Ervaren Software Developer gezocht met affiniteit voor de 112-markt in hartje Den Haa.. - Den Haag

Den Haag

CityGIS
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Jij bent medeverantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van geografische coördinatie- en informatiesystemen. Je bedenkt nieuwe functionaliteiten, waarmee CityGIS zich kan blijven onderscheiden in de markt. Je denkt actief mee over de invulling van projecten en doet suggesties voor bestaande en nieuwe functionaliteiten. We werken voor klanten waar elke seconde telt. Dat betekent dat je snel moet kunnen schakelen, uitdaging ziet in het oplossen van complexe issues en dat je je altijd vol inzet om de best mogelijke software aan onze klanten te leveren.
Jouw dagelijkse werk zal alles te maken hebben met de dienst- en hulpverleners van het eerste uur. Naast een informele sfeer en collega's waar je op kunt bouwen is dit aspect voor sommigen een extra motivatie en uitdaging, om met je dagelijkse werk een steentje bij te dragen aan een betere en veiligere samenleving.

lees meer

Functie-eisen
  • HBO werk- en denkniveau op programmeer gebied;
  • Affiniteit met GEO;
  • Kennis van- en ervaring met C# en Dot.NET;
  • Kennis van- en ervaring met HTML5 en javascript;
  • Je schrijft en spreekt goed Nederlands en Engels
Niet noodzakelijk maar mooi meegenomen zou zijn ervaring met:
Databases (SQL Server, MySQL, Oracle, PostgreSQL, SQLite), WPF, ASP.NET, Typescript, Javascript,  DirectX/XNA, OpenGL, WebGL, C++, C, Python.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Handig om te kunnen: Duits, Frans
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Marktconform, afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring.
Overige info Naast een pensioenregeling en een reiskostenvergoeding bieden we je een plekje in ons ambitieuze team. In het bedrijf heerst een informele, gezellige werksfeer.  In ons mooie kantoorpand in hartje Den Haag is altijd gezelligheid te vinden! We groeien snel als bedrijf, wat maakt dat er voor jou ruimte is om intern door te groeien en je op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.

Wij beschikken over een eigen parkeerterrein en zijn ook met het openbaar vervoer goed te bereiken!

Heb je interesse in deze functie?
Je weet het, elke seconde telt! Solliciteer daarom snel. We ontvangen graag je CV en motivatie via de "solliciteer nu" button. Voor aanvullende informatie kan je contact opnemen met onze HR-afdeling via 070-3240540. Je mag hierbij vragen naar Annet Leeuwenburgh (HR Adviseur). Zij is maandag t/m donderdag bereikbaar.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn CityGIS, gevestigd in een statig monumentaal pand in hartje Den Haag mét eigen parkeerterrein. Met een leuk en gezellig team van inmiddels 45 medewerkers maken wij software voor de Openbare Orde en Veiligheid. Een zeer dynamische markt waar elke seconde telt.

Onze geografische coördinatie- en informatieproducten staan voor kwaliteit en stabiliteit. Wij blinken uit in het maken en beheren van belangrijke (landelijke) koppelingen, die communicatie tussen systemen en voertuigen mogelijk maken. Een andere USP van CityGIS is ons kaartmateriaal. Wij hebben een eigen wegenkaart van Nederland ontwikkelt die door de afdeling Cartografie binnen CityGIS dagelijks actueel wordt gehouden door nauw samen te werken met onze klanten.

De markt waarin wij actief zijn staat niet stil, wij gelukkig ook niet, en daarom zijn wij op zoek naar versterking voor ons team. Ben jij degene die wij zoeken?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures