Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
1 dag geleden geplaatst • 20x bekeken

Senior C# .Net Developer binnen Datadriven team Den Haag • CareerValue

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

CareerValue

CareerValue
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
  • 427 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • € 3.500 p/m
  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Senior
  • Pensioenregeling
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Je komt terecht in een multidisciplinair team en je werkt verder aan zowel nieuwe als bestaande (web)applicaties. Het team is een warm team met oog voor elkaar. Kennisdeling staat centraal, zo ook samenwerken. Met elkaar bedenk je ontwikkelstrategieën om de financiële en administratieve software toepassingen van deze organisatie optimaal te kunnen realiseren.

In deze functie werk jij dagelijks als Software Developer met in ieder geval C#, ASP.NET, MVC, HTML, CSS en Javascript. Verder maak je gebruik van werbservices, bouw je SQL queries en stored procedures en maak je gebruik van je kennis over deployment (IIS, DevOps).

Jouw functie is breed en je draagt ook in zekere zin een grote mate van eigen verantwoordelijkheid. Wij zoeken daarom dan ook een Medior of Senior Software Developer. Van het ontwerpen van een architectuur tot aan het begeleiden en stimuleren van Junior Software Developers: alles ga je meemaken in deze functie!

Goed om te weten is dat je een eigen invulling kunt gaan geven aan deze functie. Mocht je bepaalde zaken minder goed kunnen, of vind je bepaalde taken niet leuk? Dan kun je hier gewoon het gesprek over aangaan met je manager. Voor iedere medewerker is namelijk een eigen plan binnen de organisatie!Functie-eisen

- Je hebt tenminste drie jaar professionele werkervaring als Software .Net Developer;
- Je kunt werken met de gangbare MS Technology Stack, waaronder C#, .Net en diverse .Net Frameworks, ASP.Net, MVC, Azure;
- Je kunt overweg met HTML, CSS, JavaScript en bij voorkeur ook enkele relevante front-end frameworks;
- Je prefereert een focus op de back-end;
- Je vindt het leuk om met zowel gedachtes aan de gang te gaan als daadwerkelijk implementatie van de software systemen en producten;
- Je vindt het leuk om met (BIG) data aan de slag te gaan en er voor te zorgen dat de juiste data op de juiste plaats goed wordt weergegeven;
- Je brengt zowel ervaring mee op het gebied van oudere C# .Net software als de nieuwere .Net software.Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Het bedrijf biedt een goed salaris, afhankelijk van niveau en ervaring. Je moet denken een salaris van ergens tussen de €3500,- tot en met €6000,- op 40 uur. Salaris is echter hier niet je enige component. Het bedrijf biedt flexibele werktijden, mogelijkheid tot parttime werken en thuiswerken, een goede reiskostenvergoeding en een collectieve zorgverzekering met daarbij een pensioenregeling. De werksfeer is er informeel, maar een professionele werkhouding wordt wel gestimuleerd! Het is een gezonde mix.

Ben jij als ervaren Software .Net Developer geïnteresseerd in deze functie? Neem dan contact op met Bram Köhler van CareerValue! Je kunt hem bellen op: 06 – 25 26 94 23 of je kunt hem mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Een kennismakingsgesprek vindt vaak plaats in dezelfde week!


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Bedrijfsomschrijving

Ieder bedrijf kent bedrijfsrisico's! je kunt deze risico's goed in kaart brengen door intelligent om te gaan met data en deze data te analyseren en visualiseren middels applicaties en software systemen. Daar ga je bij deze werkgever als Software C# .NET Developer mee aan de slag. Je komt hier te werken bij een organisatie waarbinnen zo'n 70 mensen actief zijn. Het bedrijf richt zich op 1500 opdrachtgevers in voornamelijk Nederland, maar door samenwerking met partners doen ze nu ook werk in het buitenland.

Het bedrijf heeft een eigen unieke databank met essentiële informatie over consumenten, bestuurders en bedrijven. Data wordt verwerkt, geanalyseerd en ook op een eigen wijze geïnterpreteerd. De data wordt vervolgens per opdrachtgever beschikbaar gesteld zodat je als opdrachtgever een kijkje kunt gaan krijgen van de desbetreffende klant. Deze mooie oplossing vraagt natuurlijk om goede slimme koppen die er voor zorgen dat de databank optimaal draait en modern blijft. Daarom zoeken wij jou! Ben jij de ervaren Back-end minded C# .NET Software Developer die wij zoeken?

Door het samengaan met een andere grote speler in deze specifieke markt ligt er voor jou de taak om de komende tijd bepaalde systemen om te zetten en te koppelen aan andere systemen. Je gaat direct aan de slag met de allernieuwste technology stack, binnen een leuk software development team met veel vrijheid. Ze omarmen het nieuwe werken.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in