Senior NOC Engineer - Dronten

Dronten

StackOps
  • StackOps269 vacatures
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • Fulltime
  • Laptop, Pensioenregeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Heb jij ervaring in de telecom en/of isp omgeving? Ben jij een op-en-top Netwerk Engineer en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan vooral verder!


Wat ga je doen?

Als engineer zal je binnen de NOC afdeling verantwoordelijk zijn voor het bewaken en onderhouden van de netwerken. Kenmerkend voor deze organisatie is de innovatieve aanpak. Ook bieden zij jou de kans om, middels jouw kennis en ervaring, inspraak te hebben op het gebruiken en implementeren van technologieën.

Zo ben je in staat om onderzoek te doen naar nieuwe technologieën wat succes kan hebben op hun dienstverlening. Verder ben je, middels jouw oplossend vermogen, in staat om in een team van vergelijkbare experts, complexe incidenten of changes op te lossen en/of door te voeren. Binnen deze omgeving gebeurt enorm veel, wat betekent dat je je op veel verschillende vlakken kan gaan ontwikkelen.


Wie ben je?

- Minimaal afgeronde MBO opleiding (bij voorkeur richting Informatica)
- Minimaal 3/4 jaar ervaring als Netwerk Engineer/Beheerder/NOC Engineer
- Ervaring met werken in de ISP en/of Telecom branche
- Communicatief sterk en een echte teamplayer


Wat mag je verwachten?

- Salarisindicatie van €3.000,- tot €4.500,- (afhankelijk van jouw kennis/ervaring)
- Pensioenregeling
- Telefoon/Laptop van de zaak
- Gezellig team met veelzijdigheid
- Afwisselende werkzaamheden met veel ontwikkelmogelijkheden


Waar ga je werken?

Deze organisatie is gelegen in de omgeving Flevoland. Hun diensten zijn gefocust op het leveren van Internet Services vanuit de producten van KPN. Ook zijn zij in staat om secure hosting te bieden aan hun klanten met behulp van hun eigen datacenter. Met een focus op innovatie en veiligheid kunnen zij hun eindklanten betrouwbaarheid bieden als het gaat om hun interne netwerken. Daarnaast bieden zij hun diensten ook aan particulieren aan en zorgen zij voor een stabiel netwerk voor het thuisfront van de gewone mede mens.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Jordy van den Bosch | tel: 070 - 2 197 197 / 06 - 2843 4010 |

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Jordy van den Bosch
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
ICT vacatures Dronten
Vergelijkbare ICT vacatures in Dronten