Systeembeheerder / Support Engineer, junior functie - Eindhoven

Eindhoven

Jelling IT Professionals BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving

Als Systeembeheerder / Skilled Support Engineer kom je terecht bij een professionele, informele en hechte IT-dienstverlener. Een betrouwbare IT-partner met klanten die gevestigd zijn in de nabije omgeving van de hoofdvestiging, waarbij je als Systembeheerder zowel op de hoofd locatie als bij de klant op locatie aanwezig zult zijn. Dit alles begint met een gedegen inwerktraject, zodat je de organisatie en de dienstverlening goed leert kennen.

Welke werkzaamheden ga je als Systeembeheerder uitvoeren?

 • Je bent bezig met het beheren en monitoren van diverse IT-omgevingen bij de diverse klanten die er zijn. Die doe je zowel remote als bij de klant locatie. Ga je naar een klant toe, dan kun je (uiteraard) de bedrijfswagen pakken.
 • Bij de klant op locatie fungeer je als aanspreekpunt. De vragen die je krijgt zijn erg divers. Dit kunnen simpele gebruikersvragen zijn tot aan de vernieuwing van een IT-omgeving waarbij je advies geeft.
 • De IT-omgeving van een aantal klanten draait in het eigen datacenter, die jij actief onderhoudt en monitort.
 • Je bied remote support aan diverse klanten, van het aanmaken van gebruikersaccounts tot het oplossen van complexe netwerk problemen.
 • Je bent ook wel eens bezig met andere ICT-gerelateerde zaken. Denk hierbij aan het opschonen en installeren van laptops en incidenteel ben je bezig met bijvoorbeeld het aanleggen van een netwerk bij een klant.

Bedrijfsprofiel

Je komt mogelijk te werken bij een professionele, informele en hechte IT-dienstverlener waar geen een dag hetzelfde is. Dit komt grotendeels door de uiteenlopende klanten die zeer divers zijn in branche en omvang. Op deze manier leer je erg veel nieuwe omgevingen kennen. De focus wordt gelegd op de snelheid en kwaliteit van alle IT-processen. Wanneer de klant tevreden is worden successen gevierd met leuke activiteiten en de nodige ontspanning.

Goed om te weten is dat de mensen zich in de omgeving van Eindhoven bevinden, zodat je geen lange afstanden hoeft te overbruggen als je naar een klant gaat.


Salarisindicatie

Hoe zien de arbeidsvoorwaarden eruit?

 • Een salaris van maximaal € 2.750, afhankelijk van je achtergrond en ervaring
 • 25 vakantiedagen
 • 8,33% vakantiegeld
 • Laptop van de zaak, uiteraard
 • Gezellige personeelsuitjes na coronatijd
 • Een nette pensioenregeling
 • Een reiskostenvergoeding voor woon-werk

Functie eisen

Enthousiast over de functie? Mooi! Herken je jezelf ook in onderstaande omschrijving? Dan zie ik je sollicitatie graag tegemoet.

 • Een afgeronde ICT-opleiding richting Support/Systeembeheer
 • Kennis van Windows server beheer
 • (Goed) Bekend met o.a. VoIP, Active Directory en cloud diensten zoals Azure en Microsoft 365? Dat is mooi meegenomen!
 • Je bent communicatief sterk, omdat je veel klantcontact hebt en ook advies geeft. Zowel bij de klant op locatie als telefonisch en per e-mail.

Wij bezorgen jou de leukste IT-baan! Kijk voor meer interessante ICT vacatures op www.jelling.nl en www.jelling.nl/vacatures-systeembeheer-netwerkbeheer.html

Jelling IT Professionals streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.750 p/m
Bedrijfsomschrijving Jelling bezorgt jou de leukste IT-baan!

Wij zijn gespecialiseerd in de leukste vacatures voor IT-professionals zoals jij. En we adviseren je graag over welke baan en welke werkgever het beste bij je past.

Solliciteren kan overal. Vacatures genoeg. Maar waar kun jij het beste jouw wensen en ambities kwijt? Dat brengen we samen in kaart!

Een van onze enthousiaste medewerkers wordt jouw vaste contactpersoon gedurende het hele traject.

Bij Jelling zijn we mensgericht en betrokken. Onze persoonlijke benadering en korte lijnen zijn de sleutel tot ons succes!

Zoek nu in al onze beschikbare IT vacatures of schrijf je in bij Jelling.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker ICT in Eindhoven