, binnen een inspirerende omgeving op “de Hurk” in Eindhoven. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een innovatieve organisatie waarbij de focus altijd ligt op de nieuwste technieken. Je komt te werken in een gedreven team dat kwaliteit wil leveren. De organisatie is flexibel, zo werken de meeste teamleden vanaf 10.00u omdat ze nou eenmaal graag uitslapen. Je ontvangt een marktconform salaris, gebaseerd op jouw kennis en ervaring.

lees meer

Overige info

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar [email protected] Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Thijs Cornelis via 013 303 4117.

Het kan natuurlijk zijn dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.

Hupp Recruitment helpt bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature. 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures User Experience Designer in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures