Medior Embedded C Software Engineer in een Scrum omgeving - Eindhoven

Eindhoven

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je gaat aan de slag met het ontwikkelen en schrijven van testsoftware die hardware-ingenieurs kunnen gebruiken bij het testen van hun nieuwe fysieke producten (PCB's).

Vervolgens ga je aan de slag met de integratie van de softwarefunctionaliteit in het product in overeenstemming met klanten. De software die je schrijft wordt direct op de proeft gesteld voor het testen van het eindproduct op een interne of externe locatie. Terwijl je werkt aan de software ontwikkeling, ligt het product waaraan je werkt binnen handbereik en wordt er ook af en toe van je verwacht dat je wat hardware toepassingen doet waar nodig.

Je gaat ook werken aan de ontwikkeling van nieuwe producten. De producten bevatten meestal een ARM Cortex M0 of Cortex M3 van Energy Micro of NXP. De firmware voor deze producten is uitsluitend geschreven in ANSI C en de aanvullende tools voor het testen of configureren van de producten wordt vaak in C # of Python geschreven. Echter is kennis van deze talen is geen vereiste.

lees meer

Functie-eisen

- Een afgeronde  HBO of WO opleiding in de richting van Elektrotechniek of Computertechniek;
- Minimaal 2 jaar ervaring in embedded software  C;
- Ervaring met het opstellen van specificaties op basis van functionele klantspecificaties
Tevens ben je:
      - Resultaatgericht
      - Communicatief vaardig in Engels en Nederlands
      - Analytisch

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt hier goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een zeer prettige werkomgeving waar persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk gevonden wordt. Voor informatie over de voorwaarden, neem dan contact op via de mail.

Heb je interesse in deze vacature, neem dan contact op met Freek Westerveld via 06 14 73 06 12, of mail naar [email protected]


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant ontwikkelt en produceert klimaat- en ventilatieregelsystemen voor woonhuizen.
Deze producten en systemen worden ontwikkeld door een multidisciplinair projectteam van hardware- en software-engineers onder leiding van een projectmanager.

Als software engineer kom je hier te werken in een softwareteam van 15 engineers. De embedded software wordt ontwikkeld in een Agile / Scrum werkomgeving. De softwareontwikkelaars zijn onderverdeelt in 2 kleinere teams met elk hun eigen productexpertise. De organisatiestructuur is hier informeel, flexibel en ontworpen om innovatie te bevorderen.

Het werken bij de organisatie betekend niet alleen typen achter een scherm en een toetsenbord. Als onderdeel van het team ben je verantwoordelijk voor de levering van het totale productpakket inclusief software en hardware.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Embedded Software Engineer in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures