30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
5 dagen geleden geplaatst • 8x bekeken

Integratie Architect Den Haag • Haagse Hogeschool

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Haagse Hogeschool

Haagse Hogeschool
> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 4.715 - € 6.064 p/m
 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior

Vacatureomschrijving

De Haagse Hogeschool is op zoek naar een

Integratie Architect

Wat ga je doen?
De Haagse Hogeschool (HHs) is momenteel bezig met het realiseren van koppelingen tussen verschillende applicaties en de implementatie van het identity & access management systeem. Binnen de HHs wordt gebruik gemaakt van de integratiestack van Oracle voor het realiseren van de koppelingen en van ForgeRock producten voor identity & access management. De Oracle service bus wordt gebruikt voor generieke koppelingen tussen applicaties en ForgeRock IDM wordt ingezet voor de provisioning van gebruikers en autorisaties
In een multidisciplinair team zijn interne engineers en een architect betrokken, hierbij wordt volgens de Scrum-methode gewerkt. Vanwege de corona crisis wordt er nu voornamelijk vanuit huis gewerkt, maar er is een vaste projectruimte aanwezig voor werk op locatie.

De koppelingen die binnen het project gerealiseerd moeten worden zijn randvoorwaardelijk voor het realiseren van de ambitie van de HHs om de processen in de organisatie verder te optimaliseren.

De integratie architect zal deelnemen in het projectteam en werkt in nauw teamverband samen met de andere teamleden, projectmanagers, engineers development & integration, enterprise architect, functioneel beheer en IPD-ers (Informatie, proces en data analisten).
 • Het onderzoeken van de beschikbare koppelvlakken (API’s) van de te integreren applicaties en bepalen hoe deze het beste ingezet kunnen worden voor de realisatie van de gevraagde koppeling.
 • Vertalen van de integratiewensen van de klant naar een High Level Design (HLD) op basis van de bij de HHs bestaande richtlijnen en werkwijze voor het realiseren van integraties. (contract first).
 • Het bespreken van dit HLD met functioneel beheer en de ontwikkelaars en daarmee richting geven aan de ontwikkeling van de gevraagde koppeling.
 • In dit HLD wordt zowel functioneel als technisch de mapping van de koppelingen beschreven.
 • Het reviewen van het Low Level Design (LLD) dat door de ontwikkelaars wordt opgesteld.
 • Het begeleiden van de ontwikkelaars bij de realisatie van de koppelingen en mogelijke knelpunten daarbij helpen oplossen.
 • Indien nodig bijstellen van het HLD tijdens de ontwikkeling en na oplevering koppeling.


Functie-eisen

Jouw profiel
We willen graag dat jij succesvol wordt als integratie architect. Daarom voldoe je aan onderstaande functie-eisen, dan ben jij dé integratie architect die wij zoeken!:
 • minimaal HBO / WO werk- en denkniveau; bij voorkeur o.b.v. een opleiding informatica;
 • minimaal drie jaar ervaring als integratie architect;
 • brede kennis van ICT, informatiemanagement en architectuur;
 • kennis en ervaring met SOA, ESB, BPEL, onder andere met Oracle producten;
 • kennis en ervaring met IDM systemen, onder andere met ForgeRock IDM;
 • kennis van de Hoger Onderwijs Referentie Architectuur (HORA);
 • ervaring met complexe onderwijsprocessen en bijbehorende administratieve procedures;
 • ervaring met werken op basis van SCRUM, Agile, LEAN.
Als wij met jou in gesprek gaan, dan weet jij ons te overtuigen met voorbeelden uit jouw werkervaring waaruit duidelijk wordt dat jij:
 • ervaring met het vertalen van de informatiebehoeften naar praktische oplossingen;
 • in staat de grote lijnen te zien maar ook oog voor details bij het afronden van de ontwerpen;
 • actieve, zelfstandige en verantwoordelijke houding;
 • sterk analytisch vermogen, uitstekende communicatieve vaardigheden, resultaatgericht.
Wat bieden wij
 • Een tijdelijk arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast dienstverband (D3), met een omvang van 1,0 fte; 40 uur per week;
 • Een salaris van minimaal € 4.715,81 en maximaal € 6.064,86 bruto per maand (schaal 12) bij een volledige werkweek;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Een ruime verlofregeling van ongeveer 53 dagen bij een fulltime aanstelling, inclusief de verplichte vrije dagen en de nationale feestdagen;
 • Lees meer over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.
Wil je meer weten over de dienst en de unit IT&ES?
De dienst Facilitaire Zaken & IT is primair verantwoordelijk voor alle facilitaire en IT gerelateerde dienstverlening voor het onderwijs. Wij streven naar een hoge kwaliteit van dienstverlening die efficiënt, betrouwbaar en veilig is. Met onze producten en diensten ontzorgen wij al onze gebruikers. Dienst FZ&IT is er voor alle medewerkers en studenten van De Haagse. Om scherp te blijven betrekken wij onze gebruikers uit het onderwijs en onderzoek regelmatig voor afstemming van onze (basis)dienstverlening. In een steeds sneller veranderende wereld is het onze ambitie om de nieuwste technologie te gebruiken en een differentiatie in aanbod en vorm te realiseren vanuit een internationaal perspectief. Onze dienst bestaat uit de volgende vier units: Innovatie & Projecten, IT Operations & Educational Services, Facility Services & Huisvesting en Klantmanagement, Frontoffice & Support.

De unit IT&ES richt zich op het beheer van de ICT-middelen van De Haagse Hogeschool. De kerntaken van het team IT-Operations zijn (regie op) het dagelijks beheer van het netwerk en infrastructuur componenten, het serverpark en de concern applicaties van de Haagse Hogeschool. Naast beheer werkzaamheden levert de afdeling een grote bijdrage aan innovatieve projecten voor de afdeling vernieuwing en migraties naar de Cloud.

De Haagse Hogeschool als inclusieve campus
De Haagse Hogeschool wil een inclusieve campus zijn. Daarom staan gelijke kansen bij ons centraal en streven we naast een diverse studentenpopulatie naar een grote diversiteit aan medewerkers. Als hogeschool staan we immers midden in de samenleving en dienen we daar een afspiegeling van te vormen. Daarom hechten wij veel waarde aan het optimaal benutten van verschillende perspectieven en achtergronden van onze medewerkers. Zo vinden we nog meer aansluiting bij onze studenten en de veranderende wereld om ons heen.

Ben jij onze nieuwe collega?
Is deze functie op je lijf geschreven en wil je graag bij ons komen werken? Solliciteer dan met CV en motivatiebrief via onze sollicitatiepagina. Je kunt reageren tot en met 9 augustus 2022.
Het opvragen van referenties maakt deel uit van de selectieprocedure.

In de periode van 18 juli t/m 22 augustus 2022 zijn wij vanwege de zomervakantie minder goed bereikbaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Onze contactgegevens
Voor inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jeff Kok, Coördinator, via e-mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Maurice van Venetiën, Adviseur Resourcing, 070-4458612 of via e-mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Solliciteren kun je doen via de sollicitatiebutton, op deze emailadressen worden geen sollicitaties in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Salaris

€ 4.715 - € 6.064 p/m
Een salaris van minimaal € 4.715,81 en maximaal € 6.064,86 bruto per maand (schaal 12) bij een volledige werkweek;
Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
Een ruime verlofregeling van ongeveer 53 dagen bij een fulltime aanstelling, inclusief de verplichte vrije dagen en de nationale feestdagen
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in