Vacature Enterprise Architect Cloud   - Den Haag

Den Haag

Add Value IT Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Enterprise Cloud Architect ben jij de expert en het aanspreekpunt voor alles wat met AWS en Azure te maken heeft binnen alle business applicaties van de organisatie.  

Je bent onderdeel van een team ervaren Enterprise Architecten dat de centrale IT–afdeling en de lokale business units ondersteunt.   

De organisatie gebruikt Azure en AWS als hosting platform met daarbij de security en compliance maatregelen die horen bij een grote organisatie, die daarnaast nog een VMWare omgeving beheert. Door middel van container technologie kan de organisatie flexibel zijn over al hun platformen. 

Je werkt nauw samen met de business units, stakeholders en landen op een globale schaal om hun benodigdheden te begrijpen en concreet, bruikbare adviezen en ondersteuning te bieden voor hun public cloud solutions. Samen met de IT-afdeling definieer jij de fundamentele services en features die de business units ondersteunen om de cloud platformen veilig te kunnen gebruiken.  

Je bent succesvol als het DevOps team succesvol hun applicaties in de cloud kan draaien en hun klanten veilige, automatische en hoog betrouwbare services kunnen gebruiken in de cloud. 

Net zoals jij voor onze klanten zorgt, zorgen wij voor jou. Wij verzorgen een fijne werkomgeving met daarbij vele kansen om jezelf te ontwikkelen. Om onze werknemers zoveel mogelijk kansen te geven bieden wij: 

De organisatie hecht veel waarde aan de ontwikkeling van zijn werknemers en een omgeving waarin dit zoveel mogelijk tot zijn recht komt. Zij stimuleren een omgeving waar creativiteit en ideeën worden gestimuleerd en samenwerking wordt toegejuicht. Iedereen binnen de organisatie is bereikbaar en bereid om elkaar te helpen.  

We bieden een moderne manier van werken en goede arbeidsvoorwaarden. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid extra vakantiedagen op te nemen. Je hebt een vakantiebudget en ontvangt je “kerst-bonus” elke maand in je salaris. Zonder enige voorwaarden en altijd beschikbaar voor jou.  

De officiële standplaats voor deze baan is in Den Haag.  

Je hebt kan snel schakelen en je aanpassen en nieuwe informatie en een snel veranderende omgeving. Je werk beïnvloed de gehele IT-afdeling van het bedrijf. Door jouw goede ontwikkelde communicatie, samenwerking en consulting vaardigheden, draai jij je hand hier niet voor om. Je haalt het beste uit jezelf en iedereen om je heen. Als jij iemand kan helpen, doe je dat graag. Je weet hoe je moet werken in een Agile omgeving. 

Maar boven alles, heb je een passie voor IT en ben je in staat dit over te brengen naar je collega’s 

Lijkt je dit interessant en wil je meer te weten komen over de rol of de organisatie? Neem contact op met Daniel Parijs: 020-2440332  – [email protected] 

 • Je ontwikkelt en beheert de cloud architectuur en de roadmap om de organisatie zijn centrale IT-afdelingen en Business units veilig en betrouwbaar met de cloud platformen te laten werken.  
 • Je ondersteunt de “Cloud First” strategie door concrete support aan de business units te verzorgen die hun bestaande applicaties willen migreren of nieuwe applicaties willen ontwikkelen voor de cloud platformen 
 • Je gaat samenwerken met de verschillende cloud teams om de architecturale richtlijnen uit te zetten binnen de organisatie.  
 • Je gaat strategische adviezen geven aan de decision makers over cloud gerelateerde onderwerpen.  
 • On the job training en cursussen via ons L&D centrum.  
 • Conferences binnen jouw werkveld. (zowel in nederland als internationaal)  
 • In-House training en persoonlijke ontwikkel training. 
 • Een salaris range op basis van 40uur tussen de €6000,- en €8000,- per maandafhankelijk van ervaring.   
 • Je hebt kennis en ervaring met Cloud based applicaties en infrastructuur architectuur.  
 • Je hebt kennis en ervaring met Software development, CI/CD en Infrastructure as code.  
 • Je hebt kennis en ervaring met Cloud securityconcepten 
 • Je hebt uitstekende communicatievaardigheden en kan jou cloud verhaal in zowel het Engels als Nederlands verkopen.  

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 6.000 - € 8.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij geloven in de kracht van een goed netwerk en goed huiswerk. Het loont om tijd te investeren in de zoektocht en het selectieproces, met als doel om de beste IT professionals voor de lange termijn te vinden. Wij opereren in een nichemarkt, met een focus op Microsoft Productivity (Office365, SharePoint, Dynamics en Azure). Onze jarenlange ervaring en specialisatie binnen Microsoft Recruitment zorgt ervoor dat wij de beste Microsoft Professionals kennen, de beste Microsoft vacatures kunnen aanbieden en daarbij ook de beste match kunnen maken voor beide partijen.

In onze beleving is de wereld van hit & run recruitment voorbij. De recruiter die gaat voor kwantiteit en iedere dag met een CV, die niet aansluit, aankomt gaat het niet meer redden. Slechte service en onethisch handelen, puur om de commissie op te strijken is niet meer van deze tijd.

lees meer

Contactpersoon Add Value IT Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Enterprise Architect in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures