OPGELET! Linux topper gezocht voor de volgende Heineken - Dordrecht

Dordrecht

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Om de klanten optimaal te bedienen en marktontwikkelingen bij te houden is het actueel houden van kennis van de medewerkers erg belangrijk. Daarom investeren ze veel in opleidingen en bijscholing binnen bovengenoemde database omgevingen. Buiten het feit dat dit belangrijk is voor de organisatie, is het ook juist voor jouw eigen ontwikkeling van belang.

In deze rol voornamelijk intern aan de slag. Het is daarom belangrijk dat je communicatief vaardig bent en de Nederlandse taal beheerst in woord en geschrift.

Als Senior Linux Engineer ga je jouw klanten van de juiste behoeften voorzien en ben je voornamelijk bezig met het opzetten, programmeren en automatiseren binnen Open Source omgevingen. Je werkt nauw samen met andere Open Source kanjers en DevOps engineers. Er wordt van je verwacht dat je Red Hat, Ubuntu, CentOS of Debian ervaring hebt. Kennis van CI/CD, Terraform, Ansible, Docker of Kubernetes zou ook zeer welkom zijn want hier kun je die kwaliteiten hier meer dan goed kwijt.

Door hun jarenlange ervaring en complexe vraagstukken is er genoeg technische uitdaging. Bovendien is er voldoende ruimte om uitdagingen op maat voor jou te vinden.

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt minimaal 4 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
- Je bent minimaal een Linux gerelateerd certificaat, of het nu LPIC-1/2 is of RHCSA, RHCE gecertificeerd;
- Je hebt ervaring in grote omgevingen;
- Je bent een geweldige probleemoplosser;
- Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
- Het is al een pré als je scriptkennis hebt zoals Bash, Python en Javascript;
- Een zeer grote pré is het als je ervaring hebt met DevOps-tools zoals Git, Python, Jenkins, Bitbucket, JIRA, Chef, Puppet, Ansible, Maven, Terraform of Saltstack;
- Je hebt een geldig rijbewijs B.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Qua arbeidsvoorwaardenpakket houden zij niet zozeer van een bonuscultuur, maar hebben in plaats hiervan gewoon goede salarissen. Hierin vinden zij dat je jouw vaste lasten moet kunnen betalen en nog lekker kunnen leven.

Kortom: bij deze organisatie ga je er altijd op vooruit, ongeacht welke arbeidsvoorwaarden je momenteel hebt of zoekt.

Interesse? Ik ontvang graag je CV + motivatie naar [email protected]

Inhoudelijke vragen? Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Ik hoef je niet meer te vertellen dan nodig is, de titel zegt het al.

Onze klant is over de gehele wereld bekend. Deze multinational zoekt jouw hulp. Inmiddels is zij zo immens gegroeid dat het het personeel collega's tekort komt. Zij levert diensten zij aan organisaties binnen sectoren die niet zonder een veilige en betrouwbare IT-omgeving kunnen. Het bieden van maatwerkoplossingen en het verhogen van de klanttevredenheid is waar zij zichzelf 24/7 voor inzetten. Deze organisatie pakt gelijk je interesse gezien je in een snelgroeiende organisatie komt te werken waar je jezelf mag zijn en vooral bezig bent met dingen die jij leuk vindt en die er echt toe doen.

Ben jij een topper in Linux en ben je bekend met termen zoals HAProxy, DevOps, Scripting en automation en wil je dit dagelijks toepassen in je werk?

Dan is dit het bedrijf voor jou!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures User Experience Designer in Dordrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures