Junior developer Den Haag

Den Haag

Sensornet B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Een junior developer werkt bij Sensornet aan projecten van groot maatschappelijk belang. Wij zijn specialisten in langdurig, betrouwbaar meten van geluid en trillingen. De resultaten vertalen we naar begrijpelijke en nuttige informatie voor klanten als de overheid, RET of HTM die daardoor in één oogopslag zien welke geluidsbron te veel geluid maakt of welk stuk spoor onderhoud nodig heeft. Vaak maken we de informatie ook publiek toegankelijk. Het mooie aan ons werk is dat we mensen kunnen helpen door bijvoorbeeld geluidsoverlast te meten. Met onze software zijn wij precies in staat om de pijnpunten in kaart te brengen. Hiermee zorgen we dat  betrouwbare informatie de basis is voor mogelijke oplossingen.
Als junior developer krijg je bij ons alle ruimte om te werken aan uitdagende opdrachten voor onze opdrachtgevers. Samen met jou kijken we graag naar waar jij energie van krijgt en waar jouw talenten het beste tot zijn recht komen. Een kleine greep uit de werkzaamheden:
 • Je werkt in een klein scrumteam waarin je van elkaar leert en op elkaar afstemt. Bijvoorbeeld door elkaars code te reviewen en samen terug te blikken op behaalde resultaten.
 • Je schrijft code die de enorme brei aan meetdata dagelijks omtovert in prachtige interactieve kaarten, grafieken en tabellen in onze webapplicaties.
 • Je bedenkt algoritmes en architectuur die oplossingen bieden voor complexe vraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan het koppelen van geluidmetingen aan specifieke vliegtuigen of aan het visualiseren van grote datasets.
 • Je werkt met dataminingtechnieken.  En de verzamelde data voed je aan neurale netwerken, waarmee we de enorme brei aan data begrijpelijk en inzichtelijk maken voor onze opdrachtgevers.
 • Je ziet waar de efficiëntie, onderhoudbaarheid en functionaliteit van onze systemen beter kunnen en neemt initiatief om zulke verbeteringen tot stand te brengen.

lees meer

Functie-eisen Aangezien het hier om een juniorfunctie gaat, verwachten wij niet dat je alles direct al weet of kunt. Wij gaan jou intensief begeleiden in deze functie. Het belangrijkste is dat je dol bent op het ontwikkelen van mooie software en dat je je kennis en vaardigheden graag inzet om samen met je teamgenoten onze producten mooier en slimmer te maken. Verder zien we graag:
 • Een afgeronde HBO-opleiding Informatica of vergelijkbaar. Het is een pre als je bekend bent met Python.
 • Interesse in nieuwe technieken en het vermogen om deze jezelf eigen te maken.
 • Dat je bekend bent met een Unix-terminal.
 • Het lezen van code geen geheimen voor jou kent.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Aantal uur per week 40 uur
32 uur is ook mogelijk
Overige info
 • Wij bieden jou een uitdagende baan met volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Daarbij is onze werksfeer informeel en sta je er nooit alleen voor. Wij zijn een jonge organisatie, waarin nog veel naar eigen inzicht is vorm te geven. Sensornet is onderdeel van adviesbureau DGMR en is daarmee een kleine organisatie (9 medewerkers) in een grote!
 • Vanaf dag één krijg je een buddy. Deze maakt jou wegwijs in de organisatie en is jouw inhoudelijke vraagbaak. Ook in deze tijd van thuiswerken zorgen wij ervoor dat je goed begeleid wordt en dat je je naaste collega’s leert kennen.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop. Wij hebben onze eigen DGMR Academie met een gevarieerd aanbod aan cursussen. Tevens hebben wij een online opleidingsplatform waarbij je meer dan 150 trainingen kunt volgen. Daarnaast bieden we je ook de mogelijkheid om externe trainingen, bijeenkomsten en workshops bij te wonen.
 • Er is bij ons meer dan werk alleen. Wij houden van beweging. Zo zijn er lunchwandelingen, stimuleren we fietsgebruik en is er een persoonlijk sportbudget om te sporten met collega’s.
 • Een goede balans tussen werk en privé vinden we erg belangrijk. Daarom hanteren wij flexibele werktijden. Hierdoor heb je de mogelijkheid om buiten de spits te reizen en thuis te werken.
 • Wij bieden jou een werkplek waar je je snel thuis voelt. De locatie van waaruit je werkt is ons kantoor in het dynamische centrum van Den Haag op 5 minuten loopafstand van het treinstation.
 • Behalve een goed salaris, dat past bij de functie, bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, collectieve winstdeling, collectieve pensioenregeling met een lage eigen bijdrage, 27 vakantiedagen en een flexibel systeem waarmee je arbeidsvoorwaarden kunt uitruilen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving “Geluid en trillingen kunnen heel hinderlijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan vliegtuigen, piepende trams of een voorbij denderende goederentrein. Railvervoerders, universiteiten en bewoners vragen Sensornet om objectief te meten en de situatie helder in beeld te brengen. Onze meetapparatuur verzamelt daarvoor dagelijks tientallen miljoenen datapunten langs sporen en wegen, uit rijdende voertuigen, bij vliegvelden, bouwplaatsen, industrie en windmolens. Maar onze klanten zitten niet te wachten op ruwe meetdata. Help jij ons als junior developer de waardevolle informatie eruit te halen en inzichtelijk te maken? Reageer dan nu op onze vacature!”

Jasper Koolhaas | directeur Sensornet

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Back End Developer in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures