Big Data start-up zoekt Test Engineer - Den Haag

Den Haag

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Test Engineer ga je aan de slag met het professionaliseren van de testomgeving. Zo stel je een mastertestplan op, bepaal je de strategie, breng je de requirements in kaart en voer je diverse testen uit. Denk hierbij aan integratie- en acceptatietesten. Daarnaast zul je ook aan de slag gaan met geautomatiseerd testen. Dit staat momenteel nog in de kinderschoenen en je krijgt de ruimte om hierbij op je eigen wijze invulling te geven aan deze rol.

Er wordt momenteel veelal ontwikkeld in SQL en in Python en het is dan ook een pre wanneer je ervaring hebt met deze talen. Dit is echter geen eis; er heerst hier een cultuur dat met de juiste mindset en drive alles aan te leren is. 

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt HBO werk- en denkniveau
- Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als tester
- Je hebt ervaring met gestructureerd testen
- Je hebt ervaring met geautomatiseerd testen
- Enige kennis van SQL en/of Python is een pre

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken in een ambitieuze start-up waar je echt je stempel kunt drukken en waar je mee kunt groeien met de organisatie.
Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring maar een mediorsalaris start hier met een 4, een seniorsalaris begint met een 5.

Verder kun je thuiswerken, worden reiskosten vergoed, krijg je een laptop van de zaak, ontvang je vakantiegeld etc..

Ben jij deze testing professional die toe is aan een nieuwe stap?
Dan ontvang ik graag jouw cv via [email protected] Vragen? 06-15490856. 


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze ambitieuze start-up in Den Haag is momenteel op zoek naar een Test Engineer ter uitbreiding van haar team. Het bedrijf ontwikkelt hoogwaardige Data oplossingen voor de nationale en internationale Telecom markt. Met hun innovatieve toepassingen kunnen bedrijven gemakkelijk alle facetten van hun bedrijfsvoering inzien en ook sterk anticiperen op toekomstige ontwikkelingen. Dit wordt allemaal gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen binnen de Big Data markt. 

Momenteel zijn ze met een team van ongeveer tien professionals waaronder diverse Data Scientisten, Data Engineers en Software Developers. Lijntjes zijn erg kort, alles is bespreekbaar en er is sprake van een hecht team dat intensief samenwerkt en kennis deelt.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!