Android Ruby Developer Agrarische Sector - Deventer

Deventer

JAVA Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ter aanvulling van hun bouwteam hebben zij een developer nodig die weet waar hij het over heeft. Iemand die direct of snel hands-on aan de slag kan met de technieken en voldoende zelfstandig opereert. 

Als developer ga je binnen het team aan de slag met de bestaande software en zorg je ervoor dat deze op adequate wijze doorontwikkelt worden. Zo werk je aan verschillende projecten waarin je bijvoorbeeld: een nieuw framework zal ontwikkelen om voedselveiligheid in Nederland te vergroten of je werkt met hybride data, dat gebruikt kan worden voor surveys, waarbij data-veiligheid en data-validiteit van essentieel belang zijn, maar ook dergelijke projecten en frameworks werkbaar maakt door een maatwerkproduct te ontwikkelen. De applicaties die je zal ontwikkelen worden voornamelijk in Java/Android geschreven. De backoffice wordt onderhouden in Ruby on Rails en hun klantenportolio wordt bijgehouden Ruby on Rails en Android/Java. Zelf communiceren ze via REST. 

lees meer

Functie-eisen
 • Een gerichte afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Ervaring of kennis van Ruby of Android;
 • Kennis van SQL/PostgreSQL, REST/JSON, Linux, Photoshop is een pre;
 • Affiniteit met web- en appbased software producten;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.800 p/m
Overige info
 • Een salaris van minimaal €2500,- tot €4800,-;
 • 25 Vakantiedagen & vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Pensioensregeling;
 • Opleidingsmogelijkheden intern & extern;
 • Mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Werken op iMacs (27inch).

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant staat bekend om zijn snelle ontwikkeling in een aantal dynamische sectoren. Zo zijn zij actief in de sectoren: Fieldservice- en inspectiemarkt, Track&Trace door middel van Internet of Things, maar ook de agrarische sector. Het bedrijf heeft er bewust voor gekozen om volledig web- en appbased producten te leveren. Zij bieden dan ook maatwerk software als een service (SaaS), werken veel vanuit de cloud, en bieden productiviteitsapps om bedrijfsprocessen te optimaliseren vanuit de mobiele IT. Daarnaast bieden ze software voor bedrijfseigensystemen zodat deze op efficiënte wijze kan communiceren met de software die onze klant kan leveren. Zij hebben dan ook veel ervaring met de koppeling van ERP-systemen, maar hebben ook veel ervaring in Data-imports en exports met CSV, Excel en XML-standaard om zo koppeling snel live te laten gaan.

Deze klant staat er om bekend dat ze er niet zitten voor het snelle geld, maar gaan voor een langdurige relatie met hun medewerkers, klanten en partners. Hierbij geven ze dan ook aan dat er veel ruimte is binnen hun organisatie, als je maar natuurlijk - presteert.  

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!