Senior Functioneel Applicatiebeheerder in Doetinchem

Doetinchem

Graafschap College
 • Graafschap College
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Senior Functioneel Applicatiebeheerder bij het Graafschap College in Doetinchem krijg jij de mogelijkheid om je volledig in Microsoft 365 te verdiepen. Zo kom jij met nieuwe technische oplossingen en inrichtingen van deze software. Zet je samen met ons de volgende stap? Lees dan de vacature.

Wat ga je doen?
Jij, de Senior Functioneel Applicatiebeheerder, wordt binnen het team Informatiebeheer en ICT (I&I) verantwoordelijk voor Microsoft 365. De meest gebruikte applicatie binnen onze onderwijsinstelling. Aan jou de taak om de organisatie hier verder in mee te nemen. Denk bijvoorbeeld aan het digitaliseren van werkprocessen tot aan het vormgeven van een geheel nieuwe manier van lesgeven via Microsoft Teams.

Met de verschillende collega’s binnen de organisatie ga je in gesprek en kijkt of en hoe Microsoft 365 aan bepaalde behoeften kan voldoen. Jij zoekt naar oplossingen ook als blijkt dat iets in eerste instantie niet kan. Deze technische uitdagingen maken jou juist blij. Vind je het leuk om gebruikerstrainingen te geven, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.
Door de hele organisatie laat jij proactief je gezicht zien. Zo weten collega’s dat ze bij jou moeten zijn met nieuwe ideeën voor Microsoft 365. De continue ontwikkelingen binnen de ICT én het onderwijs zorgt voor voldoende afwisseling en maakt iedere dag weer anders.

Jouw collega's
Als Senior Functioneel Applicatiebeheerder maak je onderdeel uit van het ICT-team, dat bestaat uit circa 30 mensen. Het team, en ook het Graafschap College breed, kenmerkt zich door een informele sfeer waarin je veel ruimte krijgt om de dingen te doen die je moet doen. Collega’s waarderen jou om wie je bent. Daarnaast staan we open om nieuwe dingen uit te proberen, zijn we een tikkeltje eigenwijs en op een prettig manier kritisch.

lees meer

Functie-eisen Wat kun je van ons verwachten?
Een veelzijdige werk- en leeromgeving waar je kunt groeien als professional en als mens. Dat is wat wij je bieden. Naast de vrijheid en verantwoordelijkheid die jij krijgt bij het invullen van deze functie is gedeeltelijk thuiswerken bespreekbaar. Ook lever jij in deze rol een belangrijke bijdrage aan het klaarstomen van jongeren voor de maatschappij.
Wat kun je verder van ons verwachten:
 • salaris is afhankelijk van kennis en ervaring, conform schaal CAO MBO 10 , minimaal € 2.915,- en maximaal €4.359,- op fulltime basis;
 • een baan met uitzicht op een vast contract.
 • een functie voor 0,8 tot 1,0 FTE;
 • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenvoorziening, 8% vakantietoeslag, een tegemoetkoming in de ziektekosten en een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • diverse personeelsregelingen waaronder een fietsplan, een mobiele telefoon en verhuiskostenregeling;
 • uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en scholing;
 • een vitaliteitsprogramma met o.a. sport, ontspanning of loopbaanadvies.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.915 - € 4.359 p/m
Overige info Wat we van je vragen?
Je vindt het leuk om complexe technische vraagstukken aan te pakken. Hierbij durf je buiten de kaders en in oplossingen te denken. Je bent een echte bruggenbouwer tussen ICT en het onderwijs en kan zowel de gebruikers als de beslissers op een lijn brengen. Je bent daarin eerlijk en komt graag met adviezen. Jouw kracht zit hem in je affiniteit met de technische achterkant van Microsoft 365. Daarnaast luister, analyseer en vraag je technische vraagstukken goed uit. Deze vertaal je naar bruikbare oplossingen die je zelf ook uitvoert.
Wat staat er verder op jouw cv:
 • minimaal hbo werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde opleiding richting (Bedrijfskundige) Informatica;
 • minimaal 5 jaar relevante werkervaring met de technische mogelijkheden en inrichting van Microsoft 365.
Vragen?
Wil jij vanuit digitalisering een bijdrage leveren aan hybride, innovatief en gepersonaliseerd onderwijs? Solliciteer dan voor 5 juli 2021 op de vacature van Senior Functioneel Applicatiebeheerder door op de sollicitatiebutton te klikken.

Voor nadere informatie over de functie-inhoud kan contact opgenomen worden met Peter Rietberg, Manager Informatiebeheer, op telefoonnummer 06-40046462. Voor nadere informatie over de procedure kan contact opgenomen worden met Danique Visser, afdeling Werving & Selectie, op 06-40389064 of per mail via [email protected]
Mogelijk maakt een persoonlijke profielanalyse onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Alleen sollicitaties via onze website werkenbij.graafschapcollege.nl worden in behandeling genomen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Het Graafschap College is een regionaal opleidingscentrum in de regio Oost-Gelderland. Wij bieden middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en educatie voor jongeren en volwassenen aan circa 10.000 deelnemers. Onze onderwijslocaties zijn verspreid over Doetinchem en omgeving. Met 900 medewerkers werken wij dagelijks aan een gezamenlijk doel: excellent onderwijs voor een innovatieve regio!

Wil je meer weten over het Graafschap College? Bekijk dan onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!