30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
14 uur geleden geplaatst • 12x bekeken

Software Developer .NET Azure bij zeer flexibele werkgever Den Haag • CareerValue

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

CareerValue

CareerValue
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
  • 404 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior

Vacatureomschrijving

Als .NET Developer ben jij tijdens projecten in een multidisciplinair team de technische man/vrouw. Met inzet en passie ben je samen met jouw team belangrijk. Dit wordt gewaardeerd door je werkgever en natuurlijk ook door de opdrachtgever. Je teamleden zijn net zo gemotiveerd en intelligent als jij bent. Dit zorgt voor kwalitatief hoogstaande software waar je na afronding trots op kunt zijn. Het bedrijf ontwikkelt maatwerksoftware. Je hoeft dus geen pakketimplementaties te verwachten. Ze hebben hier een brede kijk op softwareontwikkeling maar ze pitchen niet op projecten waar PHP en of JAVA als techniek gebruikt worden.

Het bedrijf heeft zes vestigingen in Nederland, namelijk in Rotterdam, Eindhoven, Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Apeldoorn. Deze regiobenadering heeft namelijk voordelen voor zowel de medewerkers als de klant. De reistijd wordt zo beperkt en het bedrijf hoort vaak van de klanten dat het prettiger zakendoen is met mensen die de regio kennen. Het bedrijf doet opdrachten zowel in huis bij de klant als op een van de moderne kantoren in het land. Ze zijn strategisch partner op het gebied van softwareontwikkeling en bedienen verschillende klanten. Zo kun je denken aan: Virtual Vaults, Dura Vermeer, USG People en DSW.

Het bedrijf is Microsoft Gold Partner op het Azure platform en werkt nadrukkelijk met de nieuwste technologieën. Je werkt met de nieuwste versie van:

- C#
- .NET, .NET Core en .NET Standard
- ASP.NET Core
- HTML5
- TypeScript
- Visual Studio (Code)
- Azure DevOps
- Microsoft Azure
- AGILE projectmethodieken zoals SCRUMFunctie-eisen

- Je hebt HBO-/WO-werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde opleiding op HBO of WO niveau;
- Je hebt minimaal een jaar ervaring met werken binnen verschillende rollen in software ontwikkeling en professionele ervaring in werken met .NET. 
- Verder ben je flexibel en heb je een echte consultancy mentaliteit.Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij dit bedrijf biedt veel kansen en mogelijkheden. Je bepaalt zelf hoe ver je gaat doorgroeien. Je kunt je specialiseren als professional, maar als het bedrijf en jijzelf beiden mogelijkheden zien, helpen ze je ook om door te groeien naar coördinatie- of managementfuncties. In ieder geval wordt er uitgebreide gelegenheid geboden om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en het behalen van certificaten.

Daarnaast kun je spreken van een goed werkklimaat bij deze werkgever. Dit zie je terug in de fijn ingerichte regiokantoren en een positieve bedrijfscultuur, maar zeker ook in een prima pakket arbeidsvoorwaarden met o.a. een overwerkregeling en een premievrij pensioen met nabestaandenverzekering. Ook leuk om te weten: je werkweek breng je door zowel thuis als op kantoor of bij de klant!

Verder biedt het bedrijf onbeperkte mogelijkheden voor opleiding en het behalen van certificeringen.

Interesse? Neem dan contact op met Bram Köhler van CareerValue via mobiel: 06-25269423 of per mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.!


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Bedrijfsomschrijving

Al 20 jaar maakt dit bedrijf software gedreven organisaties competitiever door de beste bedrijfskritische software te ontwikkelen. Dit bedrijf is het eerste softwareontwikkelbedrijf in Nederland met een volledige toewijding aan de Microsoft Azure Cloud. Inmiddels hebben ze al ruim 12 jaar Azure ervaring. Dit maakt het bedrijf marktleider in hun veld! High-end Azure diensten worden bij deze werkgever gecombineerd met jaren DevOps ervaring. En dat doen ze in vrijwel elke regio binnen Nederland. Tegenwoordig bieden ze een hybride werkvorm aan voor jou als medewerker: deels thuiswerken, deels op kantoor bij een klant en deels op één van de vele kantoren van dit bedrijf!

Het bedrijf is Microsoft Gold Partner op het Azure platform en ze werken nadrukkelijk met de nieuwste technologieën. Een geweldig bedrijf voor je ontwikkeling als Software .NET Developer!
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in