30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
3 dagen geleden geplaatst • 62x bekeken

Fulltime ervaren IT Project Manager in Deventer Deventer • Indito

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Indito

Indito
11 - 50 medewerkers
  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
  • 4 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • 40 uur
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Vast contract
  • Medior/Senior
  • Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Kenner Projecten gezocht!
Ben jij dé kenner in het managen van projecten, altijd in control en een kei in contact met opdrachtgevers? Zoek jij een inspirerende werkomgeving met leuke collega's en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen? Dan is deze rol als Kenner Projecten bij Indito perfect voor jou.

Wat ga jij doen bij INDITO?
Je bent een hands-on projectmanager die de regie heeft over meerdere gelijktijdige projecten. Op dagelijkse basis werk jij intensief samen met onze Kenners op het gebied van Sales en Operations (zowel onze Engineers in de buitendienst als onze Consultants op kantoor) om onze projecten tot een goed einde te brengen. Jij bent zowel intern als extern hét centrale aanspreekpunt voor onze projecten, regelmatig communiceer jij met onze opdrachtgever(s) over de doorlooptijd, kwaliteit en de eventuele financiële aspecten van zijn project. Daarbij ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van de juiste documentatie zoals het projectplan en de projectrapportages en creëer jij intern draagvlak voor het project door jouw directe teamleden te motiveren en aan te sturen.

Functie-eisen

Wie ben jij?
Uiteraard ben jij een kenner in IT, net als wij dat zijn. Geen probleem is jou te gek en je hebt een gezonde dosis ambitie om te leren, te groeien en mee te willen innoveren. Verder heb jij een hands-on mentaliteit en een heldere en duidelijke manier van communiceren, zowel intern als richting onze opdrachtgevers. Jij werkt en denkt op HBO-niveau, hebt ervaring in het managen van projecten en bent bij voorkeur woonachtig in de buurt van Deventer.

Wat breng jij mee naar INDITO?
Wij vragen van jou een klant- en oplossingsgerichte werkhouding, je bent pro-actief en signaleert snel eventuele kansen en problemen tijdens uitvoer van jouw projecten. Daarnaast is het belangrijk dat je een heldere en duidelijke manier van communiceren hebt, zowel intern als extern. Verder verwachten wij van jou een afgeronde HBO opleiding en minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, ervaring met IT-projecten en ben jij bij voorkeur Agile en scrum gecertificeerd.
Daarnaast heb jij het vermogen om overzicht en regie te houden over een veelheid aan verschillende activiteiten en gelijktijdig lopende projecten.

Aanbod

Waar ga jij werken?
Wij zijn dé Microsoft Online kenner van regio Deventer. Met onze visie LET'S INITIATE TOMORROW willen we vandaag innoveren voor morgen en kijken wij vooruit om dichtbij te blijven. Onze opdrachtgevers hebben een eigen ambitie, net als wij. Ambitie zien wij als iets unieks en iets dat zich voortdurend ontwikkelt, kijkend naar morgen, zonder vandaag uit het oog te verliezen.
Bij INDITO maken we onze doelen niet groter dan ze zijn, maar onderschatten wij evenmin onze kracht en die van onze werknemers. Het drijft onze Kenners het beste in zichzelf naar boven te halen, dat we de juiste afstemming vinden tussen iets willen, iets kunnen en iets zijn. Dat maakt INDITO.

Wat biedt INDITO jou?
Wij geloven in werken met plezier! Onze collega's zijn allemaal verschillend en onze kracht is om samen één groeiend geheel te vormen. In dit geheel bieden wij jou de rol om een sparringspartner op gebied van ICT en techniek te zijn, en je draagt dit ook uit naar jouw collega's.

VRIJHEID
Wij bieden jou een fulltime job met een passend salaris bij jouw kennis en ervaring. Je komt te werken in een energiek team van collega's bij een IT-dienstverlener met groei ambitie. Je krijgt natuurlijk vakantiedagen en vakantiegeld. Verder verzorgen wij eenmaal per week een gezamenlijke lunch, en sluiten we de werkweek samen af door het weekend in te luiden met een gezellige vrijdagmiddagborrel! Daarnaast bieden wij jou flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden die jij kan inrichten passend bij jouw leven. We tekenen in eerste instantie een contract voor één jaar. En als jij geschikt bent, in ons team past én zelf ook verder wil komen dan je nu mogelijk acht bij INDITO, dan kun je na het eerste jaar een vaste aanstelling tegemoet zien.

MOBILITEIT
In deze functie ben je veelvuldig bij onze opdrachtgevers op locatie te vinden. Dat gebeurt uiteraard met een vervoersmiddel dat bij jouw past. Jij staat aan het roer van zowel jouw eigen arbeidsvoorwaarden, als wel de realisatie van onze projecten bij de opdrachtgevers

ONTWIKKELING
Bij INDITO hebben wij een groei ambitie, maar dat kunnen we niet realiseren zonder onze Kenners. Iedereen binnen onze organisatie is verantwoordelijk voor zijn of haar roadmap. Zo hebben wij ieder kwartaal een ontwikkelgesprek met jou gepland, om samen te kijken naar jouw persoonlijke- en teamdoelen. We kijken naar jouw plek en kijken wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Uiteraard kun je daarbij gebruik maken van een persoonlijk ontwikkelbudget.

JOB HAPPINESS
We besteden het grootste deel van onze tijd aan werken. Bij INDITO bieden wij jou een positieve en prettige werkomgeving met persoonlijke aandacht. Wij nemen als uitgangspunt dat wat wél kan in plaats van wat niet kan. Samen vieren wij onze successen van klein tot groot en zoeken we de gezelligheid op. Wij bieden jou de ruimte en overleggen graag met onze Kenners over persoonlijke wensen om onze werktijd zo aangenaam mogelijk te maken.
Op vrijdag luiden we gezamenlijk het weekend in met een drankje, twee keer per jaar is het tijd om met onze collega's erop uit te gaan, tijdens Deventer op Stelten en het Dickens Festijn.

Hoe komen wij in contact?
Ben jij die ervaren Kenner in Projecten en zie je het zitten om met jouw collega's nieuwe omgevingen te realiseren? Zoek je een inspirerende club, dé Microsoft Online Kenner in de regio, met leuke collega's en ben je goed in het bedenken van de juiste oplossing voor onze opdrachtgevers? Reageer dan nu! Wij vragen van jou een motivatiebrief en CV bij voorkeur inclusief (pas)foto.

Uren

40 uur
In overleg

Salaris

Afhankelijk van kennis en ervaring
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in