Database Specialist Oracle DBA en/of Postgres Den Haag

Den Haag

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Zoals gezegd ga je hier een rol vervullen als Oracle en/of Postgres Specialist waarbij je met de meest recente versies en nieuwste tooling zal gaan werken. Daarbij is enige kennis van andere database omgevingen zoals SQLserver en MariaDB gewenst maar geen harde eis. 

Om de klanten optimaal te bedienen en marktontwikkelingen bij te houden is het actueel houden van kennis van de medewerkers erg belangrijk. Daarom investeren ze veel in opleidingen en bijscholing binnen bovengenoemde database omgevingen. Buiten het feit dat dit belangrijk is voor de organisatie, is het ook juist voor jouw eigen ontwikkeling van belang.

In deze rol zal je zowel intern aan de slag gaan als op locatie bij de klant. Het is daarom belangrijk dat je communicatief vaardig bent en de Nederlandse taal beheerst in woord en geschrift. Je zal dan ook minimaal eenmaal per weer de klant op locatie bezoeken.
 

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt minimaal een HBO ICT gerelateerde opleiding afgerond
- Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring met het beheren van Oracle/Postgres omgevingen
- Je hebt kennis van SQL-server, MySQL en/of MariaDB databases
- Je hebt ervaring met Unix of Linux
- Je voelt je thuis in een Consultancy rol
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
- Je kan zelfstandig werken, maar je begeeft je ook gemakkelijk in een team

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

- Een uitstekend salaris
- Bonusregeling
- Pensioenregeling
- Veel opleidingsmogelijkheden
- Lease auto, NS Businesscard of Mobiliteit budget
- Een werkgever met leuke collega's
- Een prettige en dynamische werkomgeving met prachtige producten.

Interesse? Neem dan contact op met Patrick Beyer via mail op: [email protected]


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor een relatie van ons zijn wij opzoek naar een Database Specialist die graag aan de slag gaat voor opdrachtgevers van logistiek tot zorginstellingen. Het gaat hier om een consultancy organisatie dat zich op database rollen heeft gespecialiseerd en hierin een gerenommeerde speler is geworden, wat geresulteerd heeft in een prachtig portofolio aan opdrachten waaraan jij mag gaan werken. Het aantal opdrachten groeit nog steeds en om die reden kunnen ze dan ook nog zeker versterking gebruiken in het al sterke team.

De sfeer binnen het database team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf is niet gebonden aan een specifieke markt waardoor je de ene keer werkt voor een organisatie in de zorg om vervolgens weer een logistiek bedrijf verder te helpen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!