+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
6 dagen geleden geplaatst • 33x bekeken

Service Integratie Manager (SIM) Den Haag • Ministerie van Buitenlandse Zaken

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Ministerie van Buitenlandse Zaken

Ministerie van Buitenlandse Zaken
> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 4.092 - € 6.045 p/m
 • 32 - 36 uur
 • Universiteit of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Service Integratie Manager (SIM)
Ministerie van Buitenlandse Zaken

Functieomschrijving
De directie Informatievoorziening en Digitale Innovatie van het ministerie van Buitenlandse Zaken beschikt over een wereldwijd ICT-netwerk dat ook in minder ontwikkelde landen goed moet werken én voldoen aan de hoge beveiligingseisen die gelden voor internationale samenwerking. Pak jij als I(CT)-professional deze handschoen op?

Je komt in Den Haag te werken in ons inspirerende Data Competence Centre met een state-of-the-art-dataomgeving. Als manager service-integratie (SI) zorg je ervoor dat de end-to-end IT-dienstverlening, zowel preventief, proactief als reactief, vanuit de leverende kant wordt geborgd. Je bent onderdeel van het SI-team samen met de leverancier die optreedt als SI-partner.

Ons team volgt en monitort de end-to-end keten van IT-diensten. Waar nodig sturen we bij. We richten ons daarbij alleen op technische vraagstukken die de keten raken en waarbij twee of meer leveranciers betrokken zijn. Het gaat bij ons dus niet om regulier incidentmanagement.

Jouw taken
 • Je toetst voorstellen van de SI-partner voor ketenverbeteringen en/of – oplossingen voor onder meer inrichting, inhoud, kosten en impact op de keten.
 • Je prioriteert de uitvoering van de voorgestelde ketenverbeteringen en/of oplossingen voor SI-issues.
 • Je monitort de registratie en voortgang van issues in de samenwerking tussen relevante leveranciers van de SI-partner.
 • Je bent het escalatiepunt voor issues die de SI-partner niet zelf kan oplossen.
 • Je verbindt ketenpartners en leveranciers waarover de SI-partner geen mandaat heeft.
 • Je bent medeverantwoordelijk voor de afstemming van alle diensten, producten en oplossingen op tactisch niveau.
 • Je volgt actief de ketengerelateerde changes.


Functie-eisen

Voor deze vacature vragen we je een gamebased assessment te maken. Wat betekent dat? In deze assessmentvorm speel je verschillende games. Aan de hand van jouw resultaten kunnen wij beoordelen of je over de competenties en/of vaardigheden beschikt die je nodig hebt om de functie goed te kunnen vervullen. Extra leuk voor jou: nadat je de gamebased assessment hebt voltooid, krijg jij ook een mooi rapport.

Goed om te weten:
Nadat je jouw sollicitatie hebt ingestuurd, ontvang je (in de ontvangstbevestiging van je sollicitatie) een uitnodiging met een link naar het assessment. Je hebt tot 48 uur na het sluiten van de vacature de tijd om het assessment af te ronden.

Het resultaat van je assessment wordt gedeeld met het ministerie van Buitenlandse Zaken. Je hebt te allen tijde de mogelijkheid om je account te verwijderen, zodat je resultaten niet meer zichtbaar zijn voor het ministerie.

Functie-eisen
 • Je hebt een wo-diploma of vergelijkbaar niveau en minimaal twee jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt kennis van, of beschikt over diploma’s of certificaten van Service Integration and Management (SIAM)-, ITIL-, BiSL- en ASL-Foundation.
 • Je hebt kennis van en ervaring met COBIT.
Arbeidsvoorwaarden
Salarisniveau: schaal 12
Maandsalaris: Min €4.092 – Max. €6.045 (bruto)
Dienstverband: Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Contractduur: 24 maanden
Maximaal aantal uren per week: 36

Overige arbeidsvoorwaarden
Naast het salaris ontvang je een individueel keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je brutojaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaalvriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je ov-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Aanbod

Bijzonderheden
 • We vragen je te solliciteren via de button ‘direct solliciteren’.
 • De selectieprocedure bestaat uit een briefselectie, een Gamebased Assessment en (een) selectiegesprek(ken). Na elke fase bepalen we welke kandidaten doorgaan naar de volgende fase van de selectieprocedure.
 • De selectiegesprekken vinden medio juli 2022 plaats. Gezien de huidige situatie kan het zijn dat de selectieprocedure langer duurt.
Wat is een gamebased assessment?
Voor deze vacature vragen we je een gamebased assessment (GBA) te maken. Wat betekent dat? Met behulp van een GBA speel jij verschillende spellen (games) en kunnen wij zien of jij over de competenties en/of vaardigheden beschikt die nodig zijn om de functie goed te kunnen vervullen. Het leuke is dat jij na het afronden van het GBA ook een mooi rapport krijgt! Nadat je jouw sollicitatie hebt afgerond, ontvang je vanzelf een uitnodiging met een link naar het assessment. Je hebt tot 48 uur na het sluiten van de vacature om het assessment af te ronden.

Het resultaat van je assessment wordt na het voltooien van het GBA met het ministerie van Buitenlandse Zaken gedeeld. Je hebt altijd de mogelijkheid om je account te verwijderen, waardoor het resultaat voor ons niet meer zichtbaar is.

Solliciteren?
Ministerie van Buitenlandse Zaken nodigt je uit op deze site te solliciteren. Via onderstaande knop ga je direct naar het sollicitatieformulier. Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Eenieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in