Systeembeheerder/SysOps/SRE in de omgeving Eindhoven

Eindhoven

OGD ict-diensten
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wat ga jij doen?

Je gaat als Systeembeheerder/SysOps Engineer/Site Reliability Engineer aan de slag bij een van onze klantenteams in Eindhoven. Dit team werkt primair vanuit onze OGD Vestiging in Eindhoven en is het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je hebt kennis van ITIL en kunt werken in een DevOps omgeving. In deze functie word je verantwoordelijk voor het beheer en draaiende houden van de ICT-infrastructuren van onze klanten. Je zet de eisen en wensen van de klant samen om naar een goede functionele vraag, schrijft het bijbehorende plan van aanpak en voert de wijziging (getest) door in de infrastructuur. Je bent in staat zelfstandig een planning op te stellen voor de wijzigingen die je oppakt en stemt deze af met alle betrokkenen. Daarbij kom jij proactief met verbetervoorstellen en signaleer je automatiseringskansen voor de huidige omgeving, waarbij je oog hebt voor de samenwerking met o.a. de Landscape Owner. Binnen het team verwachten we dat je bijdraagt aan de ontwikkeling van de junioren en zorg draagt voor een gedegen administratie en werkdocumentatie, zonder daarbij je eigen ontwikkeling uit het oog te verliezen. Niet alleen op technisch vlak, maar ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. We bieden je uitgebreide opleidingsmogelijkheden aan om dit mogelijk te maken. 

 

lees meer

Functie-eisen Wat neem je mee?
 • minimaal 3 jaar werkervaring als Systeembeheerder, of in een vergelijkbare rol; 
 • een MCSA Windows Server 2016- en MCSA Office 365 certificering, of de wil deze te halen;  
 • ervaring met Azure, Powershell, Netscalers en Office 365;
 • kennis over SCCM, Intune en MS Exchange Online is een pre;
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk).

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Wat krijg je van ons?
 • een jaarcontract en de intentie om dit na een jaar te verlengen voor onbepaalde tijd;
 • de kans om aan de gaafste en uitdagendste projecten bij de grootste klanten van OGD mee te werken en jezelf verder te kunnen ontwikkelen;
 • een goed salaris;
 • 26 vakantiedagen op basis van een werkweek van 40 uur;
 • een reiskostenvergoeding;
 • een  thuiswerkvergoeding;
 • onbeperkte opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern en gegeven door ons eigen MCT's) zonder terugbetaalregeling;
 • een pensioenregeling;
 • de mogelijkheid om pizzasessies en kennisevenementen bij te wonen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving We willen de complexiteit uit ict halen. Techniek aanbieden die gewoon werkt. Klanten blij maken door goed te luisteren en heldere antwoorden te geven. Elke dag een beetje beter worden in wat we doen. En onze kennis delen met iedereen.

Wij zijn OGD ict-diensten: ruim 1300 slimme, enthousiaste techneuten die strijden voor de perfecte werkplek, de hulpvaardigste servicedesk en de meest stabiele infrastructuur. We helpen onze klanten met advies, projecten, softwareontwikkeling, infrastructuurbeheer, eindgebruikersondersteuning en (ict) capaciteit. Dat doen we op onze eigen manier: behulpzaam, informeel en een tikje eigenwijs. OGD heeft vijf vestigingen verspreid over Nederland. Samen met onze partners zijn we actief in vrijwel alle sectoren, waaronder de zakelijke markt, overheid en non-profit, onderwijs en zorg.

We weten wat we kunnen en zijn ervan overtuigd dat wij de toekomst hebben. We lopen altijd voorop en hechten veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit alles doen we in een losse, ontspannen sfeer. We hebben het liefst zo min mogelijk regeltjes en er is altijd ruimte voor een lolletje.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures DevOps System Engineer in Eindhoven