C# .NET Software Ontwikkelaar Magazijnsystemen | HBO WO - Duiven

Duiven

WR.nl Solliciteren
 • WR.nl Solliciteren
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • Parttime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Over het bedrijf:
 • Wij leveren integrale oplossingen voor logistieke processen.
 • Wil jij software ontwikkelen voor magazijnsystemen?
 • Heb jij ervaring met .Net en SQL?

Vaste baan: C# .NET Software Ontwikkelaar Magazijnsystemen | HBO WO | 3.300 - 4.800 | Software Engineer

Ons bedrijf levert diverse integrale oplossingen om het logistieke proces aan te sturen van zowel nationaal- als internationaal toonaangevende bedrijven.
Wij werken in een topsegment met vaktechnische uitdagingen. Daarnaast is er voldoende ruimte voor professionele ontwikkeling, zowel vaktechnisch als op persoonlijk niveau. Wij werken voor grote klanten. We doen omvangrijke projecten die we bij ons op kantoor realiseren (geen detachering). Wij werken met state-of-the-art technologie en lopen daarin voorop. Wil jij de diepte in en veel leren, dan is deze baan geknipt voor jou.

Jouw werkzaamheden als C# .NET Software Ontwikkelaar Magazijnsystemen:

Voor de vacature als Software Engineer Duiven HBO WO ga je het volgende doen:

en Als Software Engineer ga jij aan de slag met het ontwerpen en ontwikkelen van software voor de besturing van automatische magazijnkranen en magazijnsystemen. Daarnaast verzorg je testen, inbedrijfstelling van de software en ook verhelp je storingen. Ons bedrijf is volop in ontwikkeling, jij draagt hier onder andere aan bij doordat jij nieuwe kennis en vaardigheden meebrengt over nieuwe en gewijzigde technieken.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Software Engineer, die past in deze rol.

Het ideale profiel voor deze functie:
 • HBO/WO opleiding in bijv. de richting van Informatica, Technische Computerkunde, Industriële Automatisering, of je beschikt over de juiste ervaring in deze richting;
 • Je voelt je thuis met technieken en tools zoals: .NET, DevOps, GIT, C#, Visual Studio, SQL Server;
 • Je hebt affiniteit met techniek;
 • Flexibiliteit: je vindt het geen probleem om eens per 4 tot 6 weken een consignatiedienst te vervullen en bent ook regelmatig aan het werk bij de klant;
 • Verder kan je ook effectief en efficiënt werken in een matrixorganisatie;
 • Een assertieve en proactieve houding zodat je van meerwaarde bent voor je team en voor ons;
 • In staat de juiste afweging te maken tussen de organisatie en het belang van de klant;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je woont in de omgeving van Duiven, Arnhem, Doetinchem, Nijmegen en Zutphen.
Arbeidsvoorwaarden:

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 3.300 tot Euro 4.800. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

Eenvoudig solliciteren:

Deze baan is voor kandidaten die interesse hebben in Software Engineer net, c# of asp net. Werk je met vb net, visual basic net of dot net dan heb je bij deze baan echt goede kansen. Ook Net Engineer, Net Developer en Net Ontwikkelaar zijn aanverwante zaken die er toe doen.

We zoeken kandidaten die in de buurt of in Duiven wonen. Dus woon je in Wezep, Aalten, Putten, Zaltbommel of Groenlo solliciteer direct. Maar ook kandidaten uit Ede, Oosterhout, Beesd en Geldermalsen zijn welkom. Dan zijn natuurlijk ook plaatsen als Wolfheze, Nijkerk en Tiel goed. En dat geldt ook voor Vorden, Duiven, Culemborg of Harderwijk de afstand is dan ook prima. En ook Ermelo, Zevenaar en Doetinchem liggen gunstig voor onze vestiging.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever. WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.300 - € 4.800 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Ontwikkelaar in Duiven Bekijk alle soortgelijke vacatures