+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.
5 uur geleden geplaatst • 46x bekeken

Fulltime VoIP Specialist in omgeving Deventer Deventer • Indito

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Indito

Indito
11 - 50 medewerkers
  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
  • 4 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • 40 uur
  • MBO niveau 2 of hoger
  • Vast contract
  • Medior
  • Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Wat ga jij doen bij INDITO?
Als VoIP Specialist bij INDITO houd jij je bezig met de inventarisatie van klantomgevingen, waarna je aan de slag gaat met het ontwerp van de technische oplossingen aan de hand van de klantwensen. Je werkt samen in ons hechte team van collega’s, met hen beoordeel je projecten op technische haalbaarheid en implementeren en migreren jullie bestaande VoIP-, Teams- of traditionele telefonie omgevingen. Jij bent eigenaar van deze projecten, hét aanspreekpunt voor onze opdrachtgever en jouw collega’s binnen INDITO. Je geeft gedegen advies voor, tijdens en na de uitvoering van het project. Verder lever jij de benodigde documentatie en flows tijdens de projecten, je lost eventuele storingsmeldingen in ons ticketsysteem op en zorgt voor een optimale beveiliging/veiligheid van de systemen.


Functie-eisen

Wie ben jij?
Uiteraard ben jij een kenner in IT, net als wij dat zijn. Ben jij iemand met een goede dosis kennis omtrent vast/mobiel integratie, Teams en een redelijke beheersing van SharePoint, 365 Tenant omgevingen, Power Apps, Power BI, Endpoint Manager en PowerShell.
Geen probleem is jou te gek, je hebt een gezonde dosis ambitie om te leren, te groeien en mee te willen innoveren. Verder heb jij een hands-on mentaliteit, een heldere en duidelijke manier van communiceren zowel intern als met onze opdrachtgevers. Jij werkt en denkt op Hbo-niveau en woont bij voorkeur in de buurt van Deventer.

Wat breng jij mee naar INDITO?
Wij vragen van jou een klant- en oplossingsgerichte werkhouding, je bent proactief en signaleert snel de kansen en problemen. Je bent in staat om bij onze klanten een goede analyse uit te voeren en daarvoor een passend advies uit te brengen, passend bij de toekomstvisie.
Jij bent iemand die stevig in zijn schoenen staat en doet wat je zegt en zegt wat je doet. Verder is het belangrijk dat je stressbestendig bent en anticiperend te werk gaat bij meerdere gelijktijdig lopende projecten. En heb jij een heldere en duidelijke manier van communiceren.


Aanbod

Waar ga jij werken?
Wij zijn dé Microsoft Online kenner van regio Deventer. Met onze visie LET’S INITIATE TOMORROW willen we vandaag innoveren voor morgen en kijken wij vooruit om dichtbij te blijven. Onze opdrachtgevers hebben een eigen ambitie, net als wij. Ambitie zien wij als iets unieks en iets dat zich voortdurend ontwikkelt, kijkend naar morgen, zonder vandaag uit het oog te verliezen.
Bij INDITO maken we onze doelen niet groter dan ze zijn, maar onderschatten wij evenmin onze kracht en die van onze werknemers. Het drijft onze Kenners het beste in zichzelf naar boven te halen, dat we de juiste afstemming vinden tussen iets willen, iets kunnen en iets zijn. Dat maakt INDITO.

Wat biedt INDITO jou?
Wij geloven in werken met plezier! Onze collega’s zijn allemaal verschillend en onze kracht is om samen één groeiend geheel te vormen. In dit geheel bieden wij jou de rol om een sparringpartner op gebied van ICT en techniek te zijn, en je draagt dit ook uit naar jouw collega’s.

VRIJHEID
Wij bieden jou een fulltime job met een passend salaris bij jouw kennis en ervaring. Je komt te werken in een energiek team van collega’s bij een IT-dienstverlener met groei ambitie. Je krijgt natuurlijk vakantiedagen en vakantiegeld en verzorgen wij jou een lunch op donderdag. Daarbij bieden we je een persoonlijk benefit budget, waarin je zelf je secundaire arbeidsvoorwaarden kan inrichten passend bij jouw leven. We tekenen in eerste instantie een contract voor één jaar. Maar als jij geschikt bent, in ons team past én zelf ook verder wil komen dan je nu mogelijk acht bij INDITO, dan kun je na het eerste jaar een vaste aanstelling tegemoet zien.

MOBILITEIT
In deze functie ben je veelvuldig bij onze opdrachtgevers op locatie te vinden. Dat gebeurt uiteraard met een vervoersmiddel dat bij jouw past. Jij staat aan het roer van zowel jouw eigen arbeidsvoorwaarden, als wel de realisatie van onze projecten bij de opdrachtgevers

ONTWIKKELING
Bij INDITO hebben wij een groei ambitie, maar dat kunnen we niet realiseren zonder onze Kenners. Iedereen binnen onze organisatie is verantwoordelijk voor zijn of haar roadmap. Zo hebben wij ieder kwartaal een ontwikkelgesprek met jou gepland, om samen te kijken naar jouw persoonlijke- en teamdoelen. We kijken naar jouw plek en kijken wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Uiteraard kun je daarbij gebruik maken van een persoonlijk ontwikkelbudget.

JOB HAPPINESS
We besteden het grootste deel van onze tijd aan werken. Bij INDITO bieden wij jou een positieve en prettige werkomgeving met persoonlijke aandacht. Wij nemen als uitgangspunt dat wat wél kan in plaats van wat niet kan. Samen vieren wij onze successen van klein tot groot en zoeken we de gezelligheid op. Wij bieden jou de ruimte en overleggen graag met onze Kenners over persoonlijke wensen om onze werktijd zo aangenaam mogelijk te maken.
Op vrijdag luiden we gezamenlijk het weekend in met een drankje, twee keer per jaar is het tijd om met onze collega’s erop uit te gaan, tijdens Deventer op Stelten en het Dickens Festijn.

Hoe komen wij in contact?
Ben jij die ervaren Kenner in IT en zie je het zitten om met jouw collega’s nieuwe omgevingen te realiseren? Zoek je een inspirerende club, dé Microsoft Online Kenner in de regio, met leuke collega’s en ben je goed in het bedenken van de juiste oplossing voor onze opdrachtgevers? Reageer dan nu! Wij vragen van jou een motivatiebrief en CV bij voorkeur inclusief (pas)foto.


Uren

40 uur
In overleg

Salaris

Afhankelijk van kennis en ervaring
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in