Starters opgelet! CityGIS zoekt een Junior Software Developer - Den Haag

Den Haag

CityGIS
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je gaat in deze functie aan de slag met de kennis die je tijdens je opleiding hebt opgedaan. Samen met de andere Software Developers richt jij je op onze geografische coördinatie- en informatiesystemen. Je helpt bij het oplossen van bugs, denkt mee over nieuwe functionaliteiten en ondersteunt het team bij het verder uitbouwen van onze software.

Je zult merken dat je kennis zich in rap tempo uitbreidt!

We werken voor klanten waar elke seconde telt. Dat betekent dat je snel moet kunnen schakelen en dat je je altijd vol inzet om samen met je team de best mogelijke software aan onze klanten te leveren.

lees meer

Functie-eisen
  • Minimaal een afgeronde HBO of universitaire opleiding in de richting van ICT / Software Developement
  • Interesse in GEO;
  • Studiekennis van C# en Dot.NET;
  • Studiekennis van HTML5 en javascript;
  • Je schrijft en spreekt goed Nederlands en Engels

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Handig om te kunnen: Duits, Frans
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Marktconform
Overige info Wat krijg je ervoor terug?
Salaris! Daarnaast ondersteunen we je in je ontwikkeling en zorgen we voor een vliegende start van jouw ICT-carrière.  Naast een pensioenregeling en een reiskostenvergoeding bieden we je een plekje in ons ambitieuze team. In het bedrijf heerst een informele, gezellige werksfeer. In ons mooie kantoorpand in hartje Den Haag is altijd gezelligheid te vinden! We groeien snel als bedrijf, wat maakt dat er voor jou ruimte is om intern door te groeien en je op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.

Heb je interesse in deze functie?
Je weet het, elke seconde telt! Solliciteer daarom snel. We ontvangen graag je CV en motivatie via de 'solliteer nu' button. Voor aanvullende informatie kan je contact opnemen met onze HR-afdeling via 070 3240540. Je mag hierbij vragen naar Annet Leeuwenburgh (HR Adviseur). 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn CityGIS, gevestigd in een statig monumentaal pand in hartje Den Haag mét eigen parkeerterrein. Met een leuk en gezellig team van inmiddels 45 medewerkers maken wij software voor de Openbare Orde en Veiligheid. Een zeer dynamische markt waar elke seconde telt.

Onze geografische coördinatie- en informatieproducten staan voor kwaliteit en stabiliteit. Wij blinken uit in het maken en beheren van belangrijke (landelijke) koppelingen, die communicatie tussen systemen en voertuigen mogelijk maken. Een andere USP van CityGIS is ons kaartmateriaal. Wij hebben een eigen wegenkaart van Nederland ontwikkelt die door de afdeling Cartografie binnen CityGIS dagelijks actueel wordt gehouden door nauw samen te werken met onze klanten.

De markt waarin wij actief zijn staat niet stil, wij gelukkig ook niet, en daarom zijn wij op zoek naar versterking voor ons team. Ben jij degene die wij zoeken?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures