IT servicedesk medewerker - Den Haag

Den Haag

RGN-hoofdkantoor Randstad
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor TNO zijn we op zoek naar 2 ervaren IT servicedesk medewerkers voor langere tijd.

wat bieden wij jou
  • €2100,- tot €2700 obv ervaring
  • centrale locatie naast Den Haag CS
wie ben jij
  • Minimaal een afgeronde MBO opleiding niveau 4 richting IT;
  • Minimaal 3 jaar ervaring als IT servicedesk medewerker;
  • Kennis van kantoorautomatisering;
  • Begrip van en voor de beleving van gebruikers met een IT vraag of -probleem;
  • Flexibiliteit om te werken in diensten tussen 7.00 en 19.00;
  • Communicatief in het Nederlands en Engels.
wat ga je doen

Je registreert en behandelt de meldingen die worden aangeboden per mail, telefoon en het Self Service Portal (incidenten, problemen en wijzigingsverzoeken). Het streven is om meer dan 70% zelf op te lossen. Een deel binnen een uur en een ander deel binnen 4 uur. Dit laat zien hoeveel verantwoordelijkheid en technische autorisatie je op de IT Servicedesk hebt. Als je een melding niet zelf kunt oplossen, bied je gebruikers alternatieven. Of je zet de melding door naar andere oplosgroepen binnen TNO of onze partner. Je beheert de FAQ’s, kennisbank. Indien nodig start en monitor je escalatieprocedures. Ook word je nadrukkelijk gevraagd mee te denken, initiatieven te nemen en input te geven om de dienstverlening te verbeteren.

waar ga je werken

Het doel van TNO is om kennis toepasbaar te maken voor bedrijven en overheden. Als publiekrechtelijke organisatie hebben we een onafhankelijke positie. De cultuur bij TNO is informeel.

sollicitatie

Ben jij enthousiast? Reageer dan met je motivatie en cv. (Onvolledige sollicitaties worden niet in behandeling genomen).

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.100 - € 2.700 p/m
Overige info Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicedesk Medewerker ICT in Den Haag