Ervaren .NET developer regio Den Haag

Den Haag

DGMR
 • DGMR
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als developer draai je mee in een hecht team en ontwikkel je onze duurzaamheidssoftware ‘Uniec3’ en Materiaalprestatie MPG. Je hebt een belangrijke rol in het ontwikkelen van nieuwe softwareproducten. Kortom, je zet kennis en kunde zelfstandig in om tot de allerbeste .NET/Azure- architectuur en softwareoplossingen te komen. Ook ben je als developer steeds bezig jezelf te ontwikkelen en zet je nieuwe kennis in binnen de diverse producten. Als developer ben je ook actief betrokken bij het proces van DevOps en het optimaal inzetten van onze lifecycle tools. Om je een beeld te geven van wat je bij ons kunt doen:
 • Jij bent betrokken bij softwareproducten die een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van onze woon-, werk- en leefomgeving. Zo wordt onze software onder andere ingezet bij verduurzamingsadviseurs, architecten en overheden.
 • Jij bent betrokken in het voortraject, zodat je inzicht krijgt in de probleemstelling en de gestelde eisen en wensen van een interne of externe opdrachtgever.
 • Jij werkt zeer intensief samen in een hecht (scrum)team met ervaren softwaredevelopers en specialisten.
 • Jij ontwerpt een architectuur en de softwareoplossingen die nodig zijn om de software te realiseren.
 • Jij hebt security-by-design hoog in het vaandel staan bij het ontwerpen en ontwikkelen van software.
 • Jij richt je voornamelijk op de ontwikkeling van de .NET back-end, maar het zal zeker voorkomen dat je werkzaamheden voor de front-end moet uitvoeren of een nieuwe ontwikkeltaal, ontwikkelomgeving of framework inzet om tot de beste resultaten te komen.
 • Jij voert de deployment uit van ontwikkelde onderdelen naar een Private Cloud of Public Cloud.
 • Jij test de software op conformiteit met de gestelde eisen en wensen en op de goede werking ervan. Kwaliteit is waar je voor gaat.

lees meer

Functie-eisen Voor ons is het allerbelangrijkste dat je als developer jouw talenten en kwaliteiten wilt ontdekken en in je functie wilt inzetten. Wat vinden wij verder belangrijk?
 • Jouw toekomstige collega’s hebben minimaal Hbo/WO werk- en denkniveau op het gebied van software engineering. Als je een vergelijkbare achtergrond hebt, dan sluit dat mooi aan.
 • Jij bent leergierig en wilt alles weten over het ontwikkelen van software op het gebied van duurzaamheid (en vakgebieden die hiermee een relatie hebben). Jouw toekomstige collega’s staan namelijk in de startblokken om je alles over dit mooie vakgebied te leren.
 • Jij bent een puzzelaar. Je weet verbanden te leggen en zorgt ervoor dat de verschillende puzzelstukjes in elkaar vallen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Aantal uur per week 40 uur
32 uur is ook mogelijk
Overige info
 • Vanaf dag één krijg je een buddy. Deze maakt jou wegwijs in de organisatie en is jouw inhoudelijke vraagbaak. Ook in deze tijd van thuiswerken zorgen wij ervoor dat je goed begeleid wordt en dat je je naaste collega’s leert kennen.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop. Wij hebben onze eigen DGMR Academie met een gevarieerd aanbod aan cursussen. Hierbij moet je denken aan cursussen op het gebied van schrijf- en presentatievaardigheden. Tevens hebben wij een online opleidingsplatform waarbij je meer dan 150 trainingen kunt volgen. Daarnaast bieden we je ook de mogelijkheid om externe trainingen, bijeenkomsten en workshops bij te wonen.
 • Wij ondersteunen je met het ontdekken van jouw talenten. Je krijgt regelmatig voortgangsgesprekken om te bespreken wat goed gaat, waar je energie van krijgt en wat je zou willen doen.
 • Je krijgt bij ons een uitdagende baan met volop groeimogelijkheden gericht op jouw toekomst! Zo kun je bij ons doorgroeien naar Lead Developer. Dit is geheel afhankelijk van wat je zelf zou willen.
 • Er is bij ons meer dan werk alleen. Wij houden van beweging. Zo zijn er lunchwandelingen, stimuleren we fietsgebruik en is er een persoonlijk sportbudget om te sporten met collega’s.
 • Een goede balans tussen werk en privé vinden we erg belangrijk. Daarom hanteren wij flexibele werktijden. Hierdoor heb je de mogelijkheid om buiten de spits te reizen en thuis te werken.
 • Zodra het weer mogelijk is, bieden we jou een werkplek waar je je snel thuis voelt. De locatie van waaruit je werkt is ons kantoor in het dynamische centrum van Den Haag op 5 minuten loopafstand van het treinstation.
 • Behalve een goed salaris, dat past bij de functie, bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, collectieve winstdeling, collectieve pensioenregeling met een lage eigen bijdrage, 27 vakantiedagen en een flexibel systeem waarmee je arbeidsvoorwaarden kunt uitruilen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Als advies- en ingenieursbureau houden we bij DGMR van een uitdaging. Geen opdracht is te complex of te moeilijk, daar worden wij bij DGMR juist blij van. En dat weten onze opdrachtgevers ook. Daarom werk je bij DGMR aan spraakmakende, toonaangevende en specialistische projecten. Je zet je samen met deskundige collega's dagelijks in voor een duurzame, veilige en gezonde leefomgeving. Je krijgt dan ook bij DGMR alle ruimte om je ambities werkelijkheid te maken en te komen met creatieve en innovatieve oplossingen.

Vrijheid en zelfstandigheid
Maar werken bij DGMR betekent ook werken met fijne collega's die voor elkaar klaar staan. Collega's die trots zijn op hun werk en op DGMR. En werken in een open en informele sfeer. Je hebt veel vrijheid en zelfstandigheid en er is ruimte voor jouw ideeën en initiatieven. Wij hanteren flexibele werktijden voor een goede werk-privé balans. En natuurlijk besteden we volop aandacht aan jouw (persoonlijke) ontwikkeling zodat je het beste uit jezelf haalt!

Geschiedenis DGMR
Zo'n 200 ingenieurs en adviseurs werken dagelijks vanuit onze vestigingen in Arnhem, Den Haag en Drachten en willen de beste in hun vak zijn. Al 40 jaar dagen we onszelf elke dag uit om met onverwachte oplossingen te komen. Doeltreffend voor de samenleving. Vernieuwend voor opdrachtgevers. Cruciaal voor de comfortabele leefomgeving van vandaag én morgen.

In 1980 startten de ingenieurs Van Dalfsen, Gies, Meerdink en Van Rangelrooij een nieuw en onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau: DGMR. Omdat ze kwaliteit met creativiteit wilden verbinden. Niet de gebaande paden, maar de grenzen van mogelijkheden opzoeken. Meedenken met opdrachtgevers om ze te verrassen met optimale en geïntegreerde oplossingen.

Toegevoegde waarde voor nu en straks
Nog steeds zit die passie in het DNA van DGMR. Wij denken vooruit. We lopen voorop met hoogstaande, innovatieve oplossingen. We gaan graag samen met onze opdrachtgevers de uitdaging aan om iets te bedenken dat van toegevoegde waarde is voor nu en voor straks. Met nadrukkelijk aandacht voor duurzaamheid, veiligheid en gezondheid.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures