Functioneel applicatiebeheerder, bij dealerbedrijf Automotive, Drachten, 32/40 uur

Drachten

Van den Brug
  • Van den Brug
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functioneel applicatiebeheerder
DRACHTEN | 32-40 uur per week
Ben jij een ervaren functioneel beheerder die een nieuwe carrièrestap wil maken? Loop jij warm voor het beheren en optimaliseren van applicaties? En lijkt de automotive jou een gave omgeving?  Lees dan zeker even verder. Wij zoeken nieuwe collega voor onze ICT afdeling!

Van den Brug is één van de grootste dealerbedrijven van het Noorden van het land. Vanuit vijf vestigingen werken meer dan 250 collega's aan de verkoop, reparatie en onderhoud van nieuwe en gebruikte auto's. Daarbij worden veel verschillende applicaties gebruikt, die we graag zo effectief en efficiënt mogelijk inzetten. En daar komt de functioneel applicatiebeheerder om de hoek kijken.

Applicatiebeheer bij Van den Brug
Jouw belangrijkste rol is zorgen dat de systemen onze medewerkers faciliteren bij de uitvoer van hun taken en het volgen van de bedrijfsprocessen. Je zorgt er daarom voor dat de systemen in de basis optimaal functioneren. Daarnaast ben je, samen met je ICT-collega's, de gebruikers en leveranciers, op zoeken naar verbeteringen om zo het gebruikersgemak te verhogen.
Je ontwikkelt functionele ontwerpen. Helpt bij en ziet toe op het ontwikkelproces. Je draagt bij aan een optimaal functionerend systeem bij de oplevering. Daarna speel je een belangrijke rol in de overdracht naar de gebruikers. Jouw doel is te zorgen dat de betrokken collega's de nieuwe toepassing kennen en actief gaan gebruiken. Door voorlichting en trainingen te geven, maar ook door gebruikershandleidingen te maken. Ook nieuwe collega's op gang helpen met een stukje basiskennis behoort tot jouw taken. Storingen verhelpen en gebruikersvragen zijn ook onderdeel van je werkzaamheden.

Hoe ziet de ICT-organisatie eruit?
Momenteel bestaat ons ICT-team uit een (junior) ICT medewerker en IT-manager. De functie applicatiebeheerder is een nieuwe rol in dit team. Het beheer van applicaties is momenteel verspreid over diverse collega's in de organisatie. Dit willen we vanuit 1 punt aan gaan sturen. Dat is dan ook hoe deze nieuwe functie is ontstaan. Systemen waar wij mee werken zijn onder andere Autoline DMS-systeem, Syntec CRM-systeem, Plan-IT planningsysteem en diverse kleinere gekoppelde applicaties. Je rapporteert aan de IT Manager. Je bureau staat op kantoor in Drachten, maar je zult ook de andere vestigingen wel eens bezoeken.

lees meer

Functie-eisen Welke kwaliteiten zoeken we in jou?
We zijn op zoek naar een collega met HBO werk/ en denkniveau die ongeveer 3 jaar aantoonbare ervaring als functioneel applicatiebeheerder heeft, bij voorkeur binnen de Automotive.

Je hebt gedegen kennis en ervaring met de aangeboden werkzaamheden. Je vindt het leuk om de systemen goed te doorgronden en zoekt voortdurend naar mogelijkheden om het gebruik verder te verbeteren. Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en denkt in oplossingen.

Als persoon sta je sterk in je schoenen en communiceer je op een concrete en gestructureerde wijze. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Engels en Duits kun je lezen en begrijpen.

Je bent gedreven, enthousiast en leergierig. Je nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat je ontwikkelingen binnen jouw vakgebied op de voet volgt. Je kunt prioriteiten stellen en behoudt daarbij het overzicht. Je bent sterk in het creëren van draagvlak bij betrokkenen en schakelt makkelijk op alle niveaus.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Duits, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Natuurlijk krijg je een marktconform salaris en hebben we prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling en korting op je zorgverzekering.
Overige info Werken bij Van den Brug
De beste reden om te solliciteren? Dat is het team van Van den Brug. Er heerst een fijne familiaire  sfeer, we werken hard maar lachen ook heel wat af. Jouw dag is niet goed als je niet gelachen hebt.

We staan voor kwaliteit. Niet voor niets is onze pay off Beter. We overtreffen verwachtingen, van klanten en van collega's. We leren iedere dag van en met elkaar en durven ook kritisch te zijn. We zijn alert op kansen en risico's.

En je kunt altijd bij blijven en groeien, door trainingen, door coaching en cursussen. Zodat jij je werk altijd goed kunt doen.

Natuurlijk krijg je een marktconform salaris en hebben we prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling en korting op je zorgverzekering. 

Over ons bedrijf
Met vijf vestigingen in Buitenpost, Drachten, Franeker, Heerenveen en Sneek en twee schadevestigingen is Van den Brug uitgegroeid tot een innovatieve en toonaangevende organisatie. Met bijna 100 jaar ervaring en circa 250 medewerkers is het één van de grootste dealerholdings in Noord-Nederland. Van den Brug is officieel merkdealer voor de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Skoda en Seat. De schadebedrijven werken universeel. De bedrijfscultuur is te typeren als klantgericht, open, gedreven, informeel, persoonlijk en betrokken.
Meer informatie over Van den Brug kun je vinden op onze website: www.vandenbrug.nl

Solliciteer nu
Herken jij jezelf in dit profiel? Dan komen we graag met je in contact. Solliciteer zo snel mogelijk via de sollicitatielink of door je gegevens, CV en motivatie te uploaden via het sollicitatieformulier op onze website. Je kan ook mailen naar [email protected]

Eventuele aanvullende vragen naar aanleiding van deze vacature kun je stellen aan Johan van der Wal, manager IT, op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur via 0512 514040.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Van den Brug is een dealerorganisatie met vijf vestigingen in Buitenpost, Drachten, Franeker, Heerenveen en Sneek. Van den Brug is uitgegroeid tot een innovatieve en toonaangevende organisatie. Met bijna 100 jaar ervaring en circa 250 medewerkers is het een van de grootste dealerholdings in Noord-Nederland. Van den Brug is officieel merkdealer voor de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, ŠKODA en SEAT.

Van den Brug is een autobedrijf met een lange historie. Al sinds onze oprichting in 1923 zijn we volop in beweging. We zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe collega’s met een passie voor de automotive.

Sta je aan het begin van je carrière of ben je juist toe aan een volgende stap? Ben je enthousiast, gedreven en wil je net als ons net een stapje verder gaan om verwachtingen te overtreffen? Dan zou Van den Brug best wel eens je volgende werkgever kunnen zijn!

De bedrijfscultuur is te typeren als klantgericht, open, gedreven, informeel, persoonlijk en betrokken. Het succes van ons bedrijf is gebouwd op mensen die loyaal en proactief zijn en daarmee hun eigen kansen creëren.

Er heerst een fijne familiaire sfeer. We werken hard maar in een fijne werksfeer. We staan voor kwaliteit. Niet voor niets is onze pay off Beter. We overtreffen verwachtingen, van klanten en van collega’s. We leren iedere dag van en met elkaar en durven ook kritisch te zijn. We zijn alert op kansen en risico’s.

Bijblijven en blijven groeien door trainingen, door coaching en cursussen vinden we belangrijk. Nieuwe collega's bieden we een marktconform salaris en we hebben prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling en korting op de zorgverzekering.

Bekijk onze vacatures en laat ons weten dat jij graag bij ons wil komen werken!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!