Linux Engineer - Den Haag

Den Haag

iSense
 • iSense
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ligt jouw passie bij Linux en wil je deze passie verder ontwikkelen binnen een organisatie die ook wel het geheugen van Nederland wordt genoemd?  Lees dan snel verder!

De afdeling waar jij komt te werken is de afdeling I&S. Deze is verantwoordelijk voor de geautomatiseerde en niet-geautomatiseerde Informatievoorziening binnen het Nationaal Archief. 

Incidenten en changes kunnen grote gevolgen hebben voor de continuïteit van de systemen en de organisatie. Onze systeembeheerders moeten in dergelijke situaties nauwkeurig kunnen werken. Ook het Nationaal Archief maakt actief gebruik van de nieuwste methodes. De laatste tijd worden ontwikkelaars en beheerders samengevoegd in DevOps teams. In dit geval wordt kennis van continuous integration en continuous delivery opgedaan. 

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt al een aantal jaar ervaring met RedHat Linux o.a. clustering, virtualisatie en distributed file storage;
 • RHCSA heb je al op zak en je zou met onze hulp graag je RHCE willen behalen met onze hulp; 
 • Je hebt al een aantal jaar ervaring met Flash Storage systemen.

  Mooi meegenomen
 • Kennis en ervaring met centrale management tools zoals Satellite of Ansible; 
 • Ervaring en kennis van KanBan werkwijze / Scrum;
 • Kennis en recente ervaring van Nagios en Check_MK;
 • Kennis en ervaring  van netwerken en firewalls; 
 • Kennis en ervaring met GIT.

lees meer

Overige info Arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris ontvang je een individueel keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je brutojaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaalvriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je ov-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Het Nationaal Archief beheert en presenteert bijna duizend jaar geschiedenis van Nederland. 137 kilometer aan archieven, 15 miljoen foto’s, 300.000 kaarten en tekeningen en 440 terabyte aan digitale bestanden vormen het geheugen van Nederland.

Eindeloze archiefkasten en stoffige computers? Echt niet! Een baan bij het Nationaal Archief betekent werken in een veelzijdige omgeving met collega’s die passie hebben voor hun vak. Het Nationaal Archief is een ondernemende organisatie waarin professionals ruimte krijgen voor hun loopbaanontwikkeling. Binnen het Nationaal Archief wordt er gewerkt met de nieuwste technieken en methodes die ervoor zorgen dat de archieven digitaal toegankelijk zijn voor het brede publiek.

Het Nationaal Archief zoekt een Linux engineer met diepgaande Linux kennis en ervaring. Omdat het Technisch Beheer team een klein team is, wordt er van de Linux engineer verwacht dat hij ook meedenkt en werkt aan netwerk en security gerelateerde zaken. Het is om deze reden van belang dat de Linux engineer breed inzetbaar en flexibel is. Hoofdzakelijk is hij of zij verantwoordelijk voor het ontwerpen en aandragen van nieuwe implementaties en oplossingen. Daarnaast ondersteunt de Linux engineer de ontwikkelaars maar kan het ook zo zijn dat de Linux engineer bij aanbestedingen aanschuift als technisch specialist.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures User Experience Designer in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures