30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
15 dagen geleden geplaatst • 57x bekeken

Java developer met backend (PostgreSQL) kennis Den Haag • CareerValue

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

CareerValue

CareerValue
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
  • 404 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • € 5.000 p/m
  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Momenteel zoeken ze een Java developer met minimaal twee jaar ervaring in backend development. Men ontwikkelt zowel on-premise, web- als Cloud-applicaties. Daarnaast hebben ze een Mobile team inhouse wat zich richt op zowel iOS als Android development. Jij komt terecht in een Java team bestaande uit ervaren mensen die veel kennis van Java hebben. Voor de backend maken ze gebruik van PostgreSQL.

Je komt onder andere te werken aan een applicatie dat vorig jaar is gelanceerd en wat zeer goed is ontvangen door gebruikers in binnen- en buitenland. Binnen de telecombranche is dit een baanbrekend product geweest. Dit betreft een webportal waarmee resellers van het bedrijf de software applicaties kunnen configureren en beheren.

Daarnaast zul je dus ook betrokken zijn bij de ontwikkeling van Cloud-applicaties en is het geen probleem wanneer je deze ervaring nog niet hebt, je krijgt de kans om hiermee aan de slag te gaan. Een bijzondere kans om dus de allernieuwste technieken in developmentland te ontdekken. 

Het wordt als een absolute pre gezien wanneer je ervaring hebt met client-server applicaties, security, reliability, scalability. Hetzelfde geldt voor C en Linux. Functie-eisen

- Je hebt een HBO of WO diploma met IT-component
- Minimaal 2 jaar ervaring met backend development (PostgreSQL)
- Ervaring met Agile werken
- Ervaring met C en Linux is een pre
- Ervaring met client-server applicaties, security, reliability, scalability is eveneens een pre
- Je hebt een passie voor developmentAanbod

Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken voor een informele, groeiende organisatie met hoge ambities, prima arbeidsvoorwaarden en zeer goede groeimogelijkheden.
Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring maar reikt tot zeker 5000 euro per maand.

Daarnaast krijg je direct een vast contract (uniek in deze tijd!), kun je zelf je devices kiezen, kun je opleidingen/trainingen volgen, groei je elk jaar in functie en salaris en kom je in een team terecht waar je veel kunt leren van je collega's en kennisdeling van groot belang is.

Interesse in deze hele prettige werkgever waar het verloop nagenoeg nihil is?
Dan ontvang ik graag je sollictatie + CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Ook kun je mij bereiken op 06-15490856.


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Bedrijfsomschrijving

Deze groeiende organisatie in omgeving Den Haag is op zoek naar een Backend Java developer. Het bedrijf kent inmiddels een kleine 50 personen, veelal hooggeschoolde It'ers, die gezamenlijk complexe applicaties ontwikkelen voor de internationale telecommunicatiebranche. Waar voor veel bedrijven de huidige pandemie voor veel problemen zorgt, kent deze organisatie juist de beste periode uit haar bestaan gezien het feit dat ze de tools ontwikkelen waarmee bedrijven en haar medewerkers op een efficiente en gebruiksvriendelijke wijze met elkaar in contact blijven. Het gaat zo goed dat ze inmiddels ook naar het buitenland aan het uitbreiden zijn qua sales; alle development werkzaamheden vinden echter gewoon plaats op kantoor in Nederland. 

Het bedrijf staat te boek als progressief, informeel en heeft het oog om vaste werknemers te werven voor de lange termijn. Dat betekent dat ze veel investeren in haar werknemers, dat je direct een vast contract kunt krijgen bij aanvang van je dienstverband, dat je veel mogelijkheden krijgt om te leren en te groeien en dat ook het salaris boven marktconform is. 
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in