Cloud Architect - Den Haag

Den Haag

Brunel Nederland B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je gaat als Architect Infrastructuur aan de slag bij bijvoorbeeld een grote overheidsinstelling. Je bent hier verantwoordelijk voor de opbouw en het onderhoud van de Technische architectuur binnen de organisatie. Hierbij maak je gebruik van je kennis van TOGAF en ArchiMate en van je ervaring met cloud-concepten en DevOps-oplossingen. Uiteraard zorg je ervoor dat het werk van je team altijd is afgestemd op de rest van de business en je let erop dat de technische implementaties soepel verlopen.

Samen met je teamgenoten sta je in voor een continue doorontwikkeling van jullie werk. Want achterhaalde IT-infrastructuren zijn natuurlijk waardeloos. Je draagt daarnaast steeds vernieuwende ideeën aan en bent niet vies van een beetje verantwoordelijkheid als deze ideeën groen licht krijgen. Voor jou een eitje, want door je ervaring met (Hybride) Cloud weet je precies in welke kaders je moet denken.

lees meer

Functie-eisen

Natuurlijk ben jij als Architect Infrastructuur niet van gisteren. Sterker nog: je hebt al minstens wat ervaring. Verder heb je het volgende op zak:

  • Minimaal HBO Diploma
  • Ervaring met technische infrastructuur
  • Kennis van frameworks als TOGAF en ArchiMate*
  • Ervaring met AWS en/of Azure cloud en DevOps
  • Brede kennis van IaaS, PaaS en SaaS
  • Veel communicatieve skills**
  • Je gevoel voor leiderschap

* Het liefst heb je zelfs al de nodige certificaten.

** Zodat je adviezen helder overkomen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij Brunel gaan we alleen voor het beste van het beste. Als jij een ervaren specialist bent met een bewezen track record, dan verwelkomen wij je heel graag in onze organisatie. Samen met jou gaan we op zoek naar de volgende stap in jouw carrière.

Wij brengen interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar. De afgelopen 40 jaar hebben wij hierin een sterk en wereldwijd netwerk opgebouwd. Wij bieden je een grenzeloze dienstverlening met uitdagende kansen. Dit doen we binnen de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en Sales. Ook internationaal zijn er volop mogelijkheden.

lees meer

Contactpersoon Robin van Cleef
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Cloud Architect in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures