Azure Data Platform Engineer - Den Haag

Den Haag

Search X Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Het meest geavanceerde Azure-based data analytics platform van Nederland, de perfecte speeltuin. Van Azure Functions en DataBricks tot private Azure preview features. Het enige dat ontbreekt ben jij.

Vertel verder…

Als één van de grootste commerciële dienstverleners van Nederland loopt dit bedrijf voorop als het gaat om klantenservice. Hoe ze dat doen is geen groot geheim: ze leren hun klanten echt kennen. Alle 6 miljoen.

Dat doen ze met behulp van het meest geavanceerde klantdata-platform van Nederland. Daar wordt alle informatie over de klant centraal verzameld en grondig geanalyseerd. Het platform is volledig gebouwd op Azure en er worden voortdurend nieuwe resources ontwikkeld voor het hele bedrijf. Van Data Science- en Customer Service teams, tot het management.

Gaaf, maar wat kan ik precies doen om te helpen?

Als onderdeel van het Data Platform team ga jij samen met je collega’s verder met de ontwikkeling en het onderhoud van de resources op het platform. In DevOps setting werken jullie op dagelijkse basis samen met de Scrum Master en Product Owner, met het doel om jouw collega’s van de verschillende Data Science teams alle mogelijkheden te geven die ze zich maar kunnen wensen. Daarbij maken jullie gebruik van de meest moderne technologie en zelfs speciale preview releases van nieuwe Azure services.

Ben ik daar al klaar voor denk je?

Jij wel. Als ervaren Azure engineer weet jij namelijk binnen no-time je weg te vinden in deze omgeving. Jij kent namelijk niet alleen de infrastructuur, maar ook de specifieke analytics services die Azure tegenwoordig biedt. Dankzij jouw C# en Python skills weet je ze bovendien naadloos op elkaar aan te laten sluiten en wanneer iemand automation zegt, roep jij meteen “Powershell!”. Hoe meer kennis je daarnaast meeneemt over netwerken en security, hoe beter. Maar eigenlijk ben je er al, want wat je nog niet weet kun je in dit team wel leren.

Gaaf! Alleen moet ik wel m’n rekeningen betalen.

Dat mag geen probleem zijn. Je start namelijk met een basissalaris tot €4400,- bruto per maand en krijgt ook nog eens uitstekende secundaire voorwaarden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een premie-vrij pensioen, een 13e maand en een zelf in te delen benefits-budget. Tot slot reis je ook nog eens gratis, 7 dagen per week, met je nieuwe NS-businesscard. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer nu!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn Search X. Een recruitment agency, gespecialiseerd in het bemiddelen van IT, Sales en Marketing professionals voor vaste vacatures en freelance opdrachten. Van Junior tot Executive level en van Start-up tot Multinational, maar altijd met het uitgangspunt: Kwaliteit boven kwantiteit, eerlijk en oprecht.

Sinds onze start in 2013 hebben wij ons er elke dag voor ingezet om het leven van onze klanten en kandidaten, leuker en beter te maken. Het gaat namelijk altijd om mensen, dat staat buiten kijf. Daarom werken wij alleen voor bedrijven waar we zelf ook zouden willen werken. Innovatieve Scale-ups zoals Facevalue, Ireckonu en Boldking, maar ook grote gevestigde multinationals zoals Heineken, Accenture en Wolters Kluwer.

Wat wij doen, doen we anders dan anderen. Wij vinden niet wat je zoekt, maar wat je nodig hebt. #EigenwijsLoyaal

lees meer

Contactpersoon Search X Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Platform Engineer in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures