Oracle OBIEE Specialist (consultant) - Den Haag

Den Haag

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

In deze rol zal je zowel intern aan de slag gaan als op locatie bij de klant. Het is daarom belangrijk dat je communicatief vaardig bent en de Nederlandse taal beheerst in woord en geschrift. Je gaat minimaal 1 keer per week op bezoek bij de klant. Je gereedschap bestaat voornamelijk uit Oracle OBIEE, Oracle Datawarehouse en Cognos.

Functie-eisen

- Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
- Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
- Je hebt kennis van en ervaring met BI processen en BI producten;
- Je hebt kennis van Oracle OBIEE en Oracle Datawarehouse;
- Pré: BiSL, ITIL;
- Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse en Engelse taal. 
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed. Goed salaris, bonusregeling, pensioen, veel opleidingsmogelijkheden en ook een lease auto behoort tot de mogelijkheden. Een werkgever met leuke collega's, een leuke werkomgeving en prachtige producten.

 


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Mijn klant is op zoek naar een goede Oracle BI Specialist (consultant) die graag aan de slag gaat voor variërende opdrachten van logistiek tot zorginstellingen. Ervaring met Oracle OBIEE is zeer gewenst, ook hierin kunnen zij verschillende mooie opdrachten bieden.
De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige, informele en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de nieuwste technologieën waardoor je kennis maximaal up-to-date blijft. 

Om de klanten optimaal te bedienen en marktontwikkelingen bij te houden is het actueel houden van kennis van de medewerkers erg belangrijk. Daarom investeren ze veel in opleidingen en bijscholing. Daarnaast organiseren ze regelmatig kennisdelingssessies waarbij je lekker kunt sparren met collega's.
 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!