PHP Developer - Eindhoven

Eindhoven

Spilberg
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

PHP developer in hart en nieren? Dit is een bericht voor alle loyale PHP developers!

Ben jij een enthousiaste werknemer met sterke communicatieve vaardigheden? Wil jij samenwerken met bedrijven die hun steentje bijdragen aan de maatschappij? Leef jij voor programmeren en doe je dit ook als hobby?  “Then everything about you fits this company perfect”


Het bedrijf

Zelfs in deze tijd probeert dit bedrijf het face-to-face samenwerken te stimuleren door een virtueel kantoor!

Het hart van deze organisatie ligt bij automatisering. Grote en kleine bedrijven komen hier om hun personeel te ontzorgen. Zij zien automatisering niet als dreiging, maar juist als hulpmiddel. Dit bedrijf ontwikkelt en beheert applicaties waarmee de bedrijfsprocessen van verschillende partners efficiënter worden ingedeeld. Binnen de PHP omgeving wordt er met Symfony gecodeerd.

Ook kan je via dit bedrijf gedetacheerd worden bij verschillende partners voor toffe opdrachten. Leeromgeving, dit is de perfecte omschrijving van dit bedrijf. Je hebt een goede dosis aan levenservaring en kan daarmee de juiste ondersteuning aan je team geven. Daarnaast leer jij ook elke dag van collega’s die al langer bij dit bedrijf werken.

“De visie van de technische mensen binnen dit bedrijf gaf mij gelijk het vertrouwen om hierbij aan te sluiten.” Geciteerd door een ervaren en gepassioneerde developer binnen de PHP wereld die zijn energie haalt uit een technische familie.


Dit bedrijf biedt:
 • Een marktconform salaris;
 • Exclusief 8% vakantiegeld;
 • 26 vakantiedagen;
 • Premievrij pensioen;
 • 3000,- studiebudget;
 • Hbo deeltijd is mogelijk;
 • Jaarlijks personeelsuitje.
 • Op kantoor wordt elke dag een overheerlijke lunch geregeld.
Als PHP developer in hart en nieren heb jij:
 • 5+ jaar ervaring met PHP + symfony;
 • Gedegen kennis van Laminas (Zend), Doctrine en SaaS;
 • Ervaring met Azure Devops is een pre;
 • Enthousiasme en een passie voor het vak;
 • Communicatieve en representatieve skills.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Ja? Waar wacht je dan nog op!


Neem contact met mij op: [email protected] / 06-81250141

lees meer

Bedrijfsomschrijving Spilberg is in 2012 opgericht met het doel om staffing anders te doen. Daarom werken wij vanuit een niche gerichte aanpak. Door ons binnen de IT-markt specifiek te focussen op development zijn wij echt een specialistische partner. Wij noemen dat: meer weten van minder.

Door onze expertise op het gebied van staffing en onze kennis van de IT Dev markt zijn wij de ideale sidekick. Daarnaast zijn we er de afgelopen jaren in geslaagd een zeer sterk netwerk te creëren. Door het organiseren van onze IT Dev Café meetups, vakspecifieke kennissessies en congressen hebben wij een ware community opgebouwd.

Spilberg is de afgelopen acht jaar gegroeid naar circa 90 staffing consultants. Spilberg werkt vanuit drie landen en vijf kantoren en is nog steeds sterk groeiende. Vandaag de dag vinden maandelijks honderden IT-development specialisten via ons een nieuwe uitdaging.

Spilberg is één van de niche brands van Altus Staffing. Altus Staffing is een internationale groep gespecialiseerd in IT-staffing.

lees meer

Contactpersoon Dillan Meijer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PHP Developer in Eindhoven