+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
8 uur geleden geplaatst • 10x bekeken

Senior Siebel Developer Den Haag • Immigratie- en Naturalisatiedienst

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Immigratie- en Naturalisatiedienst

> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 4.092 - € 6.045 p/m
 • 36 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

De Immigratie- en Naturalisatiedienst heeft bij de directie Informatie Voorziening (IV) één vacature voor een Senior Siebel Developer (FGR: Senior Adviseur Bedrijfsvoering S12). Het betreft hier een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

In deze functie behoort hybride werken tot de mogelijkheden. Daarbij wordt verwacht dat je op locatie in Den Haag aanwezig bent op momenten dat het voor de uitvoering van je functie of om organisatorische redenen gewenst is. Afstemming hierover gaat in overleg met je leidinggevende.

Migratie gaat om mensen. Mensen vragen asiel, willen hier studeren, bieden hier hun kennis aan, willen hier werken, of willen gewoon Nederlander worden. Een belangrijke uitdaging voor de IND is het kunnen omgaan met de continu veranderende migratiestromen en de gevolgen die dit met zich meebrengt voor Nederland. De IND heeft de ambitie om binnen vijf jaar een moderne dienstverlener te zijn die informatie- en data gestuurd werkt voor het gehele proces van dienstverlenen, van aanvragen, naar beslissen en handhaven, inclusief procesvertegenwoordiging, waarbij de klant op ieder moment over de juiste verblijfstitel beschikt. Dit stelt andere en hogere eisen aan de informatievoorziening (IV) van de IND. Het vraagt om verdergaande digitalisering van de processen, de inrichting van een data-organisatie, een wendbare en snel op verandering inspelende IV-organisatie en een robuust en toekomstbestendig IV-landschap.

Wat ga je doen?
“Maak jij met ons team, de reis naar vernieuwing? Werk jij graag mee aan de migratie van Oracle Siebel naar een Micro Services Architectuur en informatie gestuurd werken? Breng jij de diepgewortelde Siebel ontwikkel kennis mee, die je graag de komende jaren omzet naar bijvoorbeeld Java ontwikkeling? Durf jij deze enorme stappen met ons te zetten? Ben jij bedreven in bijvoorbeeld de complexiteit van ketenkoppelingen? Word jij uitgedaagd door het digitaliseren van de uitzonderingen? Voel jij je thuis als onderdeel van een groter geheel?”

De voornaamste elementen in jouw rol zijn:
 • Ontwerpen en implementeren van Siebel met gebruik van de laatste technologieën.
 • Gebruikerswensen omzetten in oplossingen.
 • Andere (junior) ontwikkelaars begeleiden.
 • Afstemmen binnen het agile ontwikkel (scrum) team en met de business betreffende voortgang, kwaliteit en onderlinge raakvlakken van de processen.
 • Uitvoeren van reviews en het adviseren over (verbeteringen van) oplossingen.
Hoe jouw werkdag eruit kan zien:
Op het moment dat je dag start merk je dat deze regelmatig niet loopt zoals je dat op voorhand gedacht had. Onvoorspelbaarheid overkomt je, want je merkt dat er informatie verdwijnt en duikt meteen de applicatie in om de “bug” op te sporen. Je baalt enorm dat dit gebeurt en snapt er nog even niets van. Je vraagt een collega en mede vakspecialist om hulp en samen los je dit uiteindelijk toch op. Het balen maakt plaats voor een voldaan en trots gevoel. De dag is zeker nog niet ten einde want door jouw expertise mag je in de komende meeting meedenken over de toekomst. Hoe zie jij het toekomstig IT landschap en hoe gaan we daar komen? Je deelt jouw ideeën en vertelt hoe je de veranderingen zal insteken en hoe je jouw vak collega's en de collega's van je scrumteam hierin mee gaat nemen.

Functie-eisen

Herken jij jezelf hierin?
 • Je kunt op HBO/WO-niveau werken en denken.
 • Je wilt je blijven ontwikkelen, zowel persoonlijk als in andere technologieën.
 • Je brengt recente en zeer ruime werkervaring met Siebel case management, gerelateerde technologieën en met informatievoorziening processen in het bijzonder mee.
 • Je bent een door Oracle gecertificeerd Siebel Consultant.
 • Je brengt kennis van SOA Suite mee.
 • Je hebt affiniteit met CI/CD tooling en implementaties.
 • Certificering in SCRUM is een pre.


Aanbod

Salarisniveau: schaal 12
Maandsalaris: Min €4.092 – Max. €6.045 (bruto)
Dienstverband: Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
Maximaal aantal uren per week: 36

Overige arbeidsvoorwaarden: Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Bijzonderheden
Als je in dienst bent van het Rijk en solliciteert met een aanwijzing als verplichte van-werk-naar-werkkandidaat of herplaatsingskandidaat, verzoeken wij je een kopie van de aanwijzingsbrief mee te sturen met de sollicitatie.

Wanneer je via een uitzend- detacheringsbureau werkzaam bent bij de Rijksoverheid dit graag vermelden in je brief.

Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je met de sollicitatie-button reageert en je cv en motivatiebrief zijn bijgesloten.

Om een nog beter (of aanvullend) beeld van ervaring, kennis en competenties te verkrijgen in de wervingsprocedure kan het zijn dat we openbare informatie van je op LinkedIn raadplegen. Desgewenst kun je het profiel afschermen voor personen die geen connectie van je zijn op LinkedIn.

Diversiteit en inclusie zijn belangrijke thema's bij het Rijk en de IND. De overheid wil dat iedereen zich thuis voelt bij het Rijk en dat medewerkers bewuster nadenken over een inclusieve werkomgeving.

We vragen tijdens de sollicitatieprocedure om twee referenties. Contact opnemen met één van de opgegeven referenties kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Je hebt ook bij jouw indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) nodig, tenzij je al een arbeidsovereenkomst hebt bij de Rijksoverheid.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Solliciteren?
Immigratie- en Naturalisatiedienst nodigt je uit op deze site te solliciteren. Via onderstaande knop ga je direct naar het sollicitatieformulier. Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Eenieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.

Salaris

€ 4.092 - € 6.045 p/m
Schaal 12
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in