Data-analist  - Den Haag

Den Haag

IT-idiots
 • IT-idiots58 vacatures
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • Fulltime
 • Auto v/d zaak, Pensioenregeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving Data-analist 

Wij zijn op zoek naar een data-analist die kan helpen met de verdere ontwikkeling van "informatiegestuurd werken" Samen met collega’s ontwikkelen jullie dashboards en stellen jullie de benodigde sturingsinformatie beschikbaar aan alle stakeholders. Daarnaast leveren jullie gevraagd en ongevraagd data-analyses op. De data-analist zet zich in voor o.a. het opstellen en uitvoeren van data-analyses, het opstellen van business intelligence-plannen en het inventariseren van gebruikerswensen. Er worden op dit moment verschillende tools gebruikt zoals Superset, Python en R. Als data-analist draag jij zorg voor het vormgeven van frontend dashboards, het ontwikkelen en onderhouden van rapportages en management dashboards. Je bent een professional die kan sparren met onze stakeholders en bijdraagt aan de ontwikkeling van het data-team. Je bent communicatief vaardig en je zorgt ervoor dat het data-team optimaal presteert. Je helpt het team door je kennis van AGILE-werken en teamontwikkeling in te zetten.Het project loopt in ieder geval nog door tot eind juni 2022 en vraagt in de komende maanden veel inzet.


Functie eisen Data-analist 

Eisen
Opleiding, Certificaten, Kennisniveau

 • Afgeronde HBO (of WO) opleiding
 • Kennis van Agile Scrum en/of Lean, kennis van DevOps
 • Nederlands taal in woord en geschrift


Professionele Kennisgebieden

 • Informatiemanagement

Kwaliteitenprofielen

 • Data Science


Werk- en denkniveau

 • Ervaring als data-analist / data scientist / 4 jaar ervaring


Wensen
Competenties

Je hebt ervaring met het ontsluiten en analyseren van gegevensbestanden met behulp van een programmeertaal.Je hebt de presentatie- en communicatievaardigheden om het data-analyseonderzoek, de resultaten en de eindproducten goed over te brengen.Je bent in staat complexe vraagstukken te vertalen naar gerichte datavragen en deze met de passende beschikbare middelen te beantwoorden.Je weet hoe je grote datasets moet bevragen met het doel hier voor jouw team relevante informatie uit te extraheren.Je werkt nauwkeurig, legt verbanden en trekt gegronde conclusies.Je bent iemand die zich kan aanpassen aan veranderende omstandigheden en de snel veranderende technologische wereld.Je zoekt actief de samenwerking met anderen als dat nodig is.Ervaring met agile werken (SCRUM, Kanban, DevOps)

Aanvullende kennis

 • Agile mindset
 • Agile Projectmanagement


Overige functiewensen

Ervaring bij de Rijksoverheid is een pre

Ervaring met office 365

Ervaring met digitaal samenwerken

Ervaring met Jira is een pre

Ervaring met projectmatig werken


Arbeidsvoorwaarden

Je wordt gedetacheerd via IT-idiots en komt daarvoor bij ons in dienst voor de duur van de opdracht. Onze kundige, ervaren vakmensen fungeren als jouw klankbord, vraagbaak en adviseur gedurende je opdracht. Wanneer je vragen hebt, wilt sparren of wilt bijpraten staat jouw contactpersoon voor je klaar.

 • 25 vakantiedagen
 • Pensioenregeling
 • Leaseauto (wanneer nodig)


lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Wij zijn IT-idiots: echte vakidioten op het gebied van IT en detachering – daar hebben we bij elkaar zo'n 35 jaar aan ervaring in. Wij zetten dagelijks al onze kennis en kunde van de sector in om jou als IT professional aan interessant, uitdagend werk te helpen.
Dat maken we mogelijk met een groot netwerk aan interessante opdrachtgevers binnen de BeNeLux. Zo hebben we altijd de juiste uitdaging voor jou. Of je nu als systeembeheerder bij de overheid wilt werken of als Java developer bij een groot internationaal bedrijf: niks is te gek. Wij herkennen je talent en zorgen dat jij kunt doen waar je het beste in bent.
Detachering in de IT
IT-idiots werkt voornamelijk op detacheringsbasis. Jij komt als professional in dienst, en wij zorgen ervoor dat je toffe projecten en opdrachten kunt gaan doen. Zo ben je flexibeler dan wanneer je in loondienst bent, maar heb wel meer zekerheid dan een ZZP'er.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Data Analist in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures