Wat
Afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
6 dagen geleden geplaatst • 128x bekeken

Functioneel beheerder Financiële/HRM systemen, ASL2/BiSL/ITIL Diemen • Zorginstituut Nederland

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Zorginstituut Nederland

Zorginstituut Nederland
> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • Max. € 5.140 p/m
 • 36 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Zorginstituut Nederland
VAN GOEDE ZORG VERZEKERD

Het team Businessapplicatie & IT Services zoekt een nieuwe collega! Ben jij een ervaren functioneel beheerder die affiniteit heeft met financiële en HRM systemen? Wil je bijdragen aan goede, toegankelijke en betaalbare zorg in Nederland? Dan maken we graag kennis met je.

Wat ga je doen?
Elke functioneel beheerder binnen het team is verantwoordelijk voor een diverse set aan applicaties. Hierbij is het uitgangspunt dat het beheer wordt gevoerd over één of twee grote(re) applicaties, én meerdere kleine applicaties. De functioneel beheerders hebben een belangrijke positie van waaruit nauw wordt samengewerkt met business en IT stakeholders. Dit vereist het enerzijds opdoen van algemene kennis over de primaire bedrijfsprocessen, en anderzijds het beschikken over een flinke dosis IT-kennis.

Als functioneel beheerder handel je storingen, vragen en (wijzigings)verzoeken af volgens gestandaardiseerde processen. Daarnaast stuur je externe partijen aan die verantwoordelijk zijn voor het beheer van de infrastructuur en het technisch applicatiebeheer. Je voert applicatie lifecycle management uit voor jouw set aan applicaties. Je draagt zorg voor de informatiebeveiliging op basis van het informatiebeveiligingsbeleid en je adviseert over standaardisatie, optimale inrichting en het gebruik van de applicatie.
​​​​​


Functie-eisen

Van onze nieuwe collega vragen wij het volgende:
 • Een HBO werk- en denkniveau.
 • Minimaal 5 jaar ervaring als functioneel beheerder.
 • Affiniteit met financiële en HRM systemen.
 • ASL2, BiSL en ITIL certificatie.
 • Goede communicatieve vaardigheden, proactief, en uitstekend in staat om zelfstandig het werk planmatig uit te voeren.


Aanbod

Het gaat om een fulltimefunctie van 36 uur per week (1 fte). We bieden een arbeidsovereenkomst voor twee jaar. Als het je bevalt bij het Zorginstituut en je naar tevredenheid functioneert, dan krijg je daarna een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 5139,78 bruto per maand (schaal 11CAO Rijk), bij een fulltime dienstverband. Tevens ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB) van 16,37% van je salaris en bevat het vakantiegeld en de eindejaarsuitkering. Het IKB kun je naar eigen wens laten uitbetalen, omzetten in verlofuren of besteden aan een fiscaal-vriendelijk doel, zoals een fiets voor woon-werkverkeer, bedrijfsfitness of een werk-gerelateerde opleiding.
Daarnaast bieden wij flexibele werktijden, 23 vakantiedagen, 26 atv-dagen en een flexibele ABP-pensioenvoorziening. Je krijgt een laptop en telefoon en de vrijheid om te werken vanuit huis, op kantoor of op een andere plaats. Je reiskosten worden vergoed conform de CAO Rijk.
Tijdens je introductieperiode doorloop je een (digitaal) inwerkprogramma waarbij je kennis opdoet van het brede zorgveld. Je krijgt daarnaast toegang tot een breed aanbod aan online trainingen voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Meer weten?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Braam, teammanager Businessapplicatie & IT Services, telefoon 06-82674143. Meer informatie over het Zorginstituut kun je vinden op onze website: .

Sollicitatieprocedure
Je kunt je sollicitatie (cv én motivatiebrief) tot 17 februari 2022 mailen naar Zorginstituut Nederland, t.a.v. team P&O: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., onder vermelding van vacaturenummer 2021035864. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Over het team Businessapplicatie & IT Services
Je wordt onderdeel van een team dat zich elke dag inzet om voor iedereen binnen het Zorginstituut een professionele IT-dienstverlener te zijn. Team Businessapplicatie & IT Services gelooft als betrouwbare IT-partner te kunnen bijdragen aan het succes van het Zorginstituut. Dit doen wij door de organisatie te voorzien van de gewenste informatie en applicaties, rekening houdende met standaarden, richtlijnen en wet- en regelgeving. Wij maken gevraagd én ongevraagd het verschil, op de momenten dat het ertoe doet, proactief en op verzoek. Ons team bestaat uit 27 collega's, verdeeld over drie aandachtsgebieden: IT-governane, Informatie- en servicemanagement en ontwikkeling en het beheer van bedrijfsapplicaties.

“De organisatie, de medewerkers en de kans die ik kreeg deden mij besluiten
om in dienst te treden bij Zorginstituut Nederland. Er liggen veel uitdagingen
en daarnaast voelt het goed om bij een organisatie te werken die een steentje
bijdraagt aan goede en betaalbare zorg.”
– collega Businessapplicatie & IT Services.

Over Zorginstituut Nederland
Wij zijn van het samenstellen van het pakket van goede verzekerde zorg voor alle Nederlanders. De Nederlandse gezondheidszorg is een van de beste ter wereld. Iedereen betaalt eraan mee. Zo kunnen we allemaal – jong, oud, gezond of ziek – rekenen op goede zorg wanneer we die nodig hebben. Maar de zorgkosten stijgen: we worden ouder, er komen steeds meer dure medicijnen en er wordt een groter beroep gedaan op de langdurige zorg. Het Zorginstituut waakt erover dat onze zorg goed en betaalbaar is én blijft. Dit alles om ons geld voor de zorg alleen te besteden aan waardevolle behandelingen waarvan vaststaat dat die écht werken. Deze ingewikkelde keuzes maken we uiteindelijk voor en namens 17,5 miljoen Nederlanders. Zodat iedereen ook in de toekomst toegang houdt tot goede en betaalbare zorg.

De kerntaken van het Zorginstituut zijn:
 • Adviseren aan de minister van Volksgezondheid, Welzijn & Sport over de inhoud van het basispakket en het innemen van standpunten daarover.
 • Bevorderen van de kwaliteit en inzichtelijkheid van de zorg.
 • Ontwikkelen van informatiestandaarden om de informatie-uitwisseling binnen de zorg te stimuleren.
 • Beheren van de fondsen Zorgverzekeringswet (Zvw) en Wet langdurige zorg (Wlz) en het verstrekken van informatie over de kosten in de zorg.
 • Uitvoeren van de risicoverevening.
Het Zorginstituut heeft veel contact met de wereld om ons heen. Denk aan zorgaanbieders, zorgverzekeraars, wetenschappers, universiteiten, patiënten (-verenigingen) en professionals, zoals artsen, verpleegkundigen, verzorgenden, fysiotherapeuten en apothekers. Eigenlijk met de hele samenleving! We zijn daarbij sterk in beweging en volgen een duidelijke koers de komende jaren. Verbinden, inspireren en richting geven zijn daarbij belangrijke pijlers. Het Zorginstituut is een zelfstandig bestuursorgaan (ZBO) en legt verantwoording af aan de minister VWS. Er werken ongeveer 450 mensen vanuit huis én vanuit ons mooie kantoor in Diemen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Salaris

Max. € 5.140 p/m
(schaal 11, CAO Rijk)
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen

Gerelateerde functies in Diemen


Functioneel Beheerder vacatures omgeving Diemen

Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in