+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
12 dagen geleden geplaatst | 234x bekeken

Functioneel beheerder Chipsoft HiX finance Den Haag HagaZiekenhuis

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

HagaZiekenhuis

HagaZiekenhuis
 • Gecontroleerde werkgever

Vacaturedetails

 • 32 - 36 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • Bonusregeling
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Motivatie om onze Chipsoft HiX applicatie optimaal te laten functioneren, dat is wat jij nodig hebt in deze functie. Kennis van financiële processen en compliancy dat is wat jij meebrengt als onze nieuwe functioneel beheerder. Grijp jij deze kans om een direct bijdrage te leveren aan een betere zorgregistratie- en declaratieproces voor onze patiënten en medewerkers?

Vakgebied: ICT & techniek
Uren: 32 – 36
Opleidingsniveau: hbo
Maandsalaris: € 3.115,- – € 4.391,-

Jouw nieuwe baan

Als functioneel (applicatie)beheerder ben je de expert als het gaat om Chipsoft HiX en fungeer je als brug tussen de werkprocessen en de software. De financiële modules binnen het softwareprogramma zijn belegd bij de Zorgadministratie, het team waarmee je op inhoud zult schakelen. Samen dragen jullie zorg voor een juiste en tijdige DBC/DOT-registratie en declaratie en het aanpassen van de inrichting in HiX op basis van nieuwe wet- en regelgeving of veranderingen in werkprocessen. Je weet problemen in te schatten en een oplossing voor te stellen. Je bepaalt hoe het systeem nog beter kan werken, zodat dit optimaal aansluit bij de werkzaamheden die de medewerkers uitvoeren. Hier bijt je je in vast en je laat pas lost als een probleem zorgvuldig is opgelost.

Je houdt je veel bezig met inrichten en verbeterideeën aandragen richting de leverancier. Je test regelmatig nieuwe functionaliteiten en probeert, in overleg met je collega's, de leverancier en andere ziekenhuizen, zoveel mogelijk in te gaan op de wensen van gebruikers. Dit vergt een hoop puzzelwerk en doet een beroep op je analytische vermogen. Ook leid je gebruikers op tot ervaren gebruikers van HiX.

Het HagaZiekenhuis is enkele jaren over op Horizontaal Toezicht. Dit houdt in dat we over onze declaraties uitgebreid verantwoording afleggen aan zorgverzekeraars. Als functioneel beheerder besef je dat het juist instellen en gebruiken van HiX van grote invloed kan zijn op ‘first time right declaratie'. Risico's komen o.a. door de door jou ingestelde beheersmaatregelen steeds verder in control.

Het team en jouw rol in het team
De afdeling Zorgadministratie bestaat uit verschillende teams in de finance kolom van ons ziekenhuis. We hebben de teams; inschrijfbalie, back- en frontoffice, medische registratie en het DOT expertise team. Komende jaren willen we de stap maken naar een betere first time right registratie en facturatie. Er ligt veel uitdaging in het verschiet, mede doordat we in juni 2023 overgaan op de nieuwste versie van HiX (6.3). Feedback wordt zeer gewaardeerd, net als zelfstandig en proactief werken.

Waarom het HagaZiekenhuis?
 • Werken in hét topklinische opleidinsgziekenhuis van de regio Haaglanden.
 • De unieke mogelijkheid om jouw passie voor finance en IT te combineren in een unieke functie binnen een boeiende en innovatieve omgeving.
 • Er wordt veel geïnvesteerd in (door)groei en ontwikkeling. We bieden ruimte om zelf initiatief te nemen en te werken aan de zorg voor morgen.


Functie-eisen

Wat breng jij mee?
 • Hbo werk- en denkniveau in de richting van ICT (informatica).
 • Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring als functioneel beheerder.
 • Goede communicatieve vaardigheden en goed in staat zijn om onder druk te werken.
 • Je hebt kennis van Lean of de nieuwsgierigheid om Lean eigen te maken.
Diploma's en relevante werkervaring zijn niet de enige zaken die wij belangrijk vinden. Ook kennis (opdoen) van het financiële zorgproces (RSAD) is van belang. Je bent gedreven om jouw pakket helemaal in control te krijgen en te houden.
Functioneel beheer betekent ook testen van nieuwe software. Het slim en doelmatig opzetten van testsets in de testomgeving van HiX is voor dan ook jou geen probleem.
Heb je ervaring met het (financieel) zorgproces? Dan heb je een streepje voor.

Aanbod

Hier kun je op rekenen
Je kunt rekenen op:
 • Een dienstverband van 32 – 36 uur, je werktijden en -dagen zijn in overleg.
 • Een salaris van minimaal € 3.115,- tot maximaal € 4.391,- bruto per maand (FWG 55), op basis van een 36-urige werkweek conform de Cao Ziekenhuizen.
 • 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Een contract voor bepaalde tijd bij werkgever HagaZiekenhuis met op korte termijn een verlenging bij goed functioneren.
 • Werken in het beste topklinische ziekenhuis van de regio; landelijk staan wij in de top 10 van beste topklinische ziekenhuizen.
 • Uitstekende bereikbaarheid; bus-/tramhalte Leyenburg bevindt zich voor de deur en je ov-kosten worden tot 50% vergoed. Je auto parkeren en fiets stallen kan uiteraard in onze overdekte garage.
Als HagaZiekenhuis begrijpen we: je kunt pas goed voor een ander zorgen, als je zelf lekker in je vel én in je werk zit. We helpen je daarom om energie te blijven krijgen van wat je doet. Met:
 • Onze HagaAcademie: hier vind je een gevarieerd aanbod aan onderwijs en opleidingen en word je begeleid bij je leerproces.
 • ‘HagaBeweegt, beweeg jij mee' is het platform voor alle Hagacollega's waar je tips, activiteiten en steun vindt om je veerkracht te behouden. Omdat werken in de zorg soms zo onvoorspelbaar is.
 • Onze fietsregeling, waardoor je op een goede (elektrische) fiets fluitend naar je werk fietst én profiteert van fiscaal voordeel.
 • …en nog meer HagaHappiness zoals korting op cultuur, het HaGala en werken op een steenworp van het strand!
Vragen stellen of direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk! Wij sluiten de vacature als er voldoende geschikte kandidaten zijn.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Ruben van Alphen (manager Zorgadministratie) via 06 826 726 64.
Meer weten over de sollicitatieprocedure of de status van de vacature? Neem dan contact op met Team Recruitment via (070) 210 4500.
Een aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Het recruitmentteam van het HagaZiekenhuis werkt zonder tussenkomst of hulp van werving- en selectiebureaus. We plaatsen deze vacature zowel intern als extern. We vinden het belangrijk om mobiliteit en ontwikkeling van onze medewerkers te stimuleren. Daarom heeft bij gelijke geschiktheid een interne sollicitant voorrang.

Salaris

Een salaris van minimaal € 3.115,- tot maximaal € 4.391,- bruto per maand (FWG 55), op basis van een 36-urige werkweek conform de Cao Ziekenhuizen.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in