30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
10 dagen geleden geplaatst • 15x bekeken

Senior Functioneel Beheerder Infrastructuur & Support Den Haag • Rijksoverheid

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Rijksoverheid

Rijksoverheid
> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 3.503 - € 5.343 p/m
 • 36 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior

Vacatureomschrijving

Senior Functioneel Beheerder Infrastructuur & Support
Rijksdienst voor Identiteitsgegevens (RvIG)

Functieomschrijving
Bij de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens stap je binnen in een bijzondere beheeromgeving die volop in ontwikkeling is. Ben jij de verbindende schakel tussen onze gebruikersorganisatie en de ICT (leveranciers)? Beschik jij over zeer goede communicatieve vaardigheden en zie je waar we processen kunnen verbeteren? Ben je bovendien in staat om overzicht te behouden en te signaleren wanneer contracten bijvoorbeeld verlengd dienen te worden? Dan is deze functie als Functioneel beheerder kantoor Support & infrastructuur bij de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens (RvIG) echt iets voor jou!

Wat ga je doen?
Als Senior Functioneel Beheerder Infrastructuur & Support werk je met belangrijke en kritische infrastructuur voor alle Nederlanders: die van onze identiteitsgegevens. Jouw werk heeft impact, vanwege de samenhang van de systemen en het belang dat ze hebben voor de Nederlandse burger en overheid. Jij werkt aan systemen die het altijd moeten doen. Systemen die betrouwbaar en veilig moeten functioneren. En die bij de behoefte van klanten aansluiten. Dat is waar jij als Senior Functioneel Beheerder Infrastructuur & Support voor zorgt.

Jij staat voor de ICT-functionaliteit van onze applicaties die het algemene belang van de RvIG medewerkers dienen. Denk hierbij aan onze GBA berichtendienst van Opentext maar ook ons Self Service Portal van Topdesk, CRM, Spotler, CMS en onze hybride Cloud omgeving. Je komt terecht in een omgeving met een grote diversiteit aan technieken en (maatwerk)systemen. Je beantwoordt vragen, lost incidenten op en voert wijzigingen door. Indien van toepassing doe je dit samen met de leverancier.

Op basis van impactanalyses stel je verbeteringen voor. Je inventariseert en analyseert de gebruikerswensen en vertaalt deze naar functionele specificaties. We zijn een echte regie organisatie, waarin jij de spil bent tussen onze business en de leveranciers. Dagelijks voer je controles uit en je levert input aan voor rapportages. Je laat geen kans onbenut om het belang van onze systemen en ons werk naar voren te brengen. Dynamiek, kennis, innovatie en perspectief: dat biedt deze functie jou allemaal.

Uiteraard ben jij ook degene die de ICT-leveranciers aanstuurt op de gemaakt afspraken. Je verzamelt, analyseert en bewerkt informatie over de dienstverlening en het productenpakket. Je bent verantwoordelijk voor het contractmanagement en het verlengen van contracten. Je verbetert deze waar nodig en mogelijk. Je adviseert daarover aan de afdelingsmanager Infrastructuur. Ook intern maak je jouw collega’s bewust van het belang van kwaliteit van de dienstverlening aan onze collega’s. Daarnaast help je de Infrastructuur Architect bij het vaststellen van de roadmap voor de infrastructuur, zodat we kunnen blijven innoveren. Kortom, een zeer afwisselende functie met veel impact.


Functie-eisen

Als Senior Functioneel Beheerder Infrastructuur & Support heb jij:
 • Een HBO diploma, bij voorkeur richting IT.
 • Minimaal twee jaar werkervaring in een verbindende functie tussen business en IT.
 • Ervaring met diverse beheer- en analysemethoden & tools, gebruikersondersteuning en techniek (Operating Systemen, applicatie en database software, PKI, digitale certificaten, XML en gegevensuitwisseling protocollen zoals HTTPS en FTPS).
 • Kennis van ITIL & Agile werken.


Aanbod

 • Een collegiale cultuur & gedreven collega’s.
 • Veel vrijheid, autonomie en flexibiliteit qua werktijden en werkplek.
 • De aangegeven salarisschalen zijn op basis van een 36-urige werkweek.
 • Daarnaast ontvang je vakantiegeld en een 13e maand, wat wij samenvoegen in het IKB budget, zodat je zelf kan bepalen hoe je dit wilt besteden.
 • Nieuw kantoor aan het Beatrixpark, vlakbij Station Den Haag Laan van NOI
 • Telefoon & laptop van de zaak en thuiswerkvergoeding.
 • Een jaarcontract, daarna direct een contract voor onbepaalde tijd
 • Allerlei ontwikkelmogelijkheden zoals extra opleidingen, workshops & trainingen.
 • Veel doorgroeimogelijkheden binnen RvIG, maar ook bij de rijksoverheid.
Arbeidsvoorwaarden
Salarisniveau: schaal 11
Maandsalaris: Min €3.503 – Max. €5.343 (bruto)
Dienstverband: Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Contractduur: 1 jaar
Minimaal aantal uren per week: 36
Maximaal aantal uren per week: 36

Overige arbeidsvoorwaarden
Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Bijzonderheden
Wanneer je interesse hebt in deze functie, solliciteer dan snel! Je mag het volgende van ons verwachten:
 • Wanneer we een match zien op papier, neemt onze recruiter contact met je op. Zo krijgen we meer beeld van jou en kunnen wij jou ook wat meer beeld geven van ons.
 • Is er een klik, dan nodigen we je graag uit voor een (online) selectiegesprek. In dit gesprek kijken we of deze functie iets voor jou is.
 • Het tweede (online) gesprek heet bij ons een draagvlakgesprek. In het draagvlakgesprek kijken we of onze organisatie bij je past.
 • Zien we het allemaal zitten, dan sluiten we af met een (online) arbeidsvoorwaardengesprek.
 • Dit is een vertrouwensfunctie-B, wat betekent dat een uitgebreide screening onderdeel uitmaakt van de procedure.
Jouw werklocatie zal thuis en op kantoor zijn. Onlangs zijn we verhuisd naar ons nieuwe kantoor op het Beatrixpark. Momenteel werken we zoveel mogelijk thuis. In deze functie zal je echter vaker dan andere collega’s op kantoor aanwezig zijn. We proberen in de sollicitatieprocedure in ieder geval één van de gesprekken bij ons op kantoor te voeren. Omdat we het belangrijk vinden om elkaar ook live gezien te hebben.

Solliciteren?
Rijksdienst voor Identiteitsgegevens (RvIG) nodigt je uit op deze site te solliciteren. Via onderstaande knop ga je direct naar het sollicitatieformulier. Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Eenieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in