Support en Services medewerker affiniteit met ICT en data - Deventer

Deventer

The Implementation Group
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Klanten bellen of mailen en jij helpt ze verder. Je zorgt ervoor dat ze blij zijn met ons als bedrijf en met onze producten. Daar doe je bij wijze van spreken ‘alles’ voor samen met jouw team. Je houdt dus ook in de gaten of de vraag naar tevredenheid is beantwoord en of de klant heeft gekregen wat de bedoeling was.
Daarnaast richt je met veel plezier nieuwe omgevingen voor klanten in met onze eigen applicaties. Je stemt af met of (indien nodig) escaleert naar specialisten uit andere teams zoals Planning en Projecten, App ontwikkel teams en Marketing & Sales. Iets is pas af als jij en de klant er 100% tevreden over zijn.
Dat alles samen is de essentie van de functie.

Wie zoeken we?
Voor ons team Support & Services zijn we op zoek naar iemand die klantinrichtingen gaat verzorgen en vragen van klanten kan beantwoorden. Iemand die software en automatisering leuk vindt en die klanttevredenheid voorop stelt. Je levert kwaliteit, je vindt het leuk om anderen te helpen en kunt goed luisteren. Je kunt zelfstandig werken, maar je vraagt ook net zo makkelijk om hulp als je ergens niet uitkomt.

Wie zijn wij? 
TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn information provider, een software ontwikkel organisatie met als focus het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle strategische en operationele informatie. Dat betekent altijd en overal toegang tot de juiste inzichten voor het nemen van weloverwogen besluiten. Een goede basis voor concrete acties: efficiënt, effectief, altijd actueel en met steeds meer voorspellende elementen. In totaal zijn we met zo’n 35 medewerkers van verschillende leeftijden. Het Support & Services team zorgt ervoor dat onze klanten zo goed mogelijk geholpen worden. Support & Services richt klantomgevingen in en is er voor onze klanten als zij hulp nodig hebben.

Welke taken horen bij deze functie?
  • Beantwoorden van vragen over onze producten, zowel van onze klanten als van je collega’s
  • Bugs en wensen voor onze producten registreren
  • Inrichten van het Arrow platform voor onze klanten
  • Werkzaamheden op systemen van klanten uitvoeren

lees meer

Functie-eisen Ben jij het die we zoeken? Je…
…bent in staat om zelfstandig werk op te pakken en collega’s hierin te motiveren
…bent tactvol, assertief en zelfverzekerd
…levert kwaliteit en controleert je eigen werk
…bent enthousiast en positief ingesteld       
…hebt interesse in IT en onderzoek
…leert snel
…hebt HBO werk- en denkniveau. Heb je geen hbo-diploma maar ben je wel handig met IT en wil je graag leren? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Overige info TIG biedt jou een baan bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in onderzoeken en ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het onderwijs. Dit doen we samen met onze teams Consultancy, Marketing & Sales en Development. Hard werken en plezier maken gaan hand in hand. We vinden het belangrijk om contact met elkaar te houden, of we nou op afstand werken of op kantoor. We bieden een salaris waar je blij van wordt en 25 vrije dagen op basis van een fulltime dienstverband.
 
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Het is onze missie om een essentiële bijdrage te leveren aan het onderwijsproces door het ontwikkelen en succesvol implementeren van dashboard- en analyseoplossingen voor alle betrokkenen.

Wij zijn information provider, een SaaS ontwikkel organisatie met als focus het ontwikkelen en implementeren van dashboard- en analyseoplossingen voor scholen zodat zij data om kunnen zetten naar betekenisvolle strategische en operationele informatie.

Concrete oplossingen die direct effect sorteren en tot verbetering aanzetten. Hiertoe combineren wij de business intelligence (BI) software QlikView en Qlik Sense met onze eigen softwareontwikkeling en bijbehorende ondersteunende dienstverlening.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures 1e lijns Support Medewerker in Deventer Bekijk alle soortgelijke vacatures