Embedded software engineer - Eindhoven

Eindhoven

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij de low level embedded software engineer waar wij op zoek naar zijn? Wij zijn een software huis op gebied van elektronica en embedded systemen uit Eindhoven. Al meer dan 25 jaar maken wij complexe hightech systemen. We hebben door de jaren heen verschillende FPGA chips ontworpen, PCB designs ontworpen en Embedded systemen gemaakt voor onze klanten. Dit allemaal in verschillende branches zoals Robotica, automotive en zorg. We zijn ontzettend trots op het niveau dat we hierbinnen hebben gebouwd. Ons team bestaat uit een groep enthousiaste programmeurs, techneuten in hart en nier. Inmiddels zijn we bijna 100 man groot. Naast onze vestiging in Eindhoven hebben we ook nog een vestiging in Overijssel. Onze klanten bestaan uit zowel Nederlandse techbedrijven als internationale organisaties uit bijvoorbeeld Duitsland.


Functie

Op dit moment hebben we een aantal projecten waar we graag versterking op zien. We zijn op zoek naar een Embedded software engineer die ons team gaat versterken. Wat we vooral belangrijk vinden is dat je goed op je plek zit. Daarom leggen we de keus bij jou neer, ons development team is verdeeld in groepen en projecten. Aan de hand van jouw eisen en wensen gaan we kijken welk project het best bij je past. Wij bieden een veelzijdige baan waarbij je kennis op kan door van niet alleen het software gedeelte maar ook elektronica en hardware. Gemiddeld duurt een project twee jaar, wel is het belangrijk om te weten dat je altijd op locatie van ons in Eindhoven werkt met ons eigen team in Eindhoven. Een van de projecten waar we nu mee bezig zijn is een motorsturing module. Dit is een module dat kan worden toegepast bij compacte robots en e-bikes om beweging aan te sturen.


Eisen

- 3+ jaar ervaring met C
- HBO werk en denkvermogen
- Kunnen werken met Embedded Linux
- Pré als je met C++ kan werken
- Pré als je kennis hebt van microcontrollers


Aanbod

- Salaris tussen de € 3000 en € 4700
- 26 vakantiedagen
- 8% vakantiegeld
- Budget voor trainingen naar eigen wens te besteden (€ 4000 per jaar)
- Afwisseling in werkzaamheden
- Hoge kwaliteitsniveau programmeren
- Teamuitjes, want presteren moet ook beloond worden

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.700 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Redouan el Boustati
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Embedded Software Engineer in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures