+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
20 dagen geleden geplaatst | 89x bekeken

Functioneel beheerder Den Haag Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 2.957 - € 4.707 p/m
 • 32 - 36 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior

Vacatureomschrijving

Functioneel beheerder
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Functieomschrijving
Nieuwe technieken, maatschappelijke relevantie én goed functionerende applicaties komen allemaal samen in jouw rol als functioneel beheerder bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in Den Haag. Samen met je collega functioneel beheerders zorg je er voor dat de bedrijfsprocessen optimaal ondersteund worden door applicaties. Zo draag je indirect bij aan eerlijk, gezond en veilig werk in Nederland.

Bij het cluster functioneel beheer van de afdeling Ondersteuning, Beheer en Evenementen (OBE) beheren we verschillende pakketten en zien we komende jaren de kans om het beheer van meerdere pakketten op ons te nemen. Het gaat om onder meer om het identity managementsysteem IBIS. Maar ook Mavim voor procesdocumentatie, Topdesk voor incidentregistratie en Power BI voor managementinformatie. Jij wordt het eerste aanspreekpunt voor de klanten en leveranciers van een of meerdere applicaties die je samen met een andere beheerder in stand houdt. Vanuit je kennis van de techniek stel je wijzigingsverzoeken op, beoordeel je impactanalyses en maak je data-analyses met SQL. Soms pak je ook de rol van (technische) projectleider.

Je beweegt je soepel tussen de gebruikers aan de ene kant en de softwareleveranciers en technisch beheerders aan de andere kant. Daarbij schakel je vlot tussen reguliere werkzaamheden zoals monitoring en documentatie, en incidenten die onverwachts binnenkomen. Jij weet wat technisch wel en niet mogelijk is met de applicaties. Daarom schroom je bij een melding niet om samen met een interne klant naar de oplossing te zoeken voor een issue. Die oplossing voer je vervolgens zelf uit, of je weet dit met de leverancier voor elkaar te krijgen.

Behalve zelfredzaamheid vind je samenwerking en overleg met je collega’s vanzelfsprekend. Je denkt bijvoorbeeld mee over een work around voor een probleem waarvoor geen directe oplossing is. En je deelt graag je inzichten met anderen. Als geen ander zie je dus hoe belangrijk communicatie is voor goedlopende processen zowel met de gebruikers als intern binnen het team.

Ook ben je geïnteresseerd in de actuele ICT-ontwikkelingen. Om je kennis op peil te houden volg je graag cursussen en trainingen. Wij bieden je alle kansen je te ontwikkelen en stappen te maken.

Bij SZW is het hybride werken het nieuwe normaal. Elkaar en andere collega’s ontmoeten is een belangrijk voor het zowel het uitvoeren van je eigen werk als dat van anderen. Samen spreken we af welke dagen we op kantoor werken en welke we thuis werken. Uiteraard staan we binnen onze hechte afdeling voor elkaar klaar.

Inclusief samenwerken aan een belangrijke missie
Je komt in een organisatie te werken die zich inzet voor een belangrijke missie: eerlijk, gezond en veilig werk, en bestaanszekerheid voor iedereen. Om aan te sluiten bij de behoeften uit de samenleving, streven we naar diversiteit in de samenstelling van onze teams. En naar een cultuur waarin we verschillen zien, waarderen en benutten. Zo vergroten we onze denkkracht, blijven we van elkaar leren en verstevigen we contact met de mensen waarvoor we ons werk doen.
Met welk perspectief en vanuit welke levenservaring verrijk jij onze organisatie? En wat drijft jou om je in te zetten voor Nederland? We zijn benieuwd naar de ervaringen die jij meeneemt in jouw werk.

Functie-eisen

Nieuwsgierig en enthousiast: zo ga jij elke dag aan de slag. Beweging en genoeg omhanden in het werk, daar word je enthousiast van. Je kunt evengoed zelfstandig uit de voeten, als ook samenwerken met je betrokken collega’s en de externe specialisten. Daarbij zorg je altijd voor heldere communicatie. Bovendien vind je het leuk om collega’s te helpen en vraagstukken op te lossen. En kunnen we een proces volgens jou slimmer aanpakken met bijvoorbeeld andere middelen? Dan laat je van je horen. Het belangrijkste is dat je graag jezelf wilt ontwikkelen om verder te groeien naar een vakbekwame senior.

Wij zoeken iemand die op hbo-niveau kan functioneren, aantoonbaar met een afgeronde HBO-opleiding, of door een mogelijk af te nemen assessment en voldoende vakbekwaamheid op ICT-gebied.

Daarnaast beschik je over:
 • Minimaal MBO-4, of vergelijkbaar op ICT-gebied of hoger. HBO-niveau eventueel aantoonbaar met een assessment
 • Ervaring in een vergelijkbare functie, in een helpdesk, of klantgerichte omgeving.
 • Ervaring met Office 365, kennis van SQL en querytechnieken
 • Ervaring met een applicaties zoals Topdesk, Mavim en samenwerkingstools als Mural, Mentimeter en Conceptboard en een social intranet is een voordeel.
Arbeidsvoorwaarden
Salarisniveau: schaal 9, schaal 10
Salarisomschrijving: Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4707,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek, volgens schaal 10 van de CAO Rijk.
Maandsalaris: Min €2.957 – Max. €4.707 (bruto)
Dienstverband: Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
Minimaal aantal uren per week: 32
Maximaal aantal uren per week: 36

Overige arbeidsvoorwaarden
Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je brutojaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen.

De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je ov-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Aanbod

 • Wacht niet tot de sluitingsdag met reageren. Gesprekken kunnen eerder plaatsvinden en de vacature kan daardoor eerder sluiten.
 • Je bent niet verplicht om je geboortedatum en geslacht in je cv en sollicitatieformulier te vermelden.
 • Ben je een Van-Werk-Naar-Werk-kandidaat? Stuur dan jouw sollicitatie uitsluitend in via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Andere sollicitanten kunnen solliciteren met behulp van het sollicitatieformulier via de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.
Solliciteren?
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid nodigt je uit op deze site te solliciteren. Via onderstaande knop ga je direct naar het sollicitatieformulier. Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Eenieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.


Salaris

€ 2.957 - € 4.707 p/m
Schaal 9/10
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in