Cloud Engineer - Den Haag

Den Haag

Jelling IT Professionals BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving De baan

Als technisch systeembeheerder ga je aan de slag bij een IT dienstverlener, gespecialiseerd in open source oplossingen. Je wordt verantwoordelijk voor monitoring en beheer van Linux servers, netwerksurveillance en 3e lijn ondersteuning. Gaat er een programmeur in jou verscholen? Dan kun je hier je hart ophalen! Zo werk je met Python en MySQL en is het schrijven van scripts dagelijkse kost.

Je komt te werken in een team vaktechneuten, bestaande uit 3 mede-systeembeheerders en een skilled helpdeskmedewerker. Jullie werken geregeld samen met het development-team, bestaande uit 3 ontwikkelaars, met wie jullie samen de cloud gaan uitbreiden.


Het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een innovatieve en platgeorganiseerde IT dienstverlener uit omgeving Den Haag, waar persoonlijke groei en een plezierige samenwerking centraal staan. Het bedrijf bestaat uit maximaal 15 personen en dit wil men graag zo houden, zodat klanten hun vaste contactpersoon houden en men via korte lijnen met elkaar kan communiceren.

Met een sterke technische basis levert men de nieuwste en meest solide IT voorzieningen voor klanten uit de regio. Denk aan online werkplekken, security, communicatie, support, internet en open source. Er wordt veel aandacht besteed aan het vertalen van geavanceerde technologieën naar functionaliteiten, die eenvoudig in gebruik zijn. Hierdoor zijn de automatiseringsdiensten modulair opgebouwd, maar deze worden wel centraal beheerd.

Als moderne en betrouwbare IT ontzorger waakt men over de gegevens van klanten en zorgt men ervoor dat de server altijd operationeel is door continue monitoring, up-to-date is door automatische installatie van updates en veilig is door bewaking van het internetverkeer en controle op virussen. De missie is om bedrijven te voorzien van topklasse ICT, zowel in kwaliteit als in functionaliteit. Met de slimste techneuten aan hun zijde gaat dit zeker lukken. Draag jij je steentje bij?


Het aanbod

Je krijgt de mogelijkheid uit te groeien tot een specialist in één of meerdere disciplines op het gebied van netwerken, hardware, software en beheer, of uit te groeien tot een ware allrounder op het gebied van open source en integratie van verschillende soft- en hardware in een open source omgeving.

Wij bieden jou een technisch uitdagende baan in een gezellig team, met doorgroeimogelijkheden en diverse vakgerelateerde cursussen om je kennis diepgaand en actueel te houden. Je kunt daarbij rekening op een mooie maandelijkse verloning à € 3.500 - € 4.500, nette secundaire arbeidsvoorwaarden én een persoonlijk opleidingsbudget.

Verder krijg je een laptop en smartphone van de zaak en heb je de mogelijkheid om part-time en/of vanuit huis te werken!


Jouw profiel

Wij komen graag met jou in contact om je mogelijkheden te bespreken en je in contact te brengen met dit mooie bedrijf.

Heb jij technische kennis van Unix/Linux besturingssystemen en open source? Ben je in staat snel goede scripts te schrijven in bijvoorbeeld Python en heb je ervaring met werken in een vergelijkbare rol? Twijfel dan geen moment en ga voor deze baan!

Voor onze klant is het tevens van belang dat je een uitstekende beheersing hebt van de Nederlandse én Engelse taal, dat je goed met gebruikers/klanten overweg kunt en de juiste diagnoses en prioriteiten weet te stellen in -soms- hectische omstandigheden.

Ben jij de gepassioneerde en communicatieve techneut die wij zoeken? Solliciteer dan direct via de button!

Jelling IT Professionals streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Vergelijkbare vacatures vind je op: https://www.jelling.nl/vacatures-systeem-en-netwerkbeheer, of ga voor een uitgebreid aanbod IT vacatures naar www.jelling.nl!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Jelling bezorgt jou de leukste IT-baan!

Wij zijn gespecialiseerd in de leukste vacatures voor IT-professionals zoals jij. En we adviseren je graag over welke baan en welke werkgever het beste bij je past.

Solliciteren kan overal. Vacatures genoeg. Maar waar kun jij het beste jouw wensen en ambities kwijt? Dat brengen we samen in kaart!

Een van onze enthousiaste medewerkers wordt jouw vaste contactpersoon gedurende het hele traject.

Bij Jelling zijn we mensgericht en betrokken. Onze persoonlijke benadering en korte lijnen zijn de sleutel tot ons succes!

Zoek nu in al onze beschikbare IT vacatures of schrijf je in bij Jelling.

lees meer

Contactpersoon Regina van Dijk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Cloud Engineer in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures