Javascript Angular of VueJS developer voor laadpalen. - Eindhoven

Eindhoven

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je komt te werken in een team dat bestaat uit embedded ontwikkelaars die aan de laadpalen zelf ontwikkelen. Jij zult hier al eerste Javascript ontwikkelaar starten en de data die beschikbaar komt via de laadpalen verwerken tot visueel slimme oplossingen. De uitdaging zit dadelijk in het scheiden van het deel dat zichtbaar gaat zijn in jouw Javascript applicatie voor de eindgebruikers van de laadpalen en het deel dat zichtbaar gaat zijn voor de grote energiebedrijven die de stroom leveren. 

Omdat jouw applicatie gaat 'praten' met de laadpalen zul je veel samenwerken met je embedded collega's die aan de hardware van de laadpalen werken. De lijnen zijn kort bij dit bedrijf en de collega's gaan sympathiek met elkaar om. Omdat het bedrijf (nog) relatief klein is kun je met je vragen of ideeën ook altijd goed terecht bij de eigenaar en altijd even bij hem binnenlopen voor overleg. 

Ze werken er nu soms met Angular en mocht jij die ervaring hebben dan is dat een pré. Werk je liever met een andere tool zoals bijvoorbeeld VueJS dan kan dat ook en het hangt af van waar jij je ervaring in hebt en waar je graag mee werkt. 

Het is een kans om onderdeel te worden van een bedrijf dat een grote stempel gaat drukken met haar laadpalen op de Nederlandse markt. Hier ontstaan op termijn ook weer groeikansen uit voor jou als Javascript ontwikkelaar.  

lees meer

Functie-eisen

- HBO werk en denk niveau
- Ervaring als Javascript ontwikkelaar op Medior niveau / enkele jaren werkervaring met Javascript 
- Ervaring met Angular, VueJS of soortgelijk framework 
- Woonachtig in de regio Eindhoven
- Graag jezelf willen ontwikkelen en mee willen groeien met het bedrijf 

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Naast een goed loon en leuke collega's heb je hier zelf de kans om mee te groeien met het succes van het bedrijf. Je krijgt heel veel vrijheid om het product te ontwikkelen zoals jij dat ziet straks. 

Dat maakt het een unieke kans voor jou als Javascript ontwikkelaar.

Interesse in deze mooie functie?

Stuur dan nu je CV aan Toon Klaassen via [email protected]

Of bel 06-25018100


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf uit de regio Eindhoven heeft een eigen merk laadpalen in de markt staan waarmee particulieren en zakelijke rijders hun elektrische auto op kunnen laden. 

Het bedrijf is met nog geen 30 medewerkers relatief klein en dat maakt het gelijk ook een organisatie met hele korte lijnen waar iedereen elkaar bij de voornaam kent. Ze zijn actief in een markt die enorm aan het groeien is. 

Ze willen een Medior Javascript developer aannemen die in het ontwikkelteam zorg gaat dragen voor de nieuwe mobile app waarmee alle data uitgelezen kan worden uit de laadpalen.

Omdat ze verwachten de aankomende tijd flink door te groeien is het een mooie uitdaging waar de Javascript ontwikkelaar op in kan stappen. 
Als Javascript developer kun je hier meegroeien met de groei van het bedrijf en omdat de lijnen met de eigenaar heel kort zijn kun jij snel schakelen met hem.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Javascript Developer in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures