Senior Full Stack Java Developer (FairLance) - Den Haag

Den Haag

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil je freelancen, maar kijk je er tegenop om steeds achter nieuwe opdrachten aan te gaan en te onderhandelen over een goed uurtarief? Of is de administratieve kant zoals facturatie, debiteurenbeheer, verzekeringen niet jouw ding?

Starapple heeft daarom een nieuw concept gelanceerd genaamd FairLance. Wij vinden de opdrachten die bij jou passen en regelen alle rompslomp eromheen. Jij profiteert van de zekerheid van een vaste baan, met de verdiensten van freelance: tot wel 75% van de omzet gaat terug naar jou. Fair noemen we dat.


Functie
We zijn momenteel hard op zoek naar Senior Full Stack Java Developers

Eisen

Heb jij tenminste:
- een afgeronde HBO opleiding
- 5 jaar ervaring met Java
- 5 jaar ervaring met Spring
- 2 jaar ervaring met Angular
- 1 jaar ervaring met Docker
- 1 jaar ervaring met Kubernetes

Bij voorkeur:
- woon je in de Randstad
- spreek je goed Nederlands en Engels


Aanbod

Check de onderstaande link voor meer informatie over FairLance (incl. rekentool om direct je nieuwe salaris uit te rekenen!). We komen graag in gesprek met je om te zien of FairLance past bij jou.

https://starapple.nl/fairlance-informatiepagina

Tipje van de sluier? Een Senior Full Stack Java Developer kan op fulltime basis zo € 135.000,- van de omzet ontvangen via FairLance.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Full Stack Developer in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures