Functioneel Applicatiebeheerder - Den Haag

Den Haag

IT-idiots
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving
Als functioneel applicatiebeheerder lever je met je technisch inzicht een essentiële bijdrage aan de veilige toegang tot diensten van de e-overheid. Je zorgt voor operationele coördinatie op de geleverde dienstverlening door de betrokken partijen: overheidsdienstverleners, routeringsdiensten, authenticatiediensten en de Regieorganisatie. Je geeft adviezen over proactief beheer en stuurt externe partijen aan. Je kunt de gebruikte autorisatie en authenticatie technieken en protocollen (SAML) doorgronden en hiermee de functionaliteit waarborgen in een complexe omgeving.

Functie eisen
  • HBO diploma in een relevante richting
  • Ervaring met het voeren van operationele regie van ICT-dienstverlening over leveranciers en andere ketenpartijen.
  • Ervaring met het onderhouden en inrichten van (Linux)webservers, testtools, systeemdocumentatie.
  • Aantoonbare ervaring met ITIL processen (waaronder incident management, change management, Problem management, Information Security Management).
  • Ervaring met het verbeteren van processen.


lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn IT-idiots: echte vakidioten op het gebied van IT en detachering – daar hebben we bij elkaar zo'n 35 jaar aan ervaring in. Wij zetten dagelijks al onze kennis en kunde van de sector in om jou als IT professional aan interessant, uitdagend werk te helpen.
Dat maken we mogelijk met een groot netwerk aan interessante opdrachtgevers binnen de BeNeLux. Zo hebben we altijd de juiste uitdaging voor jou. Of je nu als systeembeheerder bij de overheid wilt werken of als Java developer bij een groot internationaal bedrijf: niks is te gek. Wij herkennen je talent en zorgen dat jij kunt doen waar je het beste in bent.
Detachering in de IT
IT-idiots werkt voornamelijk op detacheringsbasis. Jij komt als professional in dienst, en wij zorgen ervoor dat je toffe projecten en opdrachten kunt gaan doen. Zo ben je flexibeler dan wanneer je in loondienst bent, maar heb wel meer zekerheid dan een ZZP'er.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Functioneel Applicatiebeheerder in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures