Software Intellectuele Eigendommen - Den Haag

Den Haag

JAVA Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Fullstack Java Developer ga jij je bezig houden met het vernieuwingstraject van o.a. legacy maar tevens ook het verwerken ontwikkelen van de applicatie. Hier werken als Fullstack Java Developer biedt je de mogelijkheid de applicatie naar een next level te brengen. De omgeving is namelijk gebaseerd op IBM technologie en wordt omgezet naar een Open Source omgeving. Er zitten veel verschillende technieken in de omgeving maar je focust je vooral op Java.

In 2017 is er gestart met de ontwikkeling van de BackOffice applicatie voor de merken. Voor het ontwikkelen van het software developmenttraject hiervan ben je continu bezig met het verder modelleren, aanpassen, configureren en implementeren van de verschillende stappen. Wanneer het je aanspreekt om aan een groot softwarepakket te werken dat door kantoren in de gehele EU gebruikt wordt, waar je kunt duiken in Frontend en Backend vraagstukken en daardoor een bestaande applicatie naar een hoger niveau wilt tillen, dan zit je hier goed.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau met tenminste 2 jaar ervaring als Java Developer;
 • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring van Java8 en JavaScript;
 • Kennis van en ervaring met Backbone.JS, JPA, JBoss en webservices werkt in je voordeel;
 • Je werkt graag op basis van Agile en Scrum;
 • Een gezonde nieuwsgierigheid waarbij je graag op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen en innovaties op gebied van Java;
 • Je bent communicatief vaardig en een teamplayer met een praktische mindset en flexibele houding.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Je werkt in een omgeving met een inspirerend werkklimaat, gericht op onderlinge samenwerking;
 • Een zeer interessant plaatje qua primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een zeer goede pensioensvoorziening, aantrekkelijke ouderschapsverlofregelingen, studieregelingen, collectieve verzekeringen en reiskostenvergoeding.
 • Een 36-urige werkweek en maarliefst 40 vrije dagen;
 • Je krijgt veel groeimogelijkheden en de mogelijkheid zelf je groeipad uit te stippelen;
 • Je werkt in een omgeving waar veel ruimte is voor verbetering van je werk, dit wordt dan ook erg gestimuleerd.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie in Den Haag is de officiële instantie voor de registratie van merken, modellen en tekeningen in de gehele Benelux. Daarnaast bieden zij de mogelijkheid om het bestaan van ideeën, concepten, ontwerpen, prototypes etc. vast te leggen in het i-Depot. Het registeren van het intellectueel eigendom moet voor iedere ondernemer vanzelfsprekend worden. Door online registratie van merken en modellen: meer flexibiliteit en minder papier werk!

In de afgelopen jaren heeft deze organisatie hard gewerkt om haar diensten te optimaliseren, zodat het makkelijker wordt om online merken en modellen te registreren, of om een oppositie in te dienen. De online diensten zijn toegankelijk, intuïtief en gebruiksvriendelijk. Ze blijven al hun diensten continue optimaliseren, zodat ze haar klanten kunnen voorzien van optimale functionaliteit. In het afgelopen jaar hebben zij zo'n 20.000 merkendepots verwerkt. Er werken ongeveer 100 personen, waarvan een deel Belgen en Luxemburgers.

Het IT-team is momenteel op zoek naar een tweetal nieuwe collega's. Dit team geschikt veel kennis en ervaring op het gebied van het ontwikkelen van Java applicaties binnen een Europese organisatie. Wanneer het je aanspreekt om te werken in een Agile/SCRUM team aan vernieuwende diensten dat in de gehele Europese Unie gebruikt wordt, dan is dit de baan die jij zoekt!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
ICT vacatures Den Haag
Vergelijkbare ICT vacatures in Den Haag